Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM upravljanje odnosima s klijentima

CRM upravljanje odnosima s klijentima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM upravljanje odnosima s klijentima
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM upravljanje odnosima s kupcima specijalizirani je sustav koji vam omogućuje učinkovitu interakciju s potrošačima. Ako tvrtka preuzimatelj treba koristiti visokokvalitetni CRM program, ovaj softver će razviti projektni tim Univerzalnog računovodstvenog sustava. Interakciju s ovim timom, tvrtka preuzimatelj dobiva svaku priliku za pobjedu u konkurentskoj utakmici. Lako će se moći nositi s proizvodnim operacijama bilo koje složenosti i tako poduzeću osigurati dominantan položaj na tržištu. Postoji velika prilika za učinkovitu interakciju s ciljanom publikom, postizanje impresivnih rezultata u borbi za najatraktivnija tržišta. Instalirajte CRM program za upravljanje odnosima s klijentima na osobnim računalima, a zatim, u procesu korištenja, operateri neće imati nikakvih poteškoća, jer su zaposlenici Univerzalnog računovodstvenog sustava spremni pružiti visokokvalitetnu tehničku uslugu svima. Osim toga, možete komunicirati s USU pod obostrano korisnim uvjetima, jer ovaj tim slijedi demokratsku politiku cijena.

CRM program za upravljanje odnosima s kupcima vrlo je učinkovit proizvod s čijom uporabom zaposlenici neće imati poteškoća, što znači da će vrlo lako prebroditi neugodnu situaciju. Na primjer, kada pozivatelj podnese zahtjev, on se može obraditi zajedno s bazom podataka o korisnicima. To je korisno i praktično jer postaje moguće održati poslovni ugled na odgovarajućoj razini. USU-ov suvremeni CRM program za upravljanje odnosima s kupcima postat će nezaobilazan elektronički alat za tvrtku preuzimatelja. Uz njegovu pomoć lako će se riješiti svaka poslovna operacija, osim toga njegova će implementacija biti kvalitetna i bez grešaka. Zahvaljujući tome, posao će ići uzbrdo, a bit će moguće značajno povećati obujam proračunskih prihoda. Objektu poduzetničke djelatnosti na raspolaganju će biti sva potrebna financijska sredstva, zahvaljujući kojima će moći učvrstiti svoju vodeću poziciju.

USU-ov moderni CRM sustav upravljanja odnosima s klijentima uvijek će vam dobro doći. Koristeći ga, tvrtka preuzimatelj neće imati problema u interakciji s ciljanom publikom. Postoji mogućnost automatske distribucije obavijesti. Poruke će stići do primatelja na vrijeme, zahvaljujući čemu će se povećati vaša razina svijesti. Ovaj proizvod nije namijenjen slanju neželjene pošte. Ovo je visoko učinkovit CRM kompleks koji lako obavlja bilo koji uredski posao. Proces instaliranja CRM programa za upravljanje odnosima s korisnicima neće oduzeti puno vremena, a stručnjaci su uvijek spremni pružiti potrebnu pomoć korisnicima koji su se prijavili. Nadalje, neće biti poteškoća u razumijevanju prilikom korištenja ovog proizvoda. Sučelje proizvoda tako je dobro dizajnirano i optimizirano da će ga čak i neiskusni korisnik moći svladati. Ulaganjem financijskih sredstava u kupnju ovog proizvoda, tvrtka značajno povećava svoje šanse za sigurnu pobjedu u konkurentskom sučeljavanju.

Suvremeni CRM program za upravljanje odnosima s kupcima iz projekta Univerzalni računovodstveni sustav pruža izvrsnu interakciju s prijavljenim kupcima. Nitko od njih neće biti nezadovoljan, što znači da će posao ići gore. Ukupan iznos primljenih uplata također će biti dostupan operaterima kada budu trebali pregledati te podatke. Sažeta izvješća također se generiraju u našem CRM sustavu za upravljanje odnosima s klijentima. Omogućuje potpunu pokrivenost poslovnih potreba, tako da tvrtka više nije prisiljena trošiti financijska sredstva na interakciju s potrošačima. Štedite novčane rezerve jer ne morate održavati veliki broj zaposlenika. Zamijenjeni su CRM programom za upravljanje odnosima s kupcima. S lakoćom se nosi sa svim zadacima i učinkovit je proizvod koji olakšava ispunjavanje svih obveza dodijeljenih poslovanju.

Kompleks CRM softvera za upravljanje odnosima s klijentima može prikupiti velike kamate ako želite komunicirati s dugovima i dužnicima, motivirajući ih da pravodobno plate naknadu u ime tvrtke. Uvoz se može izvršiti iz modernih formata uredskih aplikacija pomoću odgovarajuće naredbe. Ovo je vrlo korisno i praktično, što znači da ovu funkcionalnost nikako ne treba zanemariti. Suvremeni razvoj CRM upravljanja odnosima s kupcima iz projekta Universal Accounting System omogućuje popunjavanje baze podataka uvozom informativnih materijala. Provest će se učinkovito, zahvaljujući čemu će se uštedjeti ljudski resursi. Naravno, moguće je i ručno podešavanje za potrošača, ako USU kompleks dođe u obzir.