Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popravak automobila

Program za popravak automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za popravak automobila
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Autoservisi i servisi uvijek su bili i ostali jedno od najpopularnijih poslovnih poduzeća. U današnje vrijeme, kada broj različitih automobila i vozila stalno raste, tema popravka vozila iz godine u godinu postaje sve aktualnija. Budući da je konkurencija na tržištu popravaka automobila prilično velika, vođenje takvog posla zahtijeva brzu reakciju na promjenjive uvjete na dotičnom tržištu.

Brzo i adekvatno reagirati moguće je kada su svi financijski podaci o vašoj tvrtki jasni i dostupni što pomaže u procjeni svih prednosti i slabosti popravka automobila. Najbolji način da prikupite ove podatke o financijskim informacijama iz vašeg poslovanja i održite visoku razinu kvalitete usluga popravaka koje vaša organizacija pruža je korištenje modernih i stručnih računovodstvenih metoda koje će vam omogućiti brzo i učinkovito vođenje vašeg poslovanja.

Danas su specijalizirani programi posebno dizajnirani za automatizaciju računovodstva za tvrtke poput objekata za popravak i održavanje automobila. Tržište je toliko preopterećeno različitim vrstama programa za autoservisne tvrtke da napraviti pravi izbor iz tako velike raznolikosti programa postaje pravi problem za poduzetnike početnike koji ne znaju kako odabrati pravi program za svoje poslovanje. .

Svaki auto servis može sam odabrati program upravljanja prema svojim potrebama i posebnostima poslovanja. Vrlo je važno da softver za upravljanje servisom za popravak automobila ispuni sve potrebne zahtjeve. Svaki od postojećih programa za automatizaciju potpuno je jedinstven, nesličan bilo čemu drugom, i ima određeni skup funkcija koje vam u konačnici omogućuju automatizaciju računovodstvenog procesa poslovanja servisa automobila.

I još uvijek ne postoji program za tvrtke za popravak automobila koji je praktičniji i učinkovitiji od USU Software-a. USU softver može se prilagoditi potrebama svake tvrtke koja bi mogla biti zainteresirana za njegovu upotrebu. Novosti se mogu dodavati na zahtjev korisnika, uvažavajući sve specifičnosti poslovanja, kao i preferencije korisnika.

Naš razvoj je vrlo jednostavan za korištenje. Njegovo sučelje je pojednostavljeno i optimizirano do maksimuma kako bi bilo dostupno osobama s bilo kojim stupnjem računalnog znanja i vještina. Za instalaciju našeg softvera potrebno vam je samo računalo s Windows operativnim sustavom. To ne mora biti najnoviji hardver ili nešto slično - USU softver radi brzo i učinkovito čak i na starijem hardveru ili čak prijenosnim računalima.

Neki poduzetnici početnici možda će htjeti jednostavno preuzeti besplatni program za automatizaciju trgovine online, a to uopće nije najbolja ideja. Pokušavajući preuzeti besplatni softver za popravak automobila, riskirate dobivanje softvera loše kvalitete ili, još gore, zlonamjernog softvera.

Danas većina, ako ne i svi, programeri ulažu mnogo truda u svoje programe samo da bi ih besplatno distribuirali, tako da su uvijek zaštićeni autorskim pravima, a ne slobodno distribuirani. Pokušaj besplatnog dobivanja ovakvog programa na Internetu može rezultirati samo pronalaženjem demo verzija plaćenih programa koji neće raditi jako dugo (jer svi imaju probno razdoblje nakon kojeg program jednostavno prestane raditi) ili pobijediti Ne radi. Ima sve osnovne funkcije koje su vam potrebne. U najgorem slučaju, mogli biste pronaći piratsku verziju svog računovodstvenog programa koja ne samo da je protuzakonita za korištenje, već također može sadržavati zlonamjerni softver koji može ukrasti i uništiti sve podatke vaše tvrtke i nema potrebe objašnjavati koliko to može biti pogubno. biti . U oba slučaja, kada računovodstveni program besplatno skinete s interneta, nećete ga moći koristiti u svojoj tvrtki. Umjesto da pokušava uštedjeti novac i preuzeti program besplatno, pametan vlasnik tvrtke trebao bi uložiti u legitimnu kopiju softvera za svoju tvrtku popravka automobila.

Službena kupnja softvera također nudi mnoge različite i korisne prednosti, kao što su jamstvo održavanja softvera i tehnička podrška izravno od razvojnog programera. USU Software nudi ovo i mnogo više po prihvatljivoj cijeni i još više - ne zahtijeva mjesečne naknade za plaćanje. Tako je - naš program je jednokratna kupnja koja će vam služiti bez da je morate platiti više puta. Proširena funkcionalnost može se dodati kasnije uz dodatno plaćanje, ali ne zahtijeva nikakve naknade za pretplatu.

Kvalitetu programa upravljanja i automatizacije izravno diktira jednostavnost korištenja i funkcionalnost. USU softver pokriva sve, nudi široku funkcionalnost u kombinaciji s pojednostavljenim i intuitivnim korisničkim sučeljem koje svatko može u potpunosti savladati u roku od dva sata. Opsežna funkcionalnost našeg programa pomoći će vam da zaboravite na ručnu rutinsku papirologiju i automatizirate većinu procesa povezanih s njom. Ovo će osloboditi puno vremena za vaše računovodstvene djelatnike koji će sada imati vremena za obavljanje zaista važnog i korisnog posla.

U slučaju da želite sami provjeriti naš moderni program automatizacije - sve što trebate učiniti je otići na web stranicu naše tvrtke i tamo preuzeti besplatnu probnu verziju programa. Radit će dva tjedna sa svim uključenim osnovnim funkcijama.