Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za ispis

Program za ispis • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za ispis
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za učinkovit rad, moderna tvrtka bilo kojeg usmjerenja treba program za ispis dokumenata, računa, vrpci pomoću registarskih blagajni (KKM), PKO (potvrda i uplatnica) i mnoge druge papire bez kojih ne može niti jedan dan rada organizacije. čini. Uostalom, nemoguće je učinkovito obaviti posao bez upotrebe specijaliziranih programa koji mogu automatizirati ispis dokumentacije o aktivnostima vezanim uz offset tisak. Ako je takav softver potreban uredu za sveobuhvatnu organizaciju tijeka rada i podršku transakcijama, tada za tiskare postaje glavni alat za ispunjavanje narudžbi, ispis različitih vrsta papirnatih proizvoda. Na Internetu možete pronaći veliki izbor programa koji rade s ispisom, ali obično imaju usku specifičnost ili obrnuto, opću namjenu, bez mogućnosti odabira postavki, ispunjavanja i slanja na pisač. Dakle, za gotovinske trake i izdavanje PQS-a, poreznih čekova, potrebno je da IT platforma može primijeniti odgovarajuće formate, sukladno propisima. Što se tiče struke, važno je imati mogućnost razvijanja naljepnica i njihovog prikazivanja u tisku. Postoje strogi zahtjevi za pripremu potvrda, tako da uobičajene konfiguracije računala ne mogu zadovoljiti potrebe organizacija, ovdje je potrebna druga opcija, ali čini se da je ne možete pronaći i prisiljeni ste koristiti nekoliko aplikacija odjednom, svaku za određenu svrhu .

No, shvaćajući sve poteškoće i teškoće u radu s programima za ispis ribona, poreznih računa na blagajnama, naljepnica za trgovačka društva i drugih vrsta važnih dokumenata, razvili smo jedinstvenu konfiguraciju - program USU Software. Ovaj program kreirali su stručnjaci koji su proučavali nijanse ofsetnog tiska, stvorili mnoge uzorke PQS-a i algoritama za fino podešavanje za blagajne, kao glavno sredstvo unovčavanja čekova, a prije pripreme konačne verzije računalne platforme, prolazi pored višerazinsko odobrenje. Stoga vam naš razvoj omogućuje točnije ispunjavanje, pohranjivanje i ispis različitih poreznih obrazaca, bankovnih čekova, naljepnica i raznih vrsta PQS-a. Istovremeno, odgovaramo na želju gospodarstvenika za automatizacijom radnog mjesta blagajnika, kako bi proces interakcije s klijentima bio kvalitetan, a priprema dokumentacije postala operativna. Program za ispis računa blagajne, vrpce iz softvera USU pomaže u rješavanju svih problema svojstvenih prodaji. Računalna aplikacija može se integrirati s bilo kojom vrstom blagajne, model i konfiguracija nisu bitni, program i blagajna rade kao jedno, a PQM registracija traje kraće. Sustav jamči odraz provedbenih radnji u odgovarajućoj poreznoj dokumentaciji, uz vizualizaciju potrebnih podataka za vrpce u računima, predočenim za ofsetni tisak kroz blagajnu (KKM). Za naljepnice je u programu implementiran poseban modul u koji možete unijeti podatke, artikl proizvoda ili bar kod, što olakšava daljnji ispis.

Naš računalni program za ispis nije samo softver za ispis dokumenata na papir, već cijeli skup funkcija i alata za kontrolu kvalitete rada zaposlenika, prodaje, zaliha i ostalih aspekata vezanih uz razvoj poslovanja. Riječ je o integriranom pristupu automatizaciji i korištenju računalnih programa koji će stvoriti jedinstveni mehanizam za izdavanje čekova, PQS, dokumentaciju poreznih obrazaca, sve blagajne će biti pod pažnjom menadžera. U svakom trenutku moguće je provjeriti primitak sredstava sa svake kutije ili prodajnog mjesta, broj spremnih etiketa i pozicije za koje se izrađuju, korištenjem offset tiska. Ovakav pristup poboljšava kvalitetu i razinu usluge korisnicima. Dakle, u USU softverskom programu za offset tisak jednim pritiskom na tipku možete izraditi PKO, naljepnicu, ček i odmah poslati u tiskaru ili KKM, ma na običnom papiru, ma na posebnoj traci i ništa više nepotrebno. akcije. Elektronička verzija dokumenta pohranjuje se u bazu računalne platforme, što olakšava analizu i izvješćivanje. Multifunkcionalnost aplikacije nudi ne samo pripremu poreznih računa, traka, već pomaže i automatizirati upravljanje gotovinom, depozit i računovodstvo. Rad na trgovačkim operacijama odmah se prikazuje u sustavu, a menadžment u svakom trenutku može dobiti informaciju o raspoloživosti sredstava na blagajni, uspoređujući je s brojem izdanih PQS.

