Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za tiskaru

Softver za tiskaru • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za tiskaru
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za ispis mora zadovoljiti mnoge zahtjeve kako bi bio što učinkovitiji u korištenju i organizaciji proizvodnih procesa tiskarskog stroja. U tiskari su važni točnost izračuna, kvaliteta izvedbe, dosljednost, poštivanje utvrđenih standarda i sistematizacija planiranja, stoga odabrani softver mora biti višenamjenski, ali istovremeno jednostavan i prikladan za smanjenje intenziteta rada, operativniji i time povećati produktivnost. Osim toga, program mora imati dobro razvijenu funkcionalnost upravljanja kako bi omogućio praćenje procesa u stvarnom vremenu. Organizacija svih procesa i njihovo upravljanje u jedinstvenom informacijskom resursu jamči visokokvalitetnu tiskaru koja ispunjava očekivanja kupaca i redovito nadopunjavanje baze stalnih kupaca.

Softverski sustav USU optimalno objedinjuje sve navedene značajke, stoga ima visoku učinkovitost i pridonosi kompleksnom unapređenju tiskare u različitim aspektima. Program koji su razvili naši stručnjaci nema ograničenja u korištenju, jer u njemu mogu raditi i voditelji klijenata koji su posvećeni promicanju usluga i radnici u proizvodnom odjelu. Osim toga, USU Software obavlja mnoge različite funkcije, tako da je prikladan za obične zaposlenike s bilo kojim naslovom i menadžerima. Svaki stručnjak, bilo da se radi o dizajneru, tehnologu, trgovcu ili dobavljaču, izvršit će popis operacija koje su mu potrebne, a menadžment može pratiti sve poduzete radnje, kontrolirati pravovremeno i kvalitetno rješavanje problema i provjeriti usklađenost s utvrđenim tehničkim propisima. Upravo je takva organizacija procesa najučinkovitija, stoga mogućnosti našeg softvera omogućuju ne samo automatizaciju rada već i uspostavu proizvodnje koja zadovoljava najzahtjevnije standarde kojima nema ravnih na tržištu.

Računalno softversko sučelje odlikuje se fleksibilnošću softverskih postavki, što je korisna prednost za korisnike, zbog toga softverske postavke zahtijevaju razvoj različitih verzija. Time je moguće uzeti u obzir specifičnosti grafičke djelatnosti svake korisničke tvrtke. Softver može koristiti tiskara, izdavač, reklamna agencija, trgovačka organizacija ili proizvodna tvrtka.

Struktura softvera predstavljena je s nekoliko modula, od kojih je svaki potreban za obavljanje određenog popisa funkcija, praktičnih vodiča s informacijama i vizualnog analitičkog dijela. Korisnicima je dostupna strukturirana baza podataka koja objedinjuje sve primljene narudžbe, kao i one koje su u proizvodnji ili na analizi od strane upravitelja. U svakom trenutku možete provjeriti detalje određene narudžbe koje vas zanimaju: određene parametre tiska, cijenu koštanja, popis utrošenog materijala, kalkulaciju prodajne cijene, imenovane izvršitelje, datum i vrijeme prijenosa proizvoda u radionicu itd. .

Voditelji računa imaju alate koji su im potrebni za aktivno uključivanje kupaca i pružanje kvalitetne usluge. Osim održavanja jedinstvene baze klijenata po principu CRM (Customer Relationship Management), menadžeri mogu održavati kalendare planiranih događaja kako bi svi zadaci bili izvršeni na vrijeme. Uz standardne financijske pokazatelje, dostupne su vam detaljne analize sredstava marketinške promidžbe: analizirajte koje su vrste oglašavanja najuspješnije u aktivnom privlačenju novih kupaca i isplativom predstavljanju vaše tiskare na tržištu. Kako bi vaši klijenti bili sigurni u potpuno i učinkovito rješavanje svojih zadataka, svakom sustavu kupca možete dodijeliti individualnog voditelja za dugoročni razvoj odnosa s izvođačima.

Softver koji razvijamo prema tome kako tiskanje radi nudi komercijalnu automatizaciju od obračuna troškova do proizvodnje u tvornici, tako da možete lako razviti svako područje aktivnosti i pojednostaviti proces ispunjavanja ciljeva, u koji su uključeni svi zaposlenici. .

Izrada priručnika s cijenama omogućuje stvaranje atraktivnih ponuda za kupce različitih kategorija i zadovoljavanje potražnje na tržištu.

Prije naručivanja proizvodnje, korisnici mogu definirati detaljan popis parametara odabirom željenih vrijednosti s popisa ili korištenjem automatiziranih izračuna. Kako bi se uštedjelo radno vrijeme, specifikacija narudžbe također će se generirati automatski, istovremeno će biti pripremljena prema svim pravilima usvojenim u tiskari, na službenom memorandumu s naznačenim detaljima i logotipom. Održavanje protoka elektroničkih dokumenata smanjuje troškove radnog vremena jer više ne morate provjeravati točnost izvješća koja stvarate. Izvješća se mogu prilagoditi vašim zahtjevima tako da možete raditi s analitičkim podacima na najprikladniji način. Obrađene statistike različitih financijskih pokazatelja prikazane su vizualnim tablicama, grafikonima i dijagramima, detaljnijim prikazom dinamike. Uprava može procijeniti produktivnost trgovine, profitabilnost proizvoda i strukturu prihoda u kontekstu novčanih injekcija kupaca. Trenutna dostava podataka o upravljanju za bilo koje razdoblje omogućit će vam praćenje koliko se točno provode odobreni financijski planovi.

Automatizirani rad u radionici pomaže pojednostaviti kontrolu i oslobađa upravitelje potrebe za inspekcijom na terenu. Funkcija planiranja programa nudi mogućnost raspodjele količine proizvodnje ovisno o hitnosti određenih zadataka. Korisnici mogu jednostavno procijeniti opterećenje tvrtke pristupom informacijama o tome koliko je narudžbi u proizvodnji, a koliko ih je na čekanju.

Alati za upravljanje zalihama omogućuju određivanje ažurnih podataka o materijalnim bilancama, sastavljanje popisa popune i praćenje njihove racionalne upotrebe. Prijenosom proizvoda u svaki sljedeći korak proizvodnje, radnici mogu u softveru zabilježiti činjenicu provjere proizvoda i njegovu spremnost za sljedeći korak. Kako bi stvarni rezultat ispunio očekivanja korisnika, program može formirati tehničke specifikacije za izvođače. Pažljiv nadzor nad radom tima osigurava visoku učinkovitost zaposlenika, a svi rade za rezultat.