Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM aplikacije

CRM aplikacije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM aplikacije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prilikom pokretanja posla poduzetnici nastoje sve držati pod kontrolom, što nije tako lak zadatak kao što se izvana čini, softverski algoritmi i posebne CRM aplikacije usmjerene na korisnike mogu uzeti u obzir sve nijanse i pomoći u upravljanju. Više nije problem pronaći računalne programe za automatizaciju različitih grana djelatnosti, različiti su po funkcionalnosti, cijeni i složenosti, ovisi o budžetu i ciljevima vlasnika poduzeća. Automatizacija kroz jednostavne računovodstvene sustave pomaže u upravljanju prodajom i robom, ali istovremeno rad s kupcima je izvan njezinog područja, te je kvaliteta usluge i korištenje tehnologije u privlačenju kupaca ono što određuje profit i imidž organizacije. . Za kvalitetnu interakciju s ugovornim stranama sve veću popularnost stekle su CRM tehnologije koje će, sukladno svojoj namjeni, zaposlenicima pružiti alate za povećanje baze klijenata i broja transakcija. Štoviše, među raznim aplikacijama možete pronaći one koje koriste integrirani pristup, kombinirajući prednosti svih mogućnosti, stvarajući jedinstveni motor koji pokriva sva područja djelovanja. Softverski sustavi sposobni su učinkovito riješiti mnoge probleme povećanja lojalnosti i zadržavanja ugovornih strana, dovodeći rad osoblja tvrtke u jedinstveni format, značajno smanjujući troškove lociranja i sistematiziranja radnih informacija. Naime, pojava platformi u CRM formatu u svakodnevnom životu tvrtki bila je odgovor na komplicirane uvjete u kojima se odvijaju tržišni i poslovni odnosi. Više nije moguće jednostavno proizvesti kvalitetan proizvod i čekati kupca, potrebno je djelovati na druge načine, istaknuti se u visokom konkurentskom okruženju. Korištenje softvera usmjerenog na povećanje korisničke baze pomoći će prenijeti većinu rutinskih operacija na softver i preusmjeriti snage na proširenje opsega aktivnosti, glavna stvar je odabrati projekt koji odgovara vašim ciljevima.

Prijelaz na automatizaciju interakcije s klijentima, izrada planova rada zaposlenika, praćenje akvizicije kupaca i još mnogo toga bit će dostupno zahvaljujući CRM tehnologijama. Takvo rješenje može biti "Univerzalni računovodstveni sustav", koji ima sve gore navedene zahtjeve za učinkovitu primjenu, ali se u isto vrijeme ističe svojom fleksibilnošću i lakoćom razvoja. Razvoj će organizirati zajedničku osnovu za izvođače, zaposlenike, partnere, tehničku bazu, materijalne resurse i stalno će pratiti te informacije. Popunjavanje imenika može se obaviti ručno ili uvozom, što je mnogo praktičnije i brže jer će sustav zadržati unutarnju strukturu. U elektroničkom kartonu nalazit će se i slike, dokumentacija, ugovori, sve ono što će pomoći specijalizantima u radu i ubrzati izvršavanje zadataka. Zahvaljujući aplikaciji, voditelji prodaje moći će provjeravati sve informacije iz aplikacije, prisutnost plaćanja ili obrnuto, dugovanja i puno učinkovitije regulirati ta pitanja. Softver je stvoren za korisnike različitih razina vještina, tako da nakon završetka malog tečaja obuke možete početi koristiti ga gotovo od prvog dana. Sučelje je izgrađeno na principu intuitivnog razvoja, tako da je razdoblje prilagodbe smanjeno na minimum. Naša CRM platforma ima lakonski dizajn, lišen ogromne količine stručnih izraza, što pridonosi brzom prijelazu u automatizirani način rada. Osim toga, moguće je zatražiti mobilnu verziju aplikacije za obavljanje poslova s bilo kojeg mjesta, što je vrlo zgodno za putujuću prirodu djelatnosti tvrtke. U integraciji s telefonijom, upravitelj će moći nazvati kupca klikom na njegovu karticu, a prilikom primanja poziva na ekranu se prikazuju podaci registriranih korisnika. Podrška za CRM sustav omogućit će prikaz statistike o pozivima, sastancima i pružit će priliku za procjenu produktivnosti prodajne službe.

Za brzo rješavanje zajedničkih projekata, CRM aplikacija ima ugrađen komunikacijski modul koji će omogućiti zaposlenicima trenutnu međusobnu razmjenu važnih poruka i dokumentacije bez napuštanja radnog računa. Da biste pregledali poruke, ne morate čak ni mijenjati kartice, one će se pojaviti u kutu zaslona bez ometanja glavne aktivnosti. Ako postoji potreba za integracijom s opremom, telefonijom ili web stranicom neke organizacije, to se može učiniti kontaktiranjem naših programera. Ove inovacije pomoći će ubrzati prijenos i obradu dolaznih informacija. Program USU također će postati pomoćnik u upravljanju osobljem, planiranju projekata i raspodjeli zadataka ovisno o opterećenju. Softverski algoritmi unutar aplikacije pratit će pravovremeni završetak zadataka, upućivanje poziva ili druge važne stvari koje su u rasporedu rada svakog stručnjaka. Uprava će imati na raspolaganju skup alata za procjenu produktivnosti podređenih, čije se radnje odražavaju u njihovim prijavama. Prijava u CRM konfiguraciju moguća je samo za registrirane korisnike i nakon unosa lozinke dodijeljene imenu. Obični zaposlenici će imati pristup samo modulima i podacima koji se odnose na njihove funkcije, čime se ograničava vidljivost povjerljivih informacija. Stručnjaci odgovorni za interakciju s drugim ugovornim stranama moći će podijeliti bazu podataka u kategorije, definirati zadatke za svaku od skupina i provjeriti fazu operacije. Za obavještavanje o spremnosti narudžbe ili slanje poruka bilo koje narudžbe, omogućena je automatska distribucija koja ima nekoliko opcija (SMS, e-pošta, messenger za viber pametne telefone). Automatizacija će omogućiti vođenje povijesti narudžbi i kupnji za svaku drugu ugovornu stranu, analizu kupovne moći i traženje načina za privlačenje novih potrošača.

Ono što je važno, projekt koji provodimo zadovoljava sve međunarodne standarde i izveden je prema najnovijim dostignućima u području komercijalne automatizacije. Trošak našeg softvera izravno ovisi o odabranom skupu alata, tako da će i poduzetnik početnik i velika tvrtka moći odabrati najbolje rješenje za sebe. Fleksibilnost softvera omogućuje proširenje mogućnosti i povećanje funkcionalnosti u bilo kojem trenutku tijekom rada, što će otvoriti nove horizonte u razvoju poslovanja. Pitanja implementacije i obuke osoblja bit će u rukama stručnjaka USU, ne morate čak ni prekidati radne procese, samo odvojite vrijeme za provođenje malog tečaja obuke koji se može obaviti na daljinu.