Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za automatsko računovodstvo

Program za automatsko računovodstvo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za automatsko računovodstvo
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U današnje vrijeme mnogi, ako ne i većina, auto servisa prije ili kasnije shvate da je potrebno svoje računovodstvene poslove prebaciti na specijalizirane računovodstvene programe. To je zbog činjenice da sa širenjem poslovanja količina podataka i brzina kojom se obrađuju eksponencijalno rastu. Osim toga, potrebno je održavati kontrolu nad računovodstvenim informacijama i omogućiti različite razine pristupa tim informacijama za različite zaposlenike u tvrtki. Drugim riječima, s vremenom tradicionalne metode vođenja računovodstvenih zapisa postaju previše neučinkovite da bi bile održive.

Koji računovodstveni program odabrati, pitanje je na koje naša tvrtka ima odgovor. Želimo vam predstaviti USU Software - program koji je razvijen s ciljem automatizacije tvrtki poput autoservisa i njihovog upravljanja agilnim, učinkovitim i dobro organiziranim. Mnogi autoservisi često se susreću s problemom neuredne organizacije poslovanja i lošeg vođenja svoje djelatnosti, a kako bi to ispravili potrebno je automatizirati proces upravljanja pomoću posebnog računovodstvenog programa.

Naši stručnjaci svojim rješenjima na temelju dugogodišnjeg iskustva u razvoju računovodstvenih programa i naprednih tehnologija pokušali su riješiti ovaj problem. Automatizirani program za računovodstvo i upravljanje sposoban je eliminirati nepotrebnu potrebu za radom s puno papirologije i dokumentacije s kojom se svaka auto postaja mora nositi. Osim toga, naš program može kompetentno i točno organizirati raspored rada za zaposlenike i automobile na popravku, kao i mnoge druge stvari.

Da biste učinkovito koristili naš računovodstveni program, vaša auto postaja samo treba imati osobno računalo s operativnim sustavom Windows, čak i ako računalo nije vrlo moderno, neće uopće usporiti USU softver, zahvaljujući obavljenom optimizacijskom radu naš tim talentiranih računalnih inženjera. Dok je za pokretanje USU softvera dovoljno samo imati računalo, moguće mu je dodati i mnogo različite opreme, poput čitača barkodova, pisača, digitalnog skenera, registar blagajne i još mnogo toga. Moguće je čak povezati više računala s USU softverom u cjeloviti sustav koji će koristiti istu jedinstvenu bazu podataka. To je čak moguće učiniti s različitim podružnicama vašeg autoservisa, što upravljanje njihovim računima čini još lakšim jer se svi podaci pohranjuju i evidentiraju u jednoj jedinstvenoj bazi podataka. Ova baza podataka može se pohraniti lokalno na osobnim računalima vaše tvrtke ili na našim poslužiteljima pomoću tehnologije pohrane podataka u oblaku.

U procesu razvoja USU Software veliki naglasak stavili smo na jednostavnost korištenja, jednostavnost i preglednost našeg programa, tako da i ljudi koji nisu upoznati s tehnologijom i nisu redoviti korisnici osobnog računala mogu bez problema savladati ovu računovodstvenu aplikaciju. . Također je vrijedno napomenuti da su dva sata besplatne tehničke podrške osigurana kao dar svakom registriranom korisniku, osiguravajući da vaša auto stanica radi glatko i glatko.

Napredna funkcionalnost USU softvera omogućuje vam da pratite i bilježite sve resurse koji se koriste za popravak automobila, dodajući njihovu cijenu ukupnoj cijeni usluge, kao i da vidite koji su materijali korišteni u kojim popravcima i za koji automobil ( ili automobile, ako kupac ima nekoliko njih koji zahtijevaju upotrebu autodijelova za popravak) tako da računovodstvo materijala na autostanici bude jasno i opisno.

Softver USU dizajniran je shvaćajući važnost računovodstvenih procesa u auto servisu i stoga ima nevjerojatno opsežnu bazu podataka, gdje su pohranjene sve potrebne i manje informacije o kupcu i njegovom automobilu. Ova vrsta informacija može se koristiti za obavještavanje vaših kupaca o završetku radova, slanje promotivnih informacija putem SMS-a ili e-mail usluga, kao i za automatske glasovne pozive.

Naš specijalizirani program za kontrolu i obračun autoservisnih usluga pojednostavljuje aktivnosti svakog zaposlenika u organizaciji i povećava količinu posla koji autoservis može obaviti za tri do četiri puta. Program za automatizaciju aktivnosti samoposlužnih stanica također je sposoban generirati i organizirati raspored rada za samoposlužne zaposlenike, uz praćenje i praćenje radnog vremena svake osobe.

Svaki od zaposlenika radionice ima pristup svom osobnom rasporedu u kojem se na vrlo jednostavan način sagledavaju svi odrađeni sati prema kojem se može obračunavati kontrola plaće svakog pojedinog zaposlenika.

USU softver je usklađen sa svim općenito prihvaćenim svjetskim standardima za aplikacije računovodstvenog softvera. D-U-N-S certifikat na našoj web stranici znači da je naša tvrtka prepoznata kao jedna od najboljih u poslovanju za razvoj računovodstvenih aplikacija. Naš tim programera sposoban je riješiti sve probleme koje imate sa softverom. Softver USU može se modificirati kako bi mu se dodala nova funkcionalnost na zahtjev kupca. Naši stručnjaci moći će izvršiti bilo kakve izmjene ne samo na korisničkom sučelju, već i na funkcionalnosti sustava programa, što će ga zauzvrat učiniti još prikladnijim za svaki pojedini posao.