Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prodaju auto dijelova

Program za prodaju auto dijelova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prodaju auto dijelova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U današnje vrijeme mnogi poduzetnici traže neku vrstu programa koji bi im pomogao u upravljanju poslovanjem prodaje autodijelova. Prvo što vam padne na pamet kada razmišljate o ovoj potrebi je jednostavno skinuti računovodstvenu aplikaciju za prodaju autodijelova s interneta i implementirati je u tijek poslovanja. Svi poduzetnici koji su se odlučili na taj put ubrzo su požalili, a razlozi su višestruki.

Svako poduzeće koje zarađuje od prodaje autodijelova treba dobar i pouzdan program koji ima sve potrebne funkcionalnosti kako bi što više pojednostavio proces razmjene autodijelova, eliminirajući svu nepotrebnu papirologiju, kao i ostalo zamorno računovodstvo. Mnogi programeri softvera tvrde da rade upravo to, ali u stvarnosti, programi koje njihovi programeri besplatno distribuiraju jednostavno se ne mogu natjecati s programima koji se plaćaju kada je u pitanju funkcionalnost i tehnička podrška koju pružaju programeri, zašto stvarati program poput ovog Svi aspekti poslovanja velik su zadatak koji zahtijeva puno resursa koje programeri koji besplatno distribuiraju svoje programe prodaje autodijelova jednostavno nemaju. No, poduzetnici će se češće susresti s demo verzijama nekih plaćenih programa za prodaju autodijelova ili još gore - njihovim piratskim verzijama, čije je korištenje protuzakonito, pa čak i opasno zbog opasnosti od dobivanja malwarea koji može ukrasti i uništiti podatke koje je vaša tvrtka s autodijelovima prikupila tijekom godina. Jedini logičan zaključak do kojeg dolazi svaki vlasnik tvrtke jest pronaći računovodstvenu aplikaciju koja zadovoljava sve potrebe njihovog poslovanja s prodajom autodijelova i ne pokušavati uštedjeti novac kako bi ga dobio besplatno jer će automatizacija njihovog poslovanja s prodajom autodijelova za automobile biti više nego učinkovita. isplati se na kraju dana.

Kao što smo ranije ustanovili - svaki visokokvalitetni program za računovodstvo i upravljanje košta novac, ali neki programi za prodaju autodijelova i računovodstvo mogu zahtijevati mjesečnu pretplatu, što zahtijeva izdvajanje iz proračuna za njihovo plaćanje svaki mjesec, a u slučaju da tvrtka ne može platiti ili jednostavno ne može platiti na vrijeme, to će ograničiti funkcionalnost ili čak potpuno prekinuti rad, što zauzvrat može prekinuti tijek rada jedinice za prodaju autodijelova. Mnogo je razumnije pronaći program koji pomaže u prodaji autodijelova, ali istovremeno ne zahtijeva pretplatu i dolazi kao prikladna jednokratna kupnja, koja će raditi bez ikakvih ograničenja i vremenskih ograničenja nakon što se samo plati jednom.okret.

Uzimajući u obzir da računovodstvena aplikacija za bilo koju tvrtku za trgovinu autodijelovima ima toliko jedinstvenih zahtjeva koje mora ispuniti, postaje teško odabrati onu koja zasigurno odgovara vašoj tvrtki i stoga vas želimo upoznati s našim najnovijim razvojem koji je dizajniran s automobilom posebno na umu prodajnih poduzeća - USU softver. USU Software je program za računovodstvo robe i prodaju autodijelova, kao i upravljanje i automatizaciju takvih poslova. Kada su u pitanju programi koji mogu obavljati ove zadatke uz visoku razinu dostupnih funkcija i također bez ikakvog oblika pretplate, sa sigurnošću možemo reći da je USU Software najbolje rješenje na tržištu.

Nakon istraživanja funkcionalnosti koje USU softver pruža u usporedbi s njegovim analogima, shvatit ćete da pretraživanje interneta za besplatnim računovodstvenim programskim alatom jednostavno nije pouzdano u usporedbi s USU softverom. Naš program ima širok raspon značajki, koje uključuju rad s bazama podataka i računovodstvom, skladištima, klijentima, različitim hardverom (kao što su skeneri barkodova ili pisači faktura), mogućnost korištenja više instanci softvera na istim različitim računalima objedinjujući informacije o svi oni u jednoj bazi podataka i još mnogo toga.

USU Software vam omogućuje vođenje računovodstva inventara vaše tvrtke, što uvelike pojednostavljuje svaki posao koji se fokusira na trgovinu autodijelovima i drugim sličnim stvarima. Svakoj vrsti automobilskog dijela može se dodijeliti određeni broj koji se lako može pretraživati i pronaći u bazi podataka, što znatno olakšava praćenje zaliha i zaliha tvrtke u skladištu. Uz sve navedeno, USU softver može biti uparen sa barcode skenerom, što povećava brzinu upravljanja procesom prodaje autodijelova. Brzo traženje crtičnog koda i pisača faktura uvelike će smanjiti količinu ručnog i zamornog rada, pomažući vašim zaposlenicima da obave važnije zadatke umjesto monotone papirologije.

Ako radite sa stranim tržištima i kupcima ili kupujete autodijelove za svoju tvrtku koristeći neki oblik strane valute, možete jednostavno pretvoriti sve cijene koje su vam potrebne u valutu s kojom radite prilikom autotrgovanja. To štedi vrijeme na ručnoj pretvorbi valuta i omogućuje da se to vrijeme potroši na stvarno važne zadatke koje svaka tvrtka mora obaviti kako bi se proširila i napredovala.

Još jedna sjajna značajka koja pomaže u uštedi vremena je mogućnost uvoza podataka iz drugog softvera glavne knjige kao što su MS Word i Excel. To vam omogućuje da ubrzate prijelaz s ove vrste softvera na USU Software, što će uvelike pojednostaviti vaš rad i učiniti ga manje zamornim. USU softver postat će pouzdan pomoćnik za vašu autoservisnu radionicu!