Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo za benzinske postaje

Program za računovodstvo za benzinske postaje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo za benzinske postaje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Što se tiče automatizacije računovodstva na benzinskim postajama, tu je računalni program koji će vam postati vjerni pomoćnik i omogućiti vam najbolju moguću automatizaciju računovodstva - USU Software.

USU softver razvijen je kao najbolje softversko rješenje dostupno na tržištu za računovodstvo stanica. Njegova funkcionalnost je dotjerivana, fino podešena i usavršavana tijekom nekoliko godina, a danas s ponosom možemo reći da je naš program jedan od najboljih kada je u pitanju računovodstvo poslova.

Naravno, možete pokušati besplatno pronaći slične programe na Internetu, ali možete pronaći demo verzije plaćenih programa koji će vam kasnije naplatiti novac ili rade sa stvarno ograničenom funkcionalnošću ili piratske verzije istih plaćenih programa koji ne samo da su ilegalni koristiti u većini zemalja.zemalja u svijetu, ali također može biti zlonamjeran i vrlo opasan za informacije koje baze podataka vaše tvrtke imaju i može ih potpuno uništiti ili ukrasti kako bi ih prodao konkurenciji. Stoga, imajući sve ovo na umu, preporučujemo da kupite legalne kopije programa kao što je USU Software.

Mogućnosti našeg računovodstvenog programa pomoći će vam da olakšate kontrolu u organizaciji i učinite tijek rada jasnijim i učinkovitijim. Korištenjem našeg računovodstvenog programa minimizirat će se nekoliko faktora pogreške, uključujući faktor ljudske pogreške, što znači da će biti moguće vidjeti stvarnu financijsku sliku radnog mjesta i djelovati u skladu s tim.

Način na koji smo razvili naš računovodstveni program omogućuje da ga koristi nekoliko ljudi u isto vrijeme bez ugrožavanja produktivnosti poduzeća. Aplikaciju za upravljanje stanicom moguće je instalirati na više sustava istovremeno, čime je moguće podijeliti posao u dva dijela, pri čemu jedno od računala sadrži samu bazu podataka, a ostala se brinu za upravljački dio klijenta.

Ova veza se može ostvariti putem lokalne mreže, a ako je potrebno automatizirati mrežu različitih šaltera benzinskih postaja, moguće je raditi i putem interneta. Očita prednost računovodstvenog softvera koji lokalno pohranjuje podatke je činjenica da su svi podaci pohranjeni na lokalnom računalu i da se ne šalju nigdje putem internetske veze, što znači da je vjerojatnost da povjerljive informacije dospiju u ruke vaših konkurenata gotovo mala -postojeći.

Druga stvar koja će vam pomoći zaštititi vaše privatne podatke od gubitka ili krađe je naš solidan sigurnosni sustav koji će osigurati da vaši neprocjenjivi poslovni podaci ne padnu u ruke vaših konkurenata i da ne budu podložni bilo kakvoj drugoj zlonamjernoj radnji. Sigurnost knjigovodstvenih podataka važna je za svaku tvrtku, a posebno za benzinske postaje zbog visoke konkurentnosti poslovnog područja, a naši programeri su toga svjesni i implementiraju sustave zaštite koji će vrlo dobro zaštititi sve vaše podatke.

Kako biste počeli automatizirati svoju benzinsku postaju s našim naprednim računovodstvenim programom, trebate ga samo kupiti i instalirati - za sve ostalo pobrinuli su se naši vrsni softverski inženjeri. Jedino što preostaje nakon kupnje programa je naučiti ga koristiti, a uz USU Software i taj će proces biti brz i jednostavan. Potrudili smo se da korisničko sučelje USU softvera bude što informativnije, intuitivnije i konciznije, što učenje čini doista lakim zadatkom. Ljudima koji nisu upoznati s tehnologijom trebat će oko sat ili dva da u potpunosti razumiju kako funkcionira USU softver i počnu raditi s njim u punoj mjeri.

Kako bi naš program bio još lakši za korištenje, bilo je moguće prilagoditi njegov izgled prema potrebama svakog korisnika. Ne samo da se izgled može prilagoditi, već i izgled USU softvera. Odaberite između različitih unaprijed postavljenih tema kako biste prilagodili dizajn i dojam programa svojim željama, čineći ga ugodnijim za rad. U slučaju da želite kreirati unificirani poslovni izgled programa, možete postaviti i logo vaše tvrtke na sredinu glavnog radnog prozora, što će učiniti upravo to. Ako želite vidjeti neke dodatne dizajne koji se dodaju USU softveru, možete naručiti nove teme i prilagođene dizajne s naše web stranice.

Naš napredni računovodstveni program izračunat će sve važne i potrebne financijske podatke koji bi mogli biti potrebni poduzeću poput benzinske postaje i prikazat će ih u obliku detaljnog grafikona ili iscrpnog izvješća. Grafikoni koje generira program mogu se međusobno usporediti kako bi se odredio rast tvrtke. Posjedovanje ovih podataka uvelike pomaže u donošenju dobrih poslovnih odluka koje pomažu osigurati prosperitet i širenje bilo koje benzinske postaje.

Prije kupnje USU softvera, možda biste trebali pročitati recenzije naših kupaca o programu i sami odlučiti je li prikladan za vašu servisnu postaju. Sve recenzije računovodstvenih programa možete pronaći na našoj web stranici. Ako vam recenzije nisu dovoljne da se odlučite na kupnju, možete preuzeti besplatnu demo verziju programa s naše web stranice. Sadržat će sve standardne funkcionalnosti, kao i dvotjedno probno razdoblje tijekom kojeg je moguće potpuno besplatno raditi s ovim računovodstvenim programom.