Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za servise

Program za servise • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za servise
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Upravljanje benzinskom postajom nije lak zadatak i zahtijeva puno vremena i resursa, pogotovo kada benzinska postaja počne širiti svoju djelatnost, nudeći svojim kupcima sve više i više diferenciranih usluga, od kojih svaka zahtijeva upravljanje, računovodstvo i papirologiju na svaki korak procesa popravka automobila ili bilo koje druge usluge koja se pruža na postaji.

Nije iznenađenje da velika većina upravitelja autoservisa pokušava pronaći program koji će im pomoći da pojednostave tijek rada servisa, kao i da minimiziraju količinu posla koji je vrlo zamoran za obavljanje i koji se mora obaviti ručno na papiru ili u općem računovodstvenom softveru kao što je MS Word ili Excel. Potraga za ovakvom vrstom programa nije lak zadatak, jer je količina opcija na tržištu za programe za automatizaciju i upravljanje poslovanjem nevjerojatno velika, ali kvaliteta toliko varira da to postaje ozbiljan problem. Svaki poduzetnik želi samo najbolje za svoje poslovanje i to je razumljivo jer bez odgovarajuće automatizacije nemoguće je proširiti poslovanje postaje bez žrtvovanja puno vremena i resursa osoblja koje će obavljati brojne birokratske poslove. Također - ručno vođenje papirologije bez korištenja ikakvog softvera je vrlo sporo, što također tjera kupce da duže čekaju - a to nije ono što kupci vole. Radije će posjetiti bilo koju drugu benzinsku postaju koja ih služi brže i učinkovitije nego onu koja još uvijek koristi ručnu papirologiju kao svoju primarnu metodu računovodstva.

Kao što smo ranije zaključili, nemoguće je biti donekle konkurentan na tržištu bez korištenja bilo koje vrste softvera za automatizaciju, ali odabir jednoga također je nevjerojatno težak zadatak. To nas ostavlja pred pitanjem – koji program odabrati? Što se kvalificira kao dobar ili loš računovodstveni program? Razložimo to na ono što nam ovaj softver uopće treba.

Svaka benzinska postaja zahtijeva program koji je sposoban brzo i učinkovito pratiti svoje baze podataka i protok informacija. Sposobnost pronalaženja bilo kojeg oblika informacija, bilo da se radi o imenu kupca, datumu posjeta, marki njegovog automobila ili čak vrsti usluge koja mu je pružena, izuzetno je važna kada se radi o stalnim ili problematičnim klijentima. Taj bi program trebao vrlo brzo raditi s bazama podataka, ali što je potrebno za to? Prvo - jednostavno i razumljivo korisničko sučelje za koje neće trebati vremena za učenje i korištenje, a drugo, program mora biti vrlo dobro optimiziran, tako da ne zahtijeva najnoviji računalni hardver za brzi rad. Kombinacijom ova dva čimbenika postižemo brz i učinkovit rad s bazom podataka.

Zatim, želimo biti sigurni da naš program može prikupiti i izvijestiti o svim financijskim podacima koje benzinska postaja proizvodi na dnevnoj, mjesečnoj ili čak godišnjoj bazi, jer bez tih izvješća postaje nevjerojatno teško vidjeti prednosti i slabosti. tvrtke, kao i njezin rast i razvoj tijekom vremena. Korištenje ovih informacija omogućuje vam donošenje racionalnih i utjecajnih poslovnih odluka, kao i uvid u ono što tvrtki nedostaje i premašuje. Ako program za upravljanje po vašem izboru također može generirati jasne i sažete grafikone i izvješća koja se njime izrađuju, to će biti još veća prednost i nešto o čemu malo poduzetnika nadobudnih razmišlja pri odabiru pravog softvera za svoju tvrtku.

Dakle, sljedeći veliki zahtjev koji program za upravljanje mora zadovoljiti je korisničko sučelje. Iako se to isprva možda ne čini kao velika stvar, zapravo je jedan od najvećih čimbenika u odabiru prave aplikacije za posao. Dobar računovodstveni program ima jednostavno, lako razumljivo korisničko sučelje koje će razumjeti svatko, čak i ljudi koji imaju malo ili nimalo iskustva u radu s računalnim aplikacijama i softverom za upravljanje poslovanjem ili čak nemaju nikakvog iskustva s računalima uopće. Posjedovanje tako lako razumljivog korisničkog sučelja važno je za uštedu vremena i resursa u obuci osoblja o tome kako ga koristiti, a općenito je izvrstan dodatak svakom poslovnom programu.

Nakon razmatranja svega što smo ranije spomenuli, želimo vam predstaviti naše specijalizirano softversko rješenje koje je dizajnirano imajući na umu sve gore navedene čimbenike - USU softver. Naš program ne sadrži samo sve prethodno spomenuto, već mnogo i mnogo više, što će sigurno biti od velike pomoći svakom poslovanju benzinske postaje.

Uz pomoć USU Softwarea moguće je organizirati jedinstvenu, jedinstvenu bazu korisnika. Moći ćete pronaći bilo kojeg kupca sa samo nekoliko klikova prema imenu, broju automobila ili drugim različitim čimbenicima. Svi podaci o kupcima bit će pohranjeni u specijaliziranoj bazi podataka koja se može spojiti na internet kako bi se upravljalo s više benzinskih postaja u isto vrijeme.

Naš program također može zabilježiti podatke korisnika koji će biti kasnije usluženi i podsjetiti ih na uslugu slanjem glasovne poruke, SMS-a ili čak 'Viber' poziva. Koristeći naš program također je moguće izračunati plaće Vaših zaposlenika uzimajući u obzir različite faktore prilikom obračuna, kao što su vrsta posla koji su obavljali, broj sati utrošenih na rad i kvaliteta istog.

Preuzmite USU softver danas i počnite brzo i učinkovito automatizirati svoje poslovanje!