Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popravak automobila

Program za popravak automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za popravak automobila
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sve automehaničke radionice provode svakodnevnu kontrolu popravaka automobila u svakoj fazi njihove provedbe. To se radi kako bi se mogla pratiti kvaliteta usluga koje radionica pruža, kao i analizirati učinkovitost poduzeća. Staromodne metode provođenja revizije i održavanja baze podataka kupaca previše su neučinkovite da bi se mogle koristiti čak iu autoservisima koji trenutno rade u malom opsegu.

U današnje vrijeme proces održavanja baze podataka, kao i računovodstva i druge papirologije, mora biti automatiziran kako bi postao učinkovit i isplativ. Programi koji su dizajnirani za automatizaciju autoservisa pomažu organizirati sve poslovne procese u automehaničarskoj radionici. Uključujući kontrolu nad načinom na koji se obavlja stvarni popravak automobila. Upravljanje poslovanjem uz pomoć takvog softvera omogućit će zaposlenicima autoservisa kontrolu procesa popravka u svakoj fazi. Na primjer, specijalizirani program moći će pratiti materijale i autodijelove koji su korišteni tijekom popravka automobila i automatski ih odbaciti iz baze podataka inventara skladišta. Čim se broj potrebnih dijelova približi kritičnoj točki, program će obavijestiti tim o potrebi obnavljanja zaliha dijelova automobila.

Predlažemo da razmislite o korištenju USU softvera - programa za računovodstvo i upravljanje osmišljenog da pomogne u automatizaciji servisnih stanica i poduzeća za automobile. Najnoviji razvoj softvera omogućit će vam praćenje napredovanja popravka automobila kroz svaku fazu procesa. Možete upravljati svojim osobljem na najvišoj razini koristeći značajke koje pruža USU softver.

Korištenje ovog programa pruža izvrsnu priliku za potpunu kontrolu svih faza rada koje obavlja stanica za popravak automobila, provođenje financijskih analiza i njihovo generiranje u obliku praktičnih izvješća i grafikona koji se također mogu ispisati pomoću softvera USU. Svaki zaposlenik moći će izvršiti popravak automobila prema unaprijed utvrđenom planu rada, što ubrzava rad i daje bolju kontrolu nad svime što se događa u svakoj fazi procesa.

USU softver je program koji je dizajniran za automatizaciju upravljanja bilo kojom mehaničkom radionicom i ima mogućnost raspodijeliti sav posao u radionici unaprijed, koristeći inteligentni sustav upravljanja vremenom. Ovim poštivanjem rasporeda osigurat će se kontinuitet rada u radionici. Uz sve navedeno, naš program će vam omogućiti da vodite visokokvalitetnu evidenciju popravaka automobila, odražavajući svaku operaciju izvršenu u autoservisu u toj evidenciji.

U budućnosti će vam ove informacije pomoći da procijenite potpunu analizu aktivnosti tvrtke. Naš program upravljanja strojarnicom omogućit će vam visoku kontrolu kvalitete nad svim dijelovima vašeg poslovanja i omogućiti vam učinkovitu raspodjelu posla među svim zaposlenicima u organizaciji. USU softver poznat je po svom pojednostavljenom i jednostavnom za razumijevanje korisničkom sučelju koje omogućuje gotovo svakome da nauči kako ga koristiti u nekoliko sati, čak i ljudima koji nisu upoznati s ovom tehnologijom upravljanja.

USU Software najbolji je program u poslovnom području na tržištu, omogućuje vam kontrolu servisnih postaja za popravke automobila i njihovo održavanje u najboljem stanju zahvaljujući inteligentnom računovodstvu i automatiziranom upravljanju. Velika i lojalna baza kupaca samo je jedan od mnogih rezultata svakodnevnog korištenja našeg programa u svakoj mehaničarskoj radionici. Uz pomoć našeg naprednog razvoja, možete u potpunosti automatizirati gotovo svaki servis za popravak automobila koji postoji.

Naš program ima mnogo pozitivnih recenzija od raznih tvrtki, a sve su recenzije dostupne na našoj web stranici u video i tekstualnom formatu. USU softver izvrstan je alat za organiziranje servisa za popravak automobila. Računovodstveni program ove razine može se kupiti samo izravno od službenih programera ili preprodavača. Ako nakon čitanja opisa funkcionalnosti programa za popravak automobila vidite najviše pozitivnih recenzija, onda je to već razlog za razmišljanje o njegovoj kupnji. Naša aplikacija omogućit će vam da u potpunosti automatizirate računovodstvo bilo koje radionice za popravak automobila. Kako biste vlastitim očima vidjeli sve što program nudi i za što je sposoban, možete preuzeti njegovu besplatnu demo verziju s naše web stranice. Sadržat će sve osnovne funkcije koje su vam potrebne, kao i dvotjedno probno razdoblje, što će vam dati dovoljno vremena da ga koristite prije nego što odlučite je li program pravi za vaše poslovanje. Ako želite vidjeti neke dodatne funkcionalnosti i značajke koje nisu isporučene sa standardnim USU programskim paketom, uvijek možete kontaktirati naš razvojni tim koji će se pobrinuti da željenu funkcionalnost implementirate u najkraćem mogućem roku. Ako je upravo suprotno i naš program ima značajke koje vam nisu korisne, možete dobiti verziju programa koja ne uključuje tu funkcionalnost po nižoj cijeni. Tako je, možete odbiti platiti za funkcionalnost koja vam ne treba, a dobiti sve ostalo! Nadalje, USU Software nema nikakav oblik pretplate, što znači da se radi o jednokratnoj kupnji koja će nakon samo jednom plaćanja postati vaša pouzdana pomoć pri automatizaciji računovodstvenih procesa u vašoj tvrtki.