Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun sati

Program za obračun sati • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun sati
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Da bi se zadržala potpuna kontrola nad svim financijskim zapisima za bilo koju tvrtku, posebno onu koja stvara toliko papirologije kao autoservis, danas je potrebno više od papira. Svaki posao koji želi biti brz i učinkovit te rasti i razvijati se mora koristiti specijalizirani računovodstveni program kako bi postigao željeni rezultat. Upravljačko i financijsko računovodstvo tvrtke eksponencijalno se poboljšava upotrebom specijaliziranih programa koji su napravljeni za automatizaciju i optimizaciju tijeka rada ovih poduzeća.

Ovaj računovodstveni i upravljački program omogućuje ne samo obavljanje boljeg rada vrhunske kvalitete, već i značajno štedi vrijeme zaposlenika za sve vrste kalkulacija i drugih rutinskih poslova koji obično zahtijevaju ručno izvršavanje i gube dragocjeno vrijeme, poput izračuna. standardni radni sati u strojarnici.

Obračun troškova radnih sati neophodan je za svaku mehaničarsku radionicu jer određuje cijenu svih usluga koje se u poduzeću pružaju. Detaljan i potpun izračun cijene standardnih sati ovisi o mnogim čimbenicima, na primjer, fizička lokacija servisne stanice, vrijeme potrebno za obavljanje usluge, politika cijena tvrtke i drugi čimbenici ovdje igraju važnu ulogu.

Cijena standardnih sati u auto servisu prvenstveno ovisi o marki i tipičnim karakteristikama automobila koji se popravlja. Svaka aktivna automobilska tvrtka različito izračunava cijenu standardnih sati, ovisno o vrsti automobila na kojem se radi i vrsti usluge koju pruža zaposlenik.

Kako biste izračunali troškove po satu što je točnije moguće, vašoj tvrtki je potreban specijalizirani računovodstveni softverski alat koji je dizajniran za standardni obračun troškova po satu. Naš program za automatizaciju financijskog računovodstva benzinskih postaja ima funkcionalnost koja vam je potrebna. Ovaj program se zove USU Software.

USU softver automatizira financijsko upravljanje i organizaciju bilo kojeg servisnog centra za vozila, upravlja osobljem, omogućuje vam da uspostavite raspored svojih zaposlenika i još mnogo toga. Moći ćete evidentirati kupce koji dolaze u servis, istaknuti najtraženije usluge, kao i izvršiti izračun ukupne cijene rada koji se obavlja zajedno sa satima koje je zaposlenik proveo u izvođenje radova.

Svaki rezultat izračuna za financije vaše tvrtke može se digitalno pohraniti, kao i grafički prikazati i izvijestiti na najopsežniji, ali sažet način. Grafikoni se mogu međusobno usporediti kako biste dobili još jasniju sliku ekonomske situacije vaše tvrtke. Izvješća i grafikoni također se mogu ispisati na papiru ako je to preferirani način pohranjivanja informacija. Vodeni žigovi, logotip vaše tvrtke i zahtjevi također se mogu ispisati na dokumentima i papirima.

Rad s našim programom moguć je samo na računalu s Windows operativnim sustavom. Ne treba vam ni snažan hardver - USU softver radi vrlo dobro čak i na jeftinijim računalima sa slabijim, starijim hardverom. Naš program će raditi vrlo brzo čak i na prijenosnim računalima. Iako je moguće raditi sa samo jednim računalom, također je moguće povezati različite uređaje kao što su skeneri barkodova, pisači faktura, laserski fotokopirni uređaji i tako dalje. Ono što je još važnije je mogućnost rada na više računala preko lokalne mreže ili čak interneta. Kada radite s više uređaja, sve informacije bit će spremljene u jedinstvenoj jedinstvenoj bazi podataka, što omogućuje izračunavanje računovodstva nekoliko podružnica tvrtke u jednom programu.

Još jedna velika prednost našeg programa je to što ga je vrlo lako naučiti zahvaljujući čistom i jednostavnom korisničkom sučelju. Značajke se nalaze točno tamo gdje ih očekujete, što znači da ne morate gubiti vrijeme tražeći određenu funkciju koja bi vam mogla zatrebati. USU softver mogu lako svladati čak i ljudi koji nisu upoznati s računovodstvenim i kalkulacijskim programima. Osim toga, naš vam program omogućuje vizualnu potpunu prilagodbu korisničkog sučelja, koristeći različite unaprijed postavljene postavke dizajna koje su besplatno dostupne uz program, kao i mogućnost postavljanja bilo koje prilagođene slike ili ikone za stvaranje vlastitog dizajna. Ako želite zatražiti poseban prilagođeni izgled za program, kontaktirajte naše programere putem zahtjeva za web mjesto i oni će za vas izraditi prilagođenu temu.

USU softver se može modificirati prema individualnim karakteristikama svake tvrtke. Na primjer, možete uključiti automatiziranu detaljnu strukturu izračuna vremena. Detaljnije informacije o značajkama i funkcionalnosti programa možete dobiti od naših stručnjaka tako da ih kontaktirate na način koji vam odgovara.

Besplatna demo verzija našeg programa dostupna je na našoj web stranici. Uključuje dvotjedno besplatno probno razdoblje, kao i kompletnu osnovnu funkcionalnost USU softvera, kao što je standardni izračun sati. Na našoj web stranici također možete pronaći video i prezentacijski materijal koji će vam pomoći da se u potpunosti upoznate sa značajkama programa, kao i recenzije naših korisnika koje će vam pomoći da odlučite je li USU softver pravi za vaše poslovanje.