Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za trgovinu autodijelova

Program za trgovinu autodijelova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za trgovinu autodijelova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizacija trgovine autodijelova nije lak zadatak jer mnogi čimbenici i karakteristike poslovanja igraju veliku i važnu ulogu u postizanju željenog rezultata. Zaista je teško birati između široke palete opcija dostupnih na tržištu, od kojih mnoge jednostavno nisu dovoljne za bilo koji posao koji poštuje sebe zbog apsolutnog nedostatka funkcionalnosti, a drugi programi su toliko pretjerani sa spomenutom funkcionalnošću da postaje teško, ako ne i gotovo nemoguće koristiti ga bez trošenja puno dodatnog vremena na učenje programa i obuku ljudi kako ga koristiti i raditi s njim, pa čak i nakon što nauče kako to raditi mora proći neko vrijeme prije nego počnete koristiti programirajte u svom maksimalnom produžetku.

Program za automatizaciju, upravljanje i računovodstvo za trgovinu autodijelova trebao bi biti univerzalan i omogućiti vam obavljanje raznih računovodstvenih i kontrolnih aktivnosti, a da ne bude toliko naporan da postane preteško naučiti i svladati aplikaciju koja bi trebala pomoći u izvršenju posao i ne otežavati njegovo obavljanje.

Najčešće se optimizacija rada trgovine autodijelova provodi paralelno s automatizacijom servisne postaje, pa je vrijedno obratiti pozornost na činjenicu da vam program omogućuje kontrolu ne samo prodaje i računovodstva skladišta, već ali i popravke automobila, standardno radno vrijeme zaposlenika trgovina autodijelova i sl.

Naš najnoviji razvoj u upravljanju prodavaonicama autodijelova i poslovnoj organizaciji zove se USU Software. USU Software je program koji će se pobrinuti za automatizaciju računovodstva i vođenja svakog poslovanja, a ponajviše trgovine autodijelova i slično. Implementacija takvog programa ne zahtijeva od vas da imate dubinsko znanje o informacijskoj tehnologiji - svi naporni trenuci pasti će na ramena naših programera i osoblja tehničke podrške, a vi samo trebate naučiti kako raditi i koristiti sustav.

Naučiti koristiti sustav zaista je jednostavno zahvaljujući sažetom i čistom korisničkom sučelju koje je razvijeno posebno za osobe koje nemaju prethodnog iskustva u korištenju specijaliziranog računovodstvenog i upravljačkog softvera ili bilo kojeg računalnog programa općenito. Trebat će im oko dva sata da razumiju kako funkcionira USU softver i počnu ga koristiti u najvećoj mogućoj mjeri, što znači da ne morate posebno obučavati svoje osoblje kako ga koristiti, što štedi puno vremena i resursa kada za razliku od puno različitih programa poput USU-a koji zahtijevaju mnogo vremena i ulaganja u obuku osoblja prije nego što počnu biti korisni i mogu se raditi do svog maksimalnog potencijala.

Korisničko sučelje našeg programa za upravljanje trgovinom može se opsežno prilagoditi zahvaljujući velikom izboru dizajna izrađenih posebno za naš program. Zadržite izgled programa svježim kako biste povećali privlačnost rada s njim ili ga učinite profesionalnijim postavljanjem svog logotipa na sredinu glavnog zaslona - izbor je vaš. Ne samo da se korisničko sučelje može prilagoditi i prilagoditi potrebama vaše trgovine autodijelova - sva papirologija može biti izuzetno prilagođena, uključujući stavke kao što su zahtjevi vaše tvrtke kao i vaš logotip na bilo kojoj dokumentaciji koja vam može zatrebati, čak i kada je ispisana. , što može i naš program.

Svi vaši zaposlenici mogu koristiti USU softver u isto vrijeme, ali to neće stvarati nepotrebne probleme poput toga da neki zaposlenici vide stvari koje nisu namijenjene njima – uz USU softver moguće je dodijeliti različite razine pristupa različitim zaposlenicima što znači da će vidjeti samo informacije koje su im potrebne za rad, što USU Software čini najboljim programom za bilo koju trgovinu autodijelova, eliminirajući potrebu za višestrukim programskim rješenjima za različite radnike u cijelom poduzeću.

Za instalaciju programa u prodavaonici autodijelova potrebno je imati računalo ili prijenosno računalo s Windows operativnim sustavom, a oni koji žele računovodstvo učiniti još učinkovitijim mogu dodatno nabaviti raznovrsnu trgovačku i skladišnu opremu. USU softver je zaista lagan i ne zahtijeva puno računalnih hardverskih resursa za brz i učinkovit rad, što znači da će mu i starija računala i prijenosna računala biti više nego dovoljna.

Ovaj računovodstveni program lako se integrira s mnogim modelima skenera barkodova, pisača naljepnica, terminala za prikupljanje podataka, pisača računa i tako dalje, objedinjujući sve u jedan sustav koji je jednostavan za korištenje i ne stvara previše komplikacija pri radu s njim.

Ako želite kupiti softver, ali još uvijek ne znate isplati li se ili savršeno odgovara vašem poslovanju - uvijek možete preuzeti demo verziju našeg programa za upravljanje trgovinom koji prikazuje sve gore navedene značajke i još mnogo toga. više . Sa svim uključenim osnovnim značajkama, kao i dvotjednim probnim razdobljem, vrlo je lako odlučiti je li naš program za upravljanje trgovinom pravi izbor za vaše poslovanje. Nakon što besplatno isprobate naš program, mogli biste razmisliti o njegovoj kupnji, no cijena bi mogla biti sljedeći veliki problem. Naš računovodstveni program dolazi kao jednokratna kupnja bez ikakvog oblika mjesečne naknade, što ga čini stvarno isplativim i ugodnim za korištenje. Dodatna funkcionalnost može se dodati uz dodatnu cijenu, samo kontaktirajte naše programere sa zahtjevima dostupnim na našoj web stranici, a oni će dati sve od sebe da udovolje svim vašim zahtjevima.