Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za autoservis

Program za autoservis • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za autoservis
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Samoposlužni program je profesionalno softversko rješenje i pouzdan alat koji pomaže u automatizaciji i radu samoposluživanja bilo koje veličine, kao iu dobivanju točnih i pouzdanih informacija o svim područjima poslovanja.

Također, uz pomoć ovakvog programskog alata autoservis može učinkovitije koristiti resurse, osoblje i opremu, smanjujući troškove rada objekta. Većina programa za optimizaciju rada automatskih servisa ima određeni skup funkcija koje olakšavaju i ubrzavaju rad. Automatiziraju evidentiranje radnih naloga, zahtjeva i druge važne i ključne dokumentacije, evidentiraju sve procese povezane s tijek rada automatizirane usluge i još mnogo toga.

Osnovna funkcionalnost uključuje značajke za održavanje baze kupaca u najboljim tradicijama CRM-a (Customer Relationship Management), kao i održavanje skladišta i financijskog računovodstva. Mnogi programeri danas nude takve programe za automatizaciju rada u tvrtkama za popravke automobila, ali mnogi od njih nisu idealni na više od jednog načina. Bilo da se radi o nedostatku potrebne funkcionalnosti ili kompliciranom sučelju koje ga čini neugodnim za korištenje i teškim za učenje.

Svaki samoposlužni program ima svoje prednosti i nedostatke, pa je vrlo teško odabrati onaj koji vašem samoposluživanju najviše odgovara. Neki programeri vas pokušavaju namamiti niskom cijenom, drugi hvale nevjerojatnu funkcionalnost. Kako odabrati uspješan program, a da se ne slomite i ne upadnete u zamku vlastite pohlepe? Prije svega, morate obratiti pozornost na funkcionalnost. Idealan program koji može olakšati rad servisa i osigurati pouzdano računovodstvo i kontrolu baze kupaca, automatizira i pojednostavljuje formiranje i evidentiranje radnih naloga i druge dokumentacije, vodi evidenciju financijskih prihoda i rashoda te osigurava skladišno knjigovodstvo.

Svi procesi trebaju biti jednostavni i jasni kako bi i poduzetnik početnik mogao lako upravljati njima. Ako postoje dodatne funkcije, to će također biti veliki plus. Program mora biti nevjerojatno jednostavan za korištenje, imati jednostavno i intuitivno sučelje. Zaposlenici koji se bave samoposluživanjem ne bi trebali imati poteškoća u učenju korištenja i rukovanja programom.

Prikladan program za automatizaciju rada automatske usluge ne bi trebao imati visoke zahtjeve za računalni hardver. Čak i slaba i stara računala trebala bi se lako nositi s instaliranim softverom. Vrijeme provedbe je važno. Za neke programere to se povlači nekoliko mjeseci, a to nije najbolja opcija za automatsku uslugu. Kako rad samoposluživanja ima brojne osobitosti, važno je odabrati specijalizirani program, a ne prosječnu konfiguraciju tipičnog softvera poput Excela.

Specijalizirani program se fleksibilno prilagođava potrebama određene samoposluge, dok će se nespecijalizirani softver morati prilagođavati, prilagođavati poslu, što je vremenski i resursno zahtjevno, a često i destruktivno za poslovanje. Program mora biti pouzdan. Ovo nisu samo riječi, već vrlo specifičan zahtjev za tehničku podršku. Licencirani softver to ima, besplatni softver koji je upravo preuzet s Interneta nema.

U radu servisne postaje sve se može dogoditi - nestanak struje, kvar sustava, a sada su podaci iz nelicenciranog programa potpuno nestali, izgubljeni i nije ih uvijek moguće vratiti. To se neće dogoditi s programom koji ima službeni sustav podrške.

Pogledajmo izvedbu. Program bi trebao brzo dohvatiti sve informacije koje su mu potrebne, a također ne bi 'usporio' kako baza podataka automatske usluge raste. S jedne strane, možete, naravno, očistiti bazu podataka s vremena na vrijeme, ali zašto vam je onda potrebna baza za početak ako nije sposobna pružiti pouzdano arhiviranje bez kvarova?

Još jedan važan znak dobrog programa je mogućnost skaliranja tijeka rada. Čak i ako danas stanica pripada garažnim postajama i ne opslužuje više od 3-5 kupaca dnevno, to ne znači da se nakon nekog vremena neće moći pretvoriti u veliku samoposlužnu s ogromnim popisom usluga od stotina automobila po danu i mreža poslovnica. Ovdje je skalabilnost korisna - osigurat će da nema sistemskih ograničenja za proširenje vaše funkcionalnosti. Dobro je što programeri razumiju stupanj sumnje poduzetnika i daju im priliku da besplatno isprobaju program prije kupnje. Besplatne demo verzije i probno razdoblje pomoći će vam da shvatite je li ovaj program pravi za vas u vašem poslu ili ne. Zadovoljavajući sve opisane kriterije, jedan od najboljih programa do danas razvijen je od strane naših stručnjaka - USU Software. USU Software je pouzdan i specijaliziran program za automatske usluge s visokokvalitetnom tehničkom podrškom. U isto vrijeme, cijena licence je prilično razumna, i više nego se isplati u najkraćem mogućem vremenu sa snažnom funkcionalnošću i potencijalom. Ne postoji pretplata za korištenje USU softvera. Program se može besplatno testirati. Na našoj web stranici dostupna je demo verzija. Punu verziju instalirat će i konfigurirati programeri USU Software putem interneta, na daljinu, što je idealno za samoposlužni rad koji cijeni vaše vrijeme.