Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popravak strojeva

Program za popravak strojeva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za popravak strojeva
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU Software je specijalizirani računovodstveni program koji je razvio profesionalni tim programera softvera posebno kako bi pomogao pojednostaviti tijek rada u bilo kojem poslu popravka strojeva, bez obzira na njegovu veličinu i specijalizaciju. Popravak strojeva obavlja se na određenom mjestu i opremljen određenom vrstom servisa. Softver USU pomoći će s cjenikom za usluge popravka stroja, kao i organizirati i oblikovati troškove ili usluge na popisu dodjeljivanjem fiksnih pojedinačnih cijena za svaku uslugu popravka stroja, što će zauzvrat pomoći u automatskom izračunavanju konačnog troška popravka nakon potpunog dovršeno.

Program popravka strojeva razvili su stručnjaci iz područja računovodstva i programiranja, koji pokušavaju razmisliti o svemu, obraćajući pažnju na najsitnije detalje i osmisliti najsuvremeniji i praktičniji način za optimizaciju rada vašeg poduzeća koje obavlja popravke strojeva . Širok raspon značajki programa iznenađuje svojom raznolikošću funkcija s kojima je lako naučiti raditi i po pristupačnim cijenama. Fleksibilna politika cijena omogućuje vam reguliranje konačnog troška kupljenog programa, a nepostojanje mjesečne naknade ugodno će iznenaditi sve kupce.

Sučelje s više prozora pomoći će vam da brzo shvatite lokaciju svake funkcije koju želite, a navigacija programom neće postati težak ili zamoran zadatak, budući da su sve značajke na mjestima gdje očekujete da će ih vidjeti. Ne trebate najjači stroj za pokretanje našeg programa, zapravo, čak i najsporiji strojevi će moći vrlo dobro pokrenuti USU softver, sve dok rade na Windows OS-u, čak ni stari laptopi nemaju problema rukovanje softverom USU zbog količine optimizacije koja je učinjena na njemu.

Strojevi poslani na popravak moraju proći potpuni tehnički pregled. Svi kvarovi bit će evidentirani u posebnom dokumentu koji se formira dok je vozilo na gore navedenom pregledu, a svi podaci o kvarovima na stroju bit će evidentirani u dokumentu koji se zove 'Potvrda o prijemu stroja'. Nakon popravka stroja i utvrđivanja svih kvarova, kao i njihovog otklanjanja, u potvrdi o obavljenim radovima bit će naveden cijeli popis servisa i popravaka koji su obavljeni u cilju popravka stroja i njegovih kvarova, kao i naznačeno koje rezervne dijelova koji su korišteni tijekom popravka.

Rabljeni materijali i detalji stroja automatski će se brisati iz podataka o zalihama, što se također kontrolira u posebnom sustavu baze podataka skladišta koji USU Software ima. Svaki korak u procesu popravka stroja bit će snimljen i kasnije se može vidjeti, kako bi se dobile potrebne informacije za poboljšanje pružene usluge.

Prikladni algoritmi koji se implementiraju u računovodstveni program koji je USU softver pomoći će organizirati cijeli proces popravka stroja od početka rada, do faze potvrde o prijemu automobila na kraju nakon što je popravak stroja u potpunosti završen. USU softver uzima u obzir sve individualne karakteristike tvrtke za popravak strojeva.

Instant e-pošta zajedno s trenutnim porukama na mobilne brojeve kupaca i aplikacije za razmjenu poruka, kao i glasovne poruke, sve ove funkcije osmišljene su za uspostavljanje komunikacije između tvrtke za popravak strojeva i njezinih kupaca. Osim toga, poboljšat će komunikaciju između odjela i različitih podružnica servisne tvrtke za popravak strojeva, što će imati produktivan učinak na analizu rezultata. Bit će dostupno učinkovito predviđanje daljnjih poboljšanja kvalitete pruženih usluga, optimizirajući izvješćivanje o trenutnoj financijskoj situaciji vašeg poslovanja.

Razumijemo da bi svaka osoba željela znati više pojedinosti o proizvodu prije kupnje. Isto vrijedi i za računalne programe, kako bismo našim kupcima omogućili uvid u mogućnosti programa za popravak strojeva, nudimo vam instalaciju demo verzije programa koja će prikazati osnovne mogućnosti sustava i raditi za puno probno razdoblje od dva tjedna. Također smo htjeli pojasniti da je demo verzija dostupna na ograničeno vrijeme, kao što je prije spomenuto, na dva tjedna, i prikazuje samo neke značajke sustava kao zadanu postavku softvera USU.

Nakon isteka probnog korištenja programa, on će prestati funkcionirati, ali ćete moći kupiti punu verziju USU softvera zajedno s proširenom funkcionalnošću i bez ikakvog dodatnog plaćanja svaki mjesec ili više od softver USU ne zahtijeva mjesečna plaćanja i naknade i radi se o jednokratnoj kupnji koja će uvijek raditi nakon samo jedne uplate. Osiguravamo licencu i dokumentaciju uz proizvod koji prodajemo, kao i zajamčenu tehničku podršku koja će vam moći pomoći ako se pojave bilo kakvi problemi. Licenca jamči ekskluzivnost programa, a također štitimo naš razvoj zaštićen autorskim pravima, što je potvrđeno relevantnim dokumentima. Naš stručnjak odgovorit će na sva vaša pitanja i moći će vas savjetovati kako koristiti USU softver tako da postigne maksimalnu učinkovitost. Ako želite kupiti program, svejedno nas kontaktirajte iz zahtjeva web stranice.