Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za tiskare

Crm za tiskare • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za tiskare
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U modernoj grafici, CRM za pisače poprima temeljnu važnost, što omogućuje uspostavljanje produktivnih odnosa s kupcima, provođenje elementarnih reklamnih radnji, slanje SMS-a i suštinski rad na promociji usluga na izdavačkom tržištu. Grafika ima mnogo smjerova. Cilj sustava je prepoznati potrebu za koordinacijom razina upravljanja, uključujući kontakte s bazom korisnika ili CRM-om. Jednako su važni kadrovski raspored, stroga organizacija i odgovornost.

Na web stranici USU Software sustava, CRM za pisače može se preuzeti u samo nekoliko sekundi za brzu transformaciju osnovnih principa upravljanja pisačima i poslovne koordinacije, reguliranje rada, pripremu izvješća i regulatornih dokumenata. Projekt se ne smatra teškim. Pisači će moći koristiti osnovne alate programa ne samo za upravljanje CRM pogonom, već i za održavanje digitalnih datoteka, imenika informacija, praćenje trenutnih zahtjeva za ispis u stvarnom vremenu i prikupljanje novih analitičkih podataka.

U praksi CRM sustav pisača postaje praktički nezamjenjiv kada korisnici trebaju razviti detaljan plan rada, odabrati izvršitelje, jasno naznačiti uvjete narudžbe i automatski ispuniti propisane obrasce. Ako je u ispisu uključeno više odjela tvrtke u isto vrijeme, program uspostavlja otvoreni kanal komunikacije među njima. Postavljanje djeluje kao jedinstveno informacijsko središte gdje korisnici imaju pristup raznim alatima za praćenje, upravljanje, CRM i drugim alatima.

CRM za izdavačke kuće jedno je od najperspektivnijih područja razvoja poslovanja, gdje će svaka tiskara moći produktivno komunicirati s klijentima tiska, koristiti SMS-poštu, raditi na poboljšanju kvalitete usluge. Istovremeno, sustav obavlja i druge radnje: kontrolu zahtjeva u tijeku, planiranje, generiranje konsolidiranih korisničkih izvješća i analizu zahtjeva, procjenu općeg učinka strukture i personalizirane podatke o timu stručnjaka.

Ne zaboravite da visokokvalitetni ispis uvelike ovisi o učinkovitoj opskrbi, pri čemu pisači moraju promptno primiti ne samo zahtjeve, već i materijale za njihovo ispunjavanje. Posljedično, sustav je standardno opremljen punim skladišnim računovodstvom. Putem CRM aplikacije obični korisnici mogu pratiti zaprimanje materijala u stvarnom vremenu, organizirati kupnju automobila za artikle koji nedostaju, temeljito analizirati trošak pojedinog proizvoda, utvrditi potražnju za nizom proizvoda i procijeniti potencijalne kupce.

Ništa ne iznenađuje činjenica da mnogi predstavnici moderne tiskarske industrije nastoje automatizirati CRM alate kako bi učinkovitije komunicirali s kupcima, pratili kvalitetu proizvoda tiskara, radili za budućnost i poboljšali ponudu usluga. Programeri su pokušali uzeti u obzir i najsitnije aspekte koordinacije rukovodstva i razine upravljanja tiskare. Softver praktički nema analoga, kako u funkcionalnom spektru tako iu jednostavnosti ili udobnosti svakodnevne uporabe. Predlažemo da instalirate demo verziju. Digitalni pomoćnik fokusiran je na koordinaciju poslovnih razina i aspekata upravljanja tiskare, uključujući kontrolu nad resursima i podršku dokumentima.

Parametri rada CRM sustava s bazom klijenata mogu se samostalno graditi kako bi se učinkovito uključili u ciljanu korespondenciju, pratili pokazatelje aktivnosti klijenta i saznali njegove preferencije.

CRM alat je dovoljno jednostavan da nema ni najmanjih problema u svakodnevnom radu.

Običnim korisnicima neće biti teško napraviti izračun za glavne usluge tiskara kako bi automatski izračunali trošak narudžbe i točno odredili troškove njegove provedbe. CRM aplikacija je prema zadanim postavkama opremljena opcijom automatskog dovršavanja kako ne biste gubili vrijeme na generiranje regulatornih obrazaca. Svi potrebni predlošci i obrasci prezentirani su u digitalnim zapisima. Tiskari će moći točnije regulirati artikle nabave materijala i izvršiti automatsku kupnju artikala kojih nema na zalihama. U ofsetnom tisku program za tisak samostalno dijeli posao na nizove, izračunava isplativost određenog proizvoda i povećava statistiku plaćanja za određeno razdoblje. Sustav ima za cilj procijeniti ne samo opću izvedbu tiskarske strukture, već i sadržajno analizirati razinu zaposlenosti svakog stručnjaka u tvrtki.

Potrebni podaci mogu se jednostavno prenijeti na web stranicu tvrtke. Opcija je dostupna na zahtjev.

Organizacija ne samo da dobiva napredne CRM alate, već stječe i kompletno skladišno računovodstvo, gdje je lako raspolagati gotovim proizvodima i materijalima za njihovu proizvodnju. Ako su posljednji financijski pokazatelji tiskare daleko od planiranih vrijednosti, broj narudžbi pada, tada inteligencija softvera o tome prva obavještava.

Općenito, bit će puno lakše raditi s uslugama ispisa kada se svaki korak proizvodnje automatski prilagodi.

Sustav preuzima najvažnije procese i operacije koje inače dugo traju. Konkretno, inventar, priprema detaljnih izvješća upravljanja itd. Projekti s proširenim funkcionalnim rasponom izrađuju se po narudžbi, uključujući neke inovativne opcije i dodatke. Kompletan popis možete pronaći na našoj web stranici.

Preporučamo da prvo instalirate demo verziju programa.