Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kalkulaciju u tiskari

Program za kalkulaciju u tiskari • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kalkulaciju u tiskari
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Grafikon izračunava odgovorni zaposlenik ili tehničar tvrtke pomoću posebnog programa. Ručno izračunavanje troškova je u današnje vrijeme nevješto i dugotrajno, a također može napraviti puno grešaka i netočnosti u obračunu što može dovesti do sukoba s klijentom. Najbolji način za izračun troškova tiskarskih usluga u obračunu trenutne narudžbe u jedinstvenom i modernom programu - USU Software. Baza koja od svog osnutka ima multifunkcionalnost i automatizaciju svih procesa ispisa. U današnje vrijeme postoji veliki izbor programa za vođenje poslovanja, kako odabrati prave temelje za svoju tvrtku i ne pogriješiti, vrhunske direktore muče takve misli. Naša testna demo baza, koja ima istu funkcionalnost kao i glavni USU-Soft sustav, pomaže vam da odlučite o izboru programa. Moći ćete se posvetiti programu i sami proći kroz sve mogućnosti, nakon završetka odabir je na vama. Razmišljajući o kupnji baze softvera USU i plaćanju troškova, naš tehničar pomaže vam instalirati program na daljinu, štedeći vaše vrijeme. Ako je tiskara vrlo uspješna i ima dobru bazu kupaca s ogromnim popisom dogovora, to znači da dobro poslujete i da je tehnolog tiskare vrlo kvalificiran u izračunu troškova. Ispravnim izračunom troškova, bit ćete dužni programu USU Software, koji generira bilo koje izvješće u nekoliko minuta, kao i pružanje najtočnijih informacija kupcima i upravi tiskare. Svaka narudžba zahtijeva brigu i iskustvo u realizaciji, bitna komponenta je trošak s kojim se kupac mora složiti, kako bi potom krenuli svi procesi realizacije narudžbe i njezine implementacije u tiskari. Sav timski rad u dogovoru radi u tiskari, a program USU Software djeluje u obračunu troškova. Mnogo je lakše generirati primarnu dokumentaciju u grafičkom obliku i podatke za porezne izvještaje u bazi softvera USU, poštujući sve zakonske propise. Osim toga, možete kontrolirati stanje likvidacijskih računa tvrtke i obrtni kapital tiskare, izvršiti kvalitetnu inventuru iu najkraćem mogućem roku formirati stanja potrošnog materijala u programu USU Software i uspoređivati sa stvarnim raspoloživost na skladištima. Izračun cijene u tiskari ne traje dugo, glavna nijansa ostaje temeljit unos svih slobodnih radnih mjesta za obavljanje ovog posla, a program USU Software obavlja svoj posao i izračunava trošak u nekoliko minuta. Razrađena mobilna aplikacija pridonosi da je obračun troškova na određenoj udaljenosti od stacionarnog izvora i ne dopušta mirovanje radnih procesa. Odlučite li se za svoju tiskaru kupiti USU Software, kalkulaciju cijene i mnoge druge procese moći ćete izvršiti točno i u najkraćem mogućem roku.

Moći ćete izgraditi svoju bazu podataka s konkurentima dodavanjem osobnih podataka o svakom kupcu.

Kao rezultat procesa rada, svi zaposlenici, po potrebi, mogu održavati podatke o bilo kojem kretanju kod klijenta, kako ne bi izgubili potrebne informacije. Svoje kupce moći ćete obavijestiti slanjem niza poruka s potrebnim informacijama. Moći ćete izvršiti izračune proizvoda u bazi podataka s najvećom točnošću iu najkraćem mogućem vremenu, čime ćete obaviti smislen posao.

U softveru ćete moći generirati sve važne dokumente, ugovore, novčane primitke i isplate, bankovne izvode, uplatnice, potvrde, obrasce, dodati uz izvršeni radni nalog, dokumentaciju s predloškom za narudžbu kupca. Dostupni dobavljač organizacije obvezuje se čuvati podatke o svim materijalnim pozicijama u softveru, primati stanja iz generiranog izvješća, te može davati zahtjeve za kupnju robe koja je u procesu izrade. Korisnik će biti u bazi podataka kako bi održavao informacije o skladišnom računovodstvu, otpremio robu do dolaska, premjestio je u proizvodnju, rukovao otpisima. Postojeći ogranci udruge aktivnije međusobno surađuju, pružaju svu potrebnu pomoć, kao i informirajuću pomoć. Korisnici generiraju različite analitičke preglede, označavajući najtraženije proizvode. U bazi podataka korisnik prati prevladavajuću statistiku za sve dostupne narudžbe, utvrđujući najbolje kupce i zarađujući od njih. Moći ćete voditi podatke o svim isplatama proizvodnje, kao i planirati i prognozirati buduća plaćanja, podređeno informacijama svih kutija i njihovom prometu u tekućem razdoblju, kao i stanju na tekućim računima tvrtke, postati dostupni na u bilo koje pogodno vrijeme, povremeno preispitajte marketinške odluke na temelju broja novih kupaca i plaćanja. Formiranje zasebnog izvješća s vremena na vrijeme daje vam mogućnost kontrole postojećeg duga kao i uvid u nepotpuna plaćanja od strane vaših kupaca. Korisnici generiraju podatke o stanju potrošnje za svaki nalog posebno, potpunu kontrolu nad raspoloživim novčanim sredstvima, kako bi se vodilo računa o tome gdje se značajniji iznos sredstava troši. Počnite voditi evidenciju zaliha, generirajte sve informacije o postojećim narudžbama, potpuno kontrolirajte troškove, dostupnost i distribuciju robe. U programu zaposlenici dobivaju informacije o materijalima u izradi te se potom prijavljuju za prijem. Baza je opremljena elementarnim i intuitivnim sučeljem od samog početka i omogućit će vam samostalno razumijevanje i početak rada.

Sadašnji izrađeni radni jelovnik programa osmišljen je u suvremenom stilu i povoljno utječe na aktivnost suradnika.

Ako ćete započeti s radom, tada možete koristiti prijenos podataka ili ručno unijeti potrebne podatke.