Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo u tiskari

Računovodstvo u tiskari • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo u tiskari
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Jedan od najvažnijih elemenata za uspješan razvoj i rast profita u reklamnoj industriji je učinkovitost računovodstva u tiskari. Posebnost ovog računovodstva je da je dosta višezadaćno i mora osigurati kontrolu nad svim procesima u djelatnostima tiskare. Vaši zadaci uključuju kontrolu utroška materijala u proizvodnji i njegovu analizu, koordinaciju svih zaprimljenih narudžbi za tisak, kao i pravovremenost realizacije iste. Također možemo govoriti o obračunu osoblja i nagrađivanju prema količini obavljenog posla, jasno planiranoj i racionalnoj nabavi materijala, optimizaciji radnih aktivnosti zaposlenika, radi uštede radnog vremena. Također uključuje osoblje za smanjenje, kao i povećanje ukupne produktivnosti rada praćenjem svih financijskih transakcija koje se provode u tvrtki. Kao što znate, svako računovodstvo ima različite načine njegovog izvršenja, koje svaka tvrtka odabire pojedinačno. To može biti ručno računovodstvo ili se može primijeniti automatizirani pristup. Iako danas ručni način upravljanja poslovnom kućom još uvijek postoji i koriste ga neki vlasnici, nedvosmisleno možemo ustvrditi da je njegovo korištenje u tvrtkama s dovoljno velikim brojem narudžbi i klijentele krajnje nepoželjno. Razlog tome je, prije svega, činjenica da ručno popunjavanje knjigovodstvene dokumentacije nikada nije bilo učinkovito, uvijek je komplicirano stalnom pojavom pogrešaka u evidencijama i obračunima, što se može objasniti utjecajem ljudskog faktora, a ovo je neizbježno. Ova metoda je zastarjela i dugo nije donosila željene rezultate. Umor zaposlenika od papirologije, veliki broj rutinskih zadataka popunjavanja dokumenata, obrada i ručna obrada velike količine podataka, rizici od gubitka informacija ono je od čega svi poslovni ljudi pokušavaju pobjeći.

Tako je ulaskom u arenu suvremenih tehnologija, ugradnjom specijaliziranih programa koji služe automatizaciji tiskarskih i drugih segmenata poslovanja, ručni pristup računovodstvu postupno nestao. Njegova uporaba ostala je relevantna samo za početnike s malim prometom organizacija. Automatizacija, kao način upravljanja djelatnošću tiskare, jamči njezinu optimizaciju, sistematiziranje radnih procesa i korištenje suvremene opreme za zamjenu osoblja u obavljanju svakodnevnih rutinskih poslova. Izbor takve instalacije softvera, čije su varijacije predstavljene u dovoljnoj količini, ovisi o glavama kuće i trebao bi biti optimalan za nijanse rada u tiskari.

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam jednu od najpopularnijih i najtraženijih aplikacija za računovodstvo kućne tipografije, visoko cijenjenu od strane korisnika i prikladnu za bilo koje područje djelatnosti. Predstavlja ga tvrtka USU Software. Programeri koriste jedinstvene metode automatizacije u svojim programima. Zove se USU softverski sustav. Tijekom nekoliko godina, predstavljen na tržištu moderne tehnologije, stekao je visoke ocjene u bezbrojnim mogućnostima koje pruža za računovodstvo u područjima financijske, stambene, porezne, kadrovske i tehničke djelatnosti svake tvrtke. To jest, za razliku od mnogih konkurentskih programa, aplikacija vam daje kontrolu nad svim aspektima tijeka rada, a ne samo nad određenom kategorijom. Računalni program je iznenađujuće jednostavan u svojoj konfiguraciji, što ga čini vrlo lakim za samostalno svladavanje u nekoliko sati, bez pribjegavanja posebnoj obuci. Što se tiče jednostavnosti korištenja, čak je i glavni izbornik podijeljen u samo tri dijela. Ponosi se istom jednostavnošću u fazi implementacije jer postoje dva razloga. Prvo, odvija se na daljinu. Drugo, za početak, postoji pitanje.

Ne morate kupiti posebnu opremu? Samo pripremite svoje osobno računalo s instaliranim Windows operativnim sustavom. Računovodstvo ispisa, koje se provodi u softverskom sustavu USU, pruža šefu tvrtke mogućnost centralnog upravljanja svim podružnicama i računovodstvenim odjelima u kući, kao i uzimanje u obzir učinkovitog rada ovih odjela, čak i u pozadini zaposlenici . To vam omogućuje da budete mobilni i uvijek svjesni onoga što se događa. Ovo je već pola uspjeha. Kako bi se optimizirao rad osoblja, omogućuje laka i produktivna integracija sustava s bilo kojim modernim skladišnim, trgovačkim ili, u slučaju grafičkih, uređajima za ispis. Aplikacija vam omogućuje dodjeljivanje zadataka potrebnim uređajima koje oni sami izvršavaju prema određenom rasporedu.

Bogata funkcionalnost svakog odjeljka izbornika sučelja pretpostavlja prisutnost mnogih opcija u skladu s organizacijom učinkovitog računovodstva u tiskari. Jedan od njegovih glavnih aspekata, koji je osnova za daljnje aktivnosti, kontrolu, kao i analizu podataka, bit će kreiranje evidencije pojedinačnih stavki, potrebnih za praćenje unosa po kategorijama i registraciju i obračun narudžbi. U knjigovodstvu materijala može se evidentirati svako kretanje, do trenutka upotrebe u proizvodnji, a također se u evidenciji prikazuju kratke karakteristike svake pozicije. Evidencija ulaznih narudžbi također pruža informacije o kupcu, njegovim preferencijama, detaljima projekta, izvođačima i približnim troškovima usluga. Program obavlja sve potrebne kalkulacije pruženih usluga neovisno o tome da li postoje definirani cjenici u dijelu Reference. Istovremeno ih može biti više, a naknada za isti rad za različite klijente, zbog politike lojalnosti. Zaposlenici koji rade na projektu, čak i iz različitih odjela, mogu zajedno raditi na softveru ako su povezani putem lokalne mreže. Tako će svi izvršitelji aplikacija moći označavati svoje ispravke, mijenjati status izvršenja, isticati ih različitim bojama, a voditelji će moći pratiti učinkovitost njihovog izvršenja i poštivanje rokova.

Softver za kontrolu pisača tvrtke USU Software pruža razne alate za organiziranje jasnog i pouzdanog računovodstva bez grešaka. Nećete pronaći bolju automatiziranu aplikaciju od ove u smislu značajki i pristupačne cijene. Pomažemo vam da napravite pravi izbor dajući osnovnu verziju softvera potpuno besplatno na tri tjedna.

Grafika može jednostavno izvršiti analizu prema bilo kojem kriteriju svoje aktivnosti, zahvaljujući funkcionalnosti odjeljka 'Izvješća'. Vođenje tipografskih zapisa u automatiziranom softveru jednostavno je i praktično, i što je najvažnije, učinkovito.

Instalacija softvera omogućuje stvaranje neograničenog broja virtualnih pohrana i potrošnog materijala za ispis. Uzimajući u obzir specifikacije oglašivačke djelatnosti. Vrlo je važno da softverski sustav USU može pohraniti i obraditi bilo koju količinu dolaznih informacija. Automatizirano računovodstvo ispisa može osigurati automatsku izradu različitih vrsta dokumentacije. U automatskom generiranju tijeka rada možete koristiti predloške odobrene zakonom ili izrađene prema standardima vaše tvrtke. Tehnologija bar koda koja se koristi u automatizaciji primjenjuje se na označavanje bedževa kako bi se zaposlenici svakodnevno registrirali u sustav.

Imate priliku procijeniti ne samo količinu obavljenog posla, već i broj sati koje je zaposlenik odradio, registriran u bazi podataka putem bedža. Rad u prikladnom sučelju sustava za odjel nabave, koji može jednostavno planirati kupnju i rasporediti nove isporuke. Automatizirana aplikacija može podijeliti narudžbe kupaca u pravovremene ispise koji se automatski pokreću. U ugrađenom planeru može se izraditi plan rada koji voditelj može podijeliti poštom s klijentom i timom. Automatsko formiranje elektroničke baze korisnika uvelike pomaže u daljnjem radu na poboljšanju kvalitete usluge i korištenja pošte. Za najčešće vrste ispisa, poput posjetnica, mogu se izraditi troškovniki prema kojima se potrošni materijal za tu poziciju automatski preuzima iz trgovine.

Radi praktičnosti naručivanja, fotografije i izgledi projekta mogu se priložiti vašoj registraciji, svi dokumenti korišteni u radu, kao i cjelokupna povijest suradnje u obliku dopisivanja i poziva, čuvat će se u .

Stručnjaci za softver USU-a učinili su sučelje računovodstvenog softvera ne samo intuitivnim, već i koncizno dizajniranim, što je nedvojbeno prizor za oči.