Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo tiska

Program za računovodstvo tiska • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo tiska
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program ispisa dizajniran je za reguliranje i kontrolu tiskarskih aktivnosti obračunavanjem upotrebe materijala i opreme. Glavna tiskarska oprema je printer. Program pisača za mjerenje ispisa nadzire pisače diljem mreže, prateći korištenje medija, stope korištenja tinte i više. Računovodstveni program ispisa potpuni je softver koji pojednostavljuje radne zadatke u svim fazama tiskane proizvodnje. Tisak ima svoje karakteristike, potrebno je izračunati ne samo materijale u papirnom obliku, već i potrošnju boja. Vođenje evidencije o troškovima tiska jedino je potrebno jer svi troškovi čine trošak gotovog proizvoda. Program za kontrolu računovodstva i ispisa ključ je učinkovitog rada u tiskarstvu, pa ako vaše poslovanje još nije automatizirano, razmislite o uvođenju specijaliziranih sustava. Korištenje programa za automatizaciju ne karakteriziraju samo računovodstvene i upravljačke funkcije, već se učinkovito utječe na smanjenje troškova, smanjenje potrošnje resursa, njihovo ciljano korištenje i optimizaciju rada zaposlenika. Unatoč činjenici da tiskare još uvijek koriste ručni rad u proizvodnji, uvođenje automatizacije optimizira ostale radne operacije koje je potrebno zaštititi od utjecaja ljudskog faktora. Također, mnogi zaposlenici su amateri koji se pozivaju na rad tiskare kako bi sakrili vlastite pogreške. Operacije ispisa temeljni su proces ispisa, stoga se isplati posvetiti dužnu pozornost ovom zadatku, osiguravajući maksimalnu učinkovitost, bez obzira koji pisač vaši zaposlenici koriste.

Prilikom odluke o implementaciji automatiziranog programa potrebno je jasno identificirati sve potrebe pisača. Naravno, fokusirati se na optimizaciju određene djelatnosti je super, ali kada je u pitanju automatizacija računovodstvenih aktivnosti, morate svaki proces analizirati što pažljivije i odrediti potrebe poslovanja. Ako imate popis potreba, možete jednostavno odabrati program. Svaki automatizirani program ima svoj funkcionalni skup koji se u većini slučajeva ne mijenja. Mnogi pokazatelji ovise o tome koliko program odgovara vašoj tvrtki, stoga se ovom procesu isplati posvetiti dužnu pozornost.

Program USU Software je program za automatizaciju sposoban optimizirati cjelokupni rad svake tvrtke, bez obzira na područje djelovanja i specijalizaciju procesa. Softver USU razvijen je uzimajući u obzir specifične potrebe i zahtjeve kupaca, što omogućuje prilagodbu funkcionalnosti sustava. Sustav USU Software nema ograničenja u korištenju, bez definiranja razine tehničke osposobljenosti korisnika, sustav je jednostavan i praktičan. Proces implementacije ne ometa trenutni tijek rada i stvara dodatne troškove.

Program USU Software prikladan je za optimizaciju grafičke industrije, ima sve potrebne opcije za to. Uz pomoć USU softvera možete jednostavno i brzo obavljati poslove poput računovodstva, obavljanja transakcija i prikaza računa, upravljanja ispisom i svih proizvodnih aktivnosti za proizvodnju tiskanih proizvoda, kontrole i praćenja rada pisača, izrade jedinstvena mreža za upravljanje ispisom, koja kontrolira skladištenje, korištenje i potrošnju materijala pri ispisu na printerima, izračune potrošnje tinte, proračun narudžbi, trošak tiskanih proizvoda, cjelokupni proces skladištenja, tijek dokumenata itd.

Programski sustav USU - znak uspjeha vaše tvrtke!

Izbornik sustava je jednostavan i lak za korištenje, lako razumljiv, višenamjenski omogućava jednostavan početak obuke i korištenja programa od strane zaposlenika. Računovodstvo tiska uključuje kontrolu svih procesa, uključujući proizvodno-tehnološki, knjigovodstveni rad, obradu dokumentacije, obračune i izvješća. Stroga kontrola izvršenja izdavanja u skladu sa svim standardima i tiskarskim karakteristikama tiskanih proizvoda, kontrola rada printera tijekom tiska, tehnički nadzor nad održavanjem i konfiguracijama printera, nabava materijala za printere. Izračun utroška materijala za svaki proces tiska, uzimajući u obzir korištenje određenog pisača. Upravljanje opremom osigurava kontrolu materijalno-tehničke opskrbe tiskarskom opremom kako bi se osiguralo neometano izvršenje izdavanja zadane narudžbe. U računovodstvenom programu koristi se sustavan način rada s podacima, formiranje baze podataka, unos, obrada i prijenos informacija. Računovodstvo dokumentacije provodi se automatski, što omogućuje smanjenje rada i pružanje mogućnosti za troškove podrške dokumentima za operacije rada. U programu možete provoditi analitička istraživanja i revizije, čiji rezultati omogućuju neovisnu procjenu financijske situacije tvrtke i određivanje željenog smjera razvoja. Planiranje i predviđanje omogućit će vam izradu programa za razvoj poduzeća. Upravljanje tiskarskom produkcijom u proizvodnji tiskanih proizvoda omogućuje ne samo praćenje i kontrolu obavljanja zadataka, već i sprječavanje situacija braka ili nedostataka.

Sve narudžbe se uzimaju u obzir u programu, od trenutka registracije, do trenutka prijenosa narudžbe kupcu, uključujući računovodstvo, proračun i izračun cijene koštanja. Dostupan je način daljinskog upravljanja, funkcija omogućuje povezivanje s programom putem interneta s bilo kojeg mjesta.

Softverski tim USU-a pruža sve softverske usluge, uključujući planiranu obuku.