Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo u poligrafiji

Program za računovodstvