Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo u poligrafiji

Računovodstvo u poligrafiji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo u poligrafiji
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo u poligrafskoj djelatnosti obuhvaća mnoge radne procese financijskog i gospodarskog poslovanja tiskare. Poligrafsko računovodstvo uključuje računovodstvo troškova, obračun troškova, računovodstvo zaliha i sirovina te proračun, koji se može smatrati osnovnim. Uz knjigovodstvo vodi se i menadžersko računovodstvo za poligrafsku industriju, što zahtijeva izvrsne vještine zaposlenika u predviđanju, planiranju i analizi. Kao i svaka djelatnost, poligrafija ima svoje karakteristike u proizvodnom ciklusu, kao iu obavljanju knjigovodstvene djelatnosti te u izvršavanju određenih računovodstvenih poslova. Obavljanje računovodstvenih poslova podrazumijeva prikaz podataka na računima. U poligrafskoj industriji pomoćne knjige se također koriste za prikaz pokazatelja troškova za tiskarske proizvode. Osim toga, u poslovima upravljanja važno je konsolidirano računovodstvo troškova proizvodnje koje uključuje sve rashodne stavke obračunate po obračunskim skupinama, a ne po narudžbama. Ključno pitanje ovdje je odluka uprave o tome kako se ti troškovi otpisuju i trebaju li se obračunati kao dio cijene koštanja.

Ti su procesi propisani i utvrđeni računovodstvenom politikom tiskare. S obzirom na širok spektar računovodstvenih poslova u tiskarskoj industriji, mnoge poligrafske kuće često se suočavaju s problemima proizvodnog knjigovodstva. Najčešći problemi su nekontroliranost u radu s dokumentacijom, nepravovremene računovodstvene operacije, unos i obrada primarne dokumentacije, veliki intenzitet rada u knjigovodstvu naloga (formiranje predračuna, obračun troškova i sl.), odraz netočnih podataka računa, loša interakcija tiskarskih radnika u provedbi procesa rada poligrafije.

Optimizacija je potrebna za rješavanje barem jednog problema. Optimizacija rada poligrafije ima za cilj reguliranje i osuvremenjivanje načina vođenja računovodstvenih poslova. Takav je postupak teško izvesti ručno, stoga su u eri novih tehnologija za to odgovorni informacijski programi. Programi za automatizaciju namjerno optimiziraju svaki tijek rada za ispravno i uspješno računovodstvo. Automatizirani program također može optimizirati druge procese koji su važni u proizvodnji, posebice kontrolu, budući da je i za obavljanje računovodstvenih aktivnosti potrebna određena kontrola. Korištenje automatiziranih sustava u tiskarskoj industriji značajno utječe na rast učinkovitosti i učinkovitosti poligrafske kuće, povećavajući ne samo kvalitetu proizvoda i aktivnosti, već i financijsku uspješnost tvrtke.

Softverski sustav USU softverski je proizvod za automatizaciju koji pruža optimizirani format za obavljanje poslova poligrafije u bilo kojem poduzeću. USU softver je razvijen uzimajući u obzir prepoznavanje potreba i želja kupaca. Funkcionalnost programa se može mijenjati ili dopunjavati ovisno o potrebama korisnika. Razvoj i implementacija USU Software-a odvija se u kratkom roku, bez nepotrebnih troškova i obustave procesa rada. Aplikacija USU Software ima širok raspon različitih tvrtki, budući da program nema faktor razdvajanja za korištenje. Stoga je programski sustav USU prikladan za korištenje tipografijom.

Softverski sustav USU, optimizirajući aktivnosti ispisa, omogućuje automatsko izvršavanje zadataka kao što su računovodstvo i menadžersko računovodstvo, formiranje konsolidiranog računovodstva troškova proizvodnje, ako je potrebno, proračun kroz funkcije planiranja i predviđanja, tijek dokumenata, kontrolu i praćenje narudžbi, vođenje skladišta, nadzor nad racionalnim i namjenskim korištenjem materijala, proizvodnih zaliha i sirovina, provođenje interne analize i revizijskog nadzora i dr.

Računovodstveni sustav USU Software odlična je prilika da promijenite svoje poslovanje na bolje!

Sustav ne predstavlja poteškoće u korištenju zbog svoje jednostavnosti i lakoće, što se može vidjeti tijekom treninga.

Automatizirano računovodstvo, uključujući sve interne procese računovodstvenih aktivnosti, prema kategorijama: troškovi, dobit, obračun troškova itd. Upravljanje ispisom omogućuje nesmetanu kontrolu nad poštivanjem svih radnih zadataka prema pravilima i procedurama organizacije. Učinkovita organizacija radnih aktivnosti, koja omogućuje uspostavljanje odnosa između radnika na radu radi postizanja veće učinkovitosti i učinkovitosti u radu.

Računovodstvo u tiskarskoj industriji zahtijeva stalne kalkulacije i kalkulacije, koje program obavlja u nekoliko sekundi, a pritom daje jamstvo točnosti i bez grešaka.

Postoje mnoge vrste upravljanja u poligrafskom računovodstvu. Upravljanje poligrafijom uključuje proizvodno računovodstvo i tehnološke procese tijekom lansiranja proizvoda. Upravljanje skladištem sastoji se od optimizacije apsolutno svih skladišnih procesa, od računovodstva do inventure. Uz mogućnost formiranja baze podataka, količina informacija može biti neograničena. Automatizirano upravljanje dokumentacijom omogućuje vam upravljanje radnim procesom dokumenata, brzo smanjujući troškove rada i vrijeme zaposlenika. Knjigovodstvo narudžbi provodi se praćenjem statusa narudžbe, njenog plaćanja i neposredno same proizvodnje. Upravljanje troškovima tiskanja je razvoj i provedba mjera za kontrolu troškova, smanjenje razine i povećanje profitabilnosti i pokazatelja profitabilnosti.

Sve radnje djelatnika u sustavu se bilježe, au svakom trenutku se može dobiti izvješće o radnji te se na taj način provjerava uspješnost djelatnika u njihovim službenim zadaćama. Planiranje i predviđanje kao nužnost u reguliranju i razvoju financijskih i gospodarskih djelatnosti u grafičkoj industriji.

USU tim pruža sljedeće softverske usluge, kao što su razvoj, instalacija, obuka te tehnička i informacijska podrška.