Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za grafičku industriju

Softver za grafičku industriju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za grafičku industriju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Grafička industrija mora voditi evidenciju za svaku narudžbu. Naš softver za tiskarsku industriju pomaže vam da se brzo registrirate i pratite narudžbe. Svaki izdani nalog izdaje se određenom voditelju koji radi samo sa svojim nalozima. A menadžer kontrolira rad svih menadžera. Također, lista narudžbi je sortirana prema statusu sekvence. Možete raditi s prednarudžbama i onima koji su pušteni u proizvodnju. Softver za tiskarsku industriju dostupan je u proširenom ili olakšanom obliku. Proširena verzija softvera uključuje izračun dogovora, što olakšava izračun troškova za vrste potrebnih radova. Troškovi se mogu prilagoditi za različite aktivnosti.

Odjel grafičke industrije između ostalog obavlja tisak, plastificiranje, UV lakiranje, gužvanje, savijanje, rezanje i gužvanje, štancanje, vruće žigosanje, sedlasti šiv. Automatizacija tiskarske industrije omogućuje vam izradu vlastite liste obavljenih poslova i ispunjavanje troškovnika za svaki od njih. Sustav izdavanja prijenosa aranžmana omogućuje prijenos slijeda na sljedećeg izvođača. To jamči kontrolu mjesta narudžbe u svakoj fazi proizvodnje. Upravljanje emisijama automatizira sve faze tehnološkog lanca. U ovom lancu također sudjeluju menadžeri, voditelj odjela marketinga, operateri i dizajneri, proizvodni tehnolozi, dobavljači i drugi zaposlenici organizacije. Računovodstvo u tiskarstvu vodi se do radionice, gdje svaki radnik ili odgovorna osoba radionice može označiti tko je preuzeo koje radove, kada i kako ih je izvršio.

Kontrola grafičke industrije vrši se uz podršku bar kodova, pa će se svaki zaposlenik trgovine moći ulogirati u softver osobnom bedžom. Računovodstvo u tiskarskoj industriji je povjetarac s našim stručnim sustavom upravljačkog računovodstva. Poseban softver za tiskarsku industriju vaš je nezamjenjiv pomoćnik!

Kontrola u tiskarskoj industriji počinje organiziranjem jedne baze kupaca u program.

Za svakog kupca u računovodstvenom programu možete vidjeti njegovu povijest narudžbi za bilo koje vremensko razdoblje. Po želji se dodaje materijalno knjigovodstvo u aplikaciji za izdavanje. Upravljačko računovodstvo pomaže u povećanju prestiža. Upravljanje troškovima izdavanja i tehnološkim procesima s našim programom postaje lakše i brže. Softver za planiranje ima širok raspon alata za upravljanje. U programu možete lako generirati izvješće o učinku bez posebne edukacije, program je jednostavan i praktičan za korištenje. Naši zaposlenici mogu automatizirati i instalirati program na daljinu putem interneta.

Sustav motivacije osoblja organizacije može se jednostavno kreirati pomoću programa koji zaposlenicima pojednostavljuje rad. Pomoću programa lako se postiže poboljšanje kvalitete proizvedenih proizvoda. Softver je sposoban pratiti stanja, primitke i potrošnju raznih materijala. Operativno upravljanje grafičkom industrijom uključuje rad s organizacijom različitih zaposlenika. Narudžbe se mogu prenijeti utvrđivanjem vremena prijenosa i naloga za izvođenje. Upravljačko računovodstvo s USU softverom pomaže u povećanju prestiža. Kontrola procesa postaje lakša i brža s našim softverom. Softver za planiranje ima širok raspon alata za upravljanje. Možete jednostavno generirati izvješće o izvedbi u aplikaciji bez posebne edukacije. Naši stručnjaci moći će automatizirati program na daljinu putem interneta. Sustav motivacije osoblja organizacije može se jednostavno kreirati pomoću programa koji zaposlenicima pojednostavljuje rad. Poboljšanje kvalitete proizvedenih proizvoda može se lako postići kroz univerzalni računovodstveni sustav. Razvoj sustava za podršku odlučivanju odgovoran je posao o kojem puno ovisi o tvrtki.

S nama je lako analizirati organizaciju upravljanja!

Timesheet u Excelu je nezgodan. U aplikaciji sve izmjene možete napraviti brzo i točno. Iz programa se ispisuje obrazac za ispis. Obrazac redoslijeda upravitelja može se razlikovati od obrasca naloga tehnologa, koji će se u obliku BOM-a prenijeti u proizvodnju. Sustavi upravljanja u tiskarskoj industriji mogu uključivati obračun troškova narudžbi. Upravitelj jednostavno opisuje vrste posla, a softver pošiljatelj izračunava trošak za njih. Softver za grafičku industriju možete preuzeti sa službene stranice. Softver za grafičku industriju može automatski generirati ponudu i fakturu. Softver za izdavanje također se može koristiti za izradu drugih potrebnih dokumenata. Sustav računovodstvene tiskarske industrije automatizira rad tehnologa. Tehnolozi mogu promijeniti specifikacije voditelja, podijeliti posao po nalozima, odabrati printer i navesti potrebne materijale. Program prati narudžbe, uzimajući u obzir rad dobavljača, koji će u programu zabilježiti da li je sva roba i materijal raspoloživ za izvršenje svake pojedine narudžbe. Aplikacija za izdavanje podržava rad čak i TCP-a i radnika u trgovini na jednoj bazi podataka. Djelatnici trgovine biraju posao i po završetku unose rezultat u knjigovodstveni program tiskare.

Narudžbe ispisa i kontrola boja u tisku bit će pod budnim okom elektronike pomoću naše specijalizirane aplikacije! USU softver je najprikladnija aplikacija prema potrebama svake tvrtke. Nemojte se bojati otvoriti se nečem novom. Napredak ne stoji mirno, što se tiče automatizacije, ne morate se bojati toga, naprotiv, uvođenjem takvog sustava u vaše poduzeće sigurno nećete požaliti i značajno poboljšati svoje poslovanje.