Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kupaca za servis automobila

Program za računovodstvo kupaca za servis automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kupaca za servis automobila
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sa sve većim širenjem gradova, jednako brzo raste i potreba za vozilom, a time i očigledna potreba za servisima koji će obavljati popravak automobila i druge popravke automobila., Broj servisa uključenih u popravak automobila U porastu, velika većina ljudi danas radije koristi usluge kvalificiranih mehaničara nego da pokušava sam popraviti vozilo.

Uz sve veći broj kupaca, na autoservisima se sve više javlja potreba za brzim obračunom, čak i kod manjih autoservisa diljem svijeta. Osoblje autoservisa trebalo bi moći voditi evidenciju svih dolaznih zahtjeva na način koji ne oduzima puno vremena i koji se lako može pratiti. To se ne može učiniti jednostavnim korištenjem papirnatih zapisa ili proračunskih tablica kao primarne metode pohranjivanja podataka o servisu automobila, vrlo je sporo i neučinkovito, a da ne spominjemo da se podaci pohranjeni na papiru lako izgube među brdima papirologije i raznih nepovezanih dokumenata. Neminovno je da je uz sve veći broj kupaca nemoguće sve pratiti starim i neučinkovitim načinima pohrane poslovnih podataka.

Morat ćete zaposliti dodatno računovodstveno osoblje koje će samo pratiti prihvaćanje klijenata i dokumentiranje njihovih narudžbi, gubeći puno vremena samo tražeći pravog klijenta s ogromne liste. To je zaista neučinkovito vrijeme i resursi za bilo koju tvrtku, a kamoli za servis automobila koji ovisi o brzom i učinkovitom knjigovodstvenom poslu kako bi se njihovi klijenti vraćali i izgradili lojalnu i pouzdanu bazu kupaca.

Automatski računovodstveni sustav koji bi mogao pohraniti podatke o svakom kupcu auto servisa postao bi neprocjenjiv instrument koji bi pomogao ubrzati rad tvrtke, ali i eliminirati sva nepotrebna čekanja kupaca. Želimo vam predstaviti sustav koji će raditi ne samo sve gore navedeno, već i puno dodatnih funkcionalnosti koje će postati još korisnije za bilo koji servis automobila. Naš najnoviji razvoj zove se USU Software i predstavlja program koji može automatizirati bilo koju uslugu popravka automobila u roku od nekoliko dana, osiguravajući zadovoljstvo kupaca koje će osigurati da se vraćaju po sve potrebe svojih privatnih servisa automobila.

Korištenje specijaliziranih značajki za računovodstvo kupaca u auto servisu pomoći će vam da u nekoliko sekundi unesete sve podatke o kupcima u bazu podataka. Podaci koji se bilježe mogu varirati od kupčevog modela automobila i broja do njihovog imena i srednjeg imena kao i telefonskog broja.

Moći ćete jednostavno vidjeti i pregledati povijest svih radnji koje je poduzeo vaš automobilski servis. Softver USU također može slati e-poruke vašim klijentima s podsjećanjem na njihov mjesečni pregled automobila ili bilo koju od posebnih ponuda i promocija koje bi vaš auto servis mogao imati u to vrijeme, kao i posebne popuste ili dugove.

Funkcionalnost za rad s klijentima u ovom programu je opsežna i vrlo detaljna. Uzima u obzir sve narudžbe i materijale koji su potrošeni na njihovu provedbu, odražava novčani tok između vaše servisne stanice i dobavljača s izvođačima. Program može koristiti različite načine plaćanja i podržava gotovo sve najpopularnije valute na svijetu. Moći ćete kontrolirati plaćanja i dugove svojih kupaca, raspodijeliti radno vrijeme i obračunati plaće. Za voditelje računovodstvenog programa za kupce autoservisa priložena su financijska i marketinška izvješća za koja će direktor razumjeti financijsku situaciju tvrtke.

Najsuvremenije sigurnosne značajke našeg programa osmišljene su kako bi osigurale da su vaši podaci sigurni i zaštićeni od uplitanja treće strane, kao i bilo koje druge situacije koja bi mogla rezultirati gubitkom vrijednih informacija koje vaša baza podataka može imati. U slučaju gubitka podataka zbog nestanka struje ili kvara hardvera, možete se obratiti našim stručnjacima koji će se potruditi da vaši podaci budu u potpunosti vraćeni u najkraćem mogućem roku.

Svaki korisnik dobiva svoje korisničko ime i lozinku, kao i različita prava pristupa, što uvelike pomaže u razlikovanju različitih razina pristupa zaposlenika programu. Bilježe se sve promjene u bazi podataka, kao i datum i vrijeme promjene te ime zaposlenika koji je izvršio promjenu. Ovo osigurava potpunu transparentnost za računovodstveni odjel.

Ako želite isprobati naš računovodstveni program prije nego što ga kupite u cijelosti, možete ga besplatno isprobati dva tjedna koristeći demo verziju programa koja uz njega nudi i sve osnovne funkcionalnosti. Dva tjedna trebala bi biti dovoljna da počnete primjećivati pozitivne promjene u svom poslovnom računovodstvu i financijskom računovodstvu, što će zauzvrat ubrzati oba procesa i rezultirati većim prihodima.

Naš program se distribuira uz vrlo prijateljsku politiku cijena. Ne sadrži nikakav oblik plaćanja pretplate ili mjesečnog i godišnjeg plaćanja - to je jednokratna kupnja koja će uvijek raditi nakon vas samo jednom. U slučaju da USU softver ima funkcionalnost koju još ne želite koristiti, također je moguće ne kupiti je, tako da nema potrebe plaćati za nešto što se neće koristiti, što opet čini našu politiku cijena prijateljskom i skupom -učinkovito za sve poduzetnike diljem svijeta.