Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za servis automobila

Program za servis automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za servis automobila
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Menadžeri automobilskih servisa diljem svijeta traže na internetu najbolji računovodstveni program za auto servise. U današnje vrijeme nemoguće je ostvariti prednost u odnosu na druge autoservisne tvrtke bez korištenja modernih računovodstvenih alata, programa koji će vam omogućiti uštedu puno vremena na monotonoj ručnoj papirologiji i drugim vrstama poslova koji se lako mogu prenijeti u program za obavljanje.

Ali kako pronaći program upravljanja automobilskim uslugama koji odgovara vašem poslovanju? Da bi autoservis ispravno radio mora od prvog dana imati implementiranu neku vrstu automatizacije. Prilikom odabira najboljeg računovodstvenog programa koji će najbolje odgovarati potrebama vaše tvrtke, važno je zapamtiti da on mora imati određene prednosti u odnosu na druge programe, kao što je svestranost.

Mnogi od tih programa su vrlo jednostavni i ne rade dobro u velikoj mjeri. Najbolji upravljački softver obično karakterizira prisutnost cjelovite funkcionalnosti za automatizaciju centra za pomoć automobilima, od računovodstvenog rada do cjelovite analize aktivnosti koje se provode svakodnevno.

Jednostavnost korištenja još je jedna velika prednost koju najbolji softver za računovodstvo i automatizaciju ima u odnosu na svoje konkurente na tržištu. Ako je program prekompliciran i njegovo korisničko sučelje preteško za razumijevanje i svakodnevnu upotrebu, potencijalni korisnik će potrošiti previše vremena samo na proučavanje zamršenosti svog rada i prisiljen stalno kontaktirati programera za tehničku podršku, a to je veliki gubitak vremena i resursa autoservisne tvrtke.

Najbolji programi su također oni koji su dobro optimizirani za rad sa svim vrstama računalnog hardvera, bilo da se radi o najnovijoj tehnologiji ili starom laptopu - program za upravljanje servisom automobila trebao bi raditi besprijekorno čak i na sporijim strojevima; uređaji s barem malo modernijeg RAM-a trebali bi biti dovoljni za zadatak automatizacije poslovnog računovodstvenog procesa.

Brzo izvršavanje transakcija također je važan čimbenik u odabiru najbolje aplikacije. Kompetentnom programu neće trebati dugo da obradi zahtjeve, a transakcije bi trebale biti obavljene u djeliću sekunde, a sve informacije bi se trebale ažurirati u stvarnom vremenu.

Većina modernih računovodstvenih rješenja također podržava integraciju s različitom opremom, internetom i drugim programima. Ovaj aspekt je također, ne iznenađuje, vrlo važan za brzu razmjenu podataka i ubrzanje svih svakodnevnih poslovnih aktivnosti.

Program pod nazivom 'USU Software' u potpunosti ispunjava sve gore navedene zahtjeve i nudi još više dodatnih pogodnosti koje će pomoći vašem poslovanju da raste i razvija se tijekom vremena. Naš program pomoći će vam da automatizirate svoj autoservisni posao gotovo u tren oka. Evo primjera nekih ključnih značajki koje su softverski inženjeri tvrtke USU Software osmislili posebno za upravljanje autoservisnim centrom: implementacija baza podataka, alati za njihovo održavanje i korištenje u punom potencijalu, informacije o korisnicima usluga i njihovim vozilima, računovodstvo za skladište autodijelova, bilježenje povijesti svih posjeta kupaca, slanje SMS poruka, messenger poziva kao i klasičnih govornih poziva, implementacija sustava lojalnosti kupaca koji vam omogućuje dodjeljivanje popusta i posebnih ponuda određenim kupcima, izračun svih procijenjenih troškova pruženih usluga i plaćanja zaposlenika, kompletan paket praznih papira i dokumenata i obrazaca koji zadovoljavaju standarde mnogih zemalja, upravljanje trgovinom autodijelova ako postoji u blizini centra za korisničku podršku (CRM) implementacija sustava, analiza svih dnevnih aktivnosti , financijsko planiranje, raditi s softverom koristeći lokalne i internetske mreže za stvaranje jedinstvene baze podataka sa svim računovodstvenim podacima, upravljanjem osobljem, financijskim računovodstvom i mnogim drugim jednako važnim funkcionalnostima.

Ako vaše poslovanje još nije dovoljno razvijeno i jednostavno ne zahtijeva sve funkcije uključene u USU softver, možete obavijestiti naše programere o tome i platiti samo za funkcionalnost koju koristite, bez potrebe da plaćate dodatni novac za nešto što nije . čak se ne koristi u vašoj tvrtki.

Zašto se USU Software smatra jednim od najboljih računovodstvenih programa na tržištu? Zato što je USU Software univerzalan program koji je jednostavan za korištenje i razumijevanje, radi brzo i učinkovito i ne zahtijeva suvremeni hardver za brzo pokretanje i implementaciju u tijek poslovanja. Osim toga, softver USU može se integrirati s različitom opremom, povezati s internetom i različitim programima te se može potpuno prilagoditi specijalizaciji poduzeća, osim što ima višekorisničko sučelje, što će vam omogućiti, na primjer, kombiniranje računovodstvo vaših ostalih auto servisa. Osim toga, proizvod se može kupiti po razumnoj cijeni. Najbolja tehnička podrška USU Software tima uvijek je spremna odgovoriti u slučaju da se nešto dogodi. Cijenimo svakog kupca kojeg imamo. Ako želite isprobati demo verziju programa na servisu za svoje automobile, jednostavno preuzmite besplatnu demo verziju s naše web stranice kako biste je sami provjerili i vidjeli koliko je učinkovit kada je u pitanju automatizacija bilo kojeg servisa za automobile.