Na temelju izvješća generiranog prema traženim parametrima, moguće je odrediti najpopularnije pozicije i kreirati više oznaka, proširiti raspon sličnih pozicija. Softver za ispis računa također može ubrzati inventar, prikupljanje gotovine ili ofsetni tisak cjenika ili tiskanih letaka. Konfiguracija računalnog softvera USU Software-a objedinjuje nekoliko sustava: kreiranje robe, prijem računa, izdavanje PKO-a, izrada modela prema etiketama itd. Pri razvoju našeg programa vodili smo računa o željama poslovnih ljudi i uveli smo sve vrste funkcija za ofsetni tisak na blagajničku vrpcu, uz preliminarnu opciju editiranja autofilla. Budući da sustav može raditi sa svim vrstama čekova, uključujući porezne, PKO, osim toga, nije problem konfigurirati parametre za ispis na posebnu traku i integraciju s KKM-om, nije potrebno konzultirati se s drugim računalom programi za ispis. Softverski program USU objedinjuje sve potrebne funkcionalnosti.

Također, nema potrebe za izradom predložaka pomaka uzorka, izradom obrazaca i PQS oznaka, poreznih računa i vrpci, jer se oni učitavaju u referentni odjeljak aplikacije kako bi se brzo ispunili u budućnosti. Automatsko popunjavanje većine redaka omogućit će zaposlenicima da svoj rad i uslugu učine učinkovitijim i kvalitetnijim, jer svaki dokument ima standardiziranu formu, što sprječava pogreške. Možete formirati PQS za blagajne ili naljepnice u poznatim tablicama ili prenijeti podatke iz softvera treće strane pomoću funkcije uvoza, a struktura se neće izgubiti. Program za ispis PQS i fiskalnih papira ima jednostavno i lako razumljivo sučelje, s aktivnim radom možete započeti nekoliko sati nakon instalacije i kratkog brifinga s našim stručnjacima. Računalna konfiguracija USU Software-a se može prilagoditi potrebama tvrtke, nijansama ofsetnih obrazaca, a možete izvršiti prilagodbe na uzorcima traka, naljepnica i drugih obrazaca, dodati novu opremu, registar blagajne. Širok skup alata programa omogućuje vam izradu čeka na bilo kojoj razini složenosti, bilo porezne ili neporezne, u svakom slučaju konfiguriran je ofsetni tisak.

S obzirom na to da je izrada brendiranih etiketa poslovna organizacija, nudimo dodatne mogućnosti za automatizaciju i dovođenje svake vrste u jedinstvenu formu, dizajn ovisi isključivo o Vašim željama. Program za ispis naljepnica sprema prethodno izrađene offset uzorke u bazu podataka, što olakšava izradu sličnih obrazaca, uz manje izmjene. Uz printer za samoljepljive etikete, računalni sustav se lako može integrirati s njim, što znači da će proces izrade etiketa postati puno učinkovitiji. Program za generiranje papira o prihodima i porezima dodjeljuje serijski broj svakom obrascu, popravlja datum izrade, popis imena i vrijednosti upisan prema podacima blagajne, prikazuje način plaćanja (gotovina, kreditna kartica, plaćanje, bankovni prijenos ), kontakt podatke djelatnika koji je izvodio radove. Print ribbon program bilježi službeni broj papira, automatski prenosi podatke u odgovarajuću sekciju i odmah prelazi na sljedeću operaciju ili offset tisak, PKO deklaraciju ili izradu naljepnice. Offsetni tisak vrpci putem računalne aplikacije može se izvršiti za svaki proizvod zasebno, ukoliko za to postoje razlozi. Funkcionalnost softverskog programa USU također može uključivati rad s fiskalnim kasama, raznim KKM modelima, barcode čitačima. Cjelokupna informacijska komponenta računalne baze unosi se jednom i interno pohranjuje, sigurnost je osigurana periodičnim backupom.

Unatoč opsežnom elektroničkom alatu, program koji radi s ispisom sastoji se od samo tri odjeljka: 'Reference Books', 'Modules', 'Reports'. Svaki od njih sadrži potkategorije, ali istovremeno ostaje koncizan i bez nepotrebnih funkcija, čime se općenito pojednostavljuje rad. Tako se uzorci traka, poreznih računa, PKO-ova i naljepnica unose u 'Referentne knjige', ovdje se također konfiguriraju algoritmi za ispunjavanje računalnih obrazaca i mehanizmi za interakciju s blagajnama, izlazni parametri za ofsetni tisak. Aktivan rad odvija se u 'Modulima', zaposlenici mogu kreirati bilo koju liniju proizvoda, dokumentirati i ispisati na papir u samo nekoliko klikova. Ispis iz računalnog programa omogućuje prijenos većine rutinskih zadataka, a softver USU njihovu provedbu čini jednostavnom i praktičnom. Za menadžment je najpopularnija i najinformativnija rubrika 'Izvješća' u kojoj se mogu sastaviti različita računalna izvješća o prodaji, izdanim dokumentima, o radu svake blagajne, broju gotovih traka za određeno razdoblje. Vrsta gotovog izvješća ovisi o daljnjoj upotrebi, tako da je standardna tablica korisna za internu upotrebu, ali ofsetni ispis tablica ili grafikona pomaže da se jasnije vidi dinamika ili da se predstavi na sastanku. Ne brinite oko implementacije programa za ispis faktura, ribona, PQS-a, ovaj proces provode naši stručnjaci na daljinu, bez potrebe za prekidom rada organizacije. Kao rezultat toga, dobivate sveobuhvatnu automatizaciju svakog radnog mjesta i svake blagajne u bilanci poduzeća, što će pomoći u velikom razvoju vašeg poslovanja!

Računalna platforma USU Softwarea ima sučelje jednostavno za korištenje, što znači da je može savladati i početnik u svladavanju ovakvih aplikacija za ispis poslovne dokumentacije.

Postoji mogućnost prijenosa podataka pomoću uvoza i izvoza, zadržavajući sve informacije i opću strukturu. Softver za ofsetni tisak prati prodajne procese koji se provode tijekom radnog dana, a pokazatelje je moguće vidjeti u bilo kojem trenutku, neovisno o lokaciji. Sustav prati kretanje robnih artikala i na vrijeme vas podsjeća na potrebu dopune skladišnih zaliha. Program se može koristiti ne samo za izradu potvrda, vrpci za porezne registre, već i za pripremu naljepnica, naljepnica za offset tisak na pisaču. Ako već koristite druge računalne sustave, neće vam biti teško integrirati naš softver s njima. Postavke izgleda i tehničke parametre faktura, ribona i PQS-a moguće je izraditi pojedinačno, temeljem projektnog zadatka. Programski ispis blagajničkih računa stvara jedinstven informacijski prostor za razmjenu podataka. Računalni softver kontrolira organizaciju tijeka rada tvrtke, prati ispravnost izvršavanja poreznih dokumenata, vrpce i druge oblike snimanja rada tima. Višekorisnički način rada pomaže u jednakoj brzini transakcija kada su svi korisnici povezani u isto vrijeme. Mogućnost tiskanja na preši offset metodom utječe na kvalitetu i brzinu pripreme proizvoda od papira.

Ako nemate gotove uzorke trgovačkih papira, traka, PKO-a, tada ih neće biti teško preuzeti s mreže ili ih samostalno razviti, uzimajući u obzir specifičnosti organizacije. Kompatibilnost s bilo kojom opremom za ispis i blagajnom čini program za ispis PKO univerzalnim. Obraćajući se nama, dobivate ne samo računalnog pomoćnika, već i mogućnost da ga prilagodite specifičnostima tvrtke. Daljinski pristup vam omogućuje kontrolu poslovanja s bilo kojeg mjesta u svijetu, davanje uputa zaposlenicima i primanje izvješća. Softver ima probnu verziju, nakon preuzimanja možete se uvjeriti u učinkovitost njegove funkcionalnosti i odabrati optimalne postavke za svoju tiskaru. Čak i nakon početka rada aplikacije USU Software uvijek možete napraviti prilagodbe, dodati nove opcije ili promijeniti vanjske parametre, sve ovisi o vašoj volji. Platforma je potpuno nezahtjevna za opremu na koju se instalira, dovoljna su računala i prijenosna računala kojima raspolaže tvrtka.

Softver za ispis naljepnica radi offset metodom što jamči kvalitetan finalni proizvod.

Ne odgađajte prelazak na automatizaciju na neodređeno vrijeme, dok mislite da konkurenti već uspješno prelaze na novu fazu!