Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za auto dijelove

Program za auto dijelove • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za auto dijelove
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svake godine sve više obitelji posjeduje automobil, do te mjere da je zaista teško pronaći obitelj koja ne posjeduje barem jedno vozilo. Danas automobil nije luksuz kao što je bio u prošlosti, već prijevozno sredstvo, ponekad teško dostupno, ali zaista neophodno u modernom svakodnevnom životu. U ovom modernom tempu života, s njegovim brzo rastućim gradovima i sve većim brojem vozila, mnoge tvrtke počinju napredovati više nego ikad. Te su tvrtke, na primjer, tvornice za popravke automobila. Auto servisi pružaju usluge dijagnostike i popravka vozila, njihov tehnički pregled, tuning, limariju, kao i montažu i balansiranje guma, kao i razne druge vrste popravka automobila.

Automobili, kao i druga motorna vozila, teško da će napustiti naše svakodnevne živote kao osnovno prijevozno sredstvo, štoviše - broj proizvedenih automobila samo se povećava svake godine. S rastućim automobilskim tržištem, neizbježno je da će potražnja za pogonima za popravak automobila također naglo porasti. Svakim danom sve je više popravaka automobila, čime je konkurentnost ovog posla na doista visokoj razini. Da bi jedan autoservis bio u prednosti u odnosu na drugi, važno je imati na raspolaganju suvremene alate koji će radionici autodijelova omogućiti brz i učinkovit rad.

Slijedom toga, potreban je računalni program za upravljanje aktivnostima samoposluživanja. Ovi vam programi omogućuju automatizaciju bilo kojeg poslovanja korištenjem naprednih baza podataka i tehnologija za prikupljanje informacija, kao i značajki koje vam omogućuju učinkovitiji rad s klijentima i povećanje njihove odanosti vašem poslovanju. Želimo vam predstaviti naš najnoviji razvoj, specijalizirani program koji se može pobrinuti za svaki čimbenik koji je prije spomenut, kao i mnoge druge stvari i čimbenike koji mogu biti važni za bilo koju trgovinu autodijelova i servis - USU Software .

Računovodstveni program za trgovine autodijelova i automehaničarske radionice će uzeti u obzir sve potrebne podatke kako o podacima baze kupaca tako i o raspoloživosti autodijelova na skladištu, te pomoći u formiranju potrebne dokumentacije i prikaz važnih izvješća. Program za upravljanje prodajom autodijelova prikladan je za trgovinu s velikim prodajnim količinama i skladišnim zalihama. Skladišni program autodijelova uspostavit će skladišno računovodstvo po ugovornim stranama, rokovima isporuke, novcu, količini robe, transferima, kao i uspostaviti brzu pretragu po nazivu proizvoda ili barkodu.

Naš napredni računovodstveni program će generirati grafikone i izvješća za financijsku stranu i zalihe autodijelova u skladištu vaše tvrtke, što će sve vezano uz financije u vašoj tvrtki učiniti čistim i organiziranim, kao i zaista korisnim kada je u pitanju donošenje odluka. na financijskim podacima koje vaša tvrtka stvara.

Ako želite sami provjeriti naš računovodstveni program, možete ga preuzeti s naše službene web stranice. Probna verzija trajat će dva tjedna i besplatno će sadržavati osnovne funkcionalnosti USU softvera. Ako odlučite kupiti USU softver nakon završetka probnog razdoblja, imajte na umu da naš program ne zahtijeva nikakve mjesečne naknade niti bilo koji oblik plaćanja osim početne kupnje i dodatne funkcionalnosti. Sustav jednokratne kupnje koji naš program dokazuje je vrlo prikladan za sve vrste poslovanja, jer smanjuje troškove korištenja programa i također eliminira praćenje softverske licence.

Jedna od glavnih stvari koje bi vam se mogle svidjeti kod korištenja USU softvera, a koja postaje odmah očita, čak i ako koristite samo demo verziju, jest činjenica da je korisničko sučelje sažeto i lako razumljivo. Nastojali smo ga učiniti što praktičnijim za naše korisnike kako bi što prije naučili koristiti i raditi s programom. Svatko može naučiti koristiti i raditi s našim računovodstvenim programom u samo sat do dva, čak i oni radnici koji nisu upoznati s računalnim tehnologijama i programima.

USU softver podržava napredne značajke za rad s klijentima, kao što je napredni sustav za spajanje pošte. Upotrijebite e-poštu, 'Viber pozive', SMS ili čak glasovne pozive da podsjetite svoje klijente na redovite preglede automobila, akcije, akcije i ponude, kao i mnoge druge stvari, kako bi vaša baza kupaca zapamtila vašu uslugu. Ako se vašim klijentima sviđa i sjeća se vaše usluge, posjećivat će vas uvijek iznova, pričati svojim prijateljima o njoj, što zauzvrat stvara snažnu i lojalnu bazu kupaca. Također je moguće dodijeliti različite tipove svojim klijentima kao što su "VIP", "problematični", "obični" i mnogi drugi. Upravljanje vrstama kupaca pomaže vam u praćenju najvažnijih kupaca i kupaca koji trebaju više posla kako bi postali vrjedniji za vaše poslovanje.

Unatoč tome što je zaista dubok i multifunkcionalan, naš program nije jako zahtjevan za hardver vašeg računala, što rad s njim čini brzim, glatkim i pouzdanim iskustvom, čak i na slabijim i starijim strojevima, kao i prijenosnim računalima. Dobra razina optimizacije programskog koda omogućuje njegovu primjenu čak iu manjim trgovinama autodijelova i autoservisima koji nemaju dovoljno veliki budžet da bi si priuštili najmoderniji hardver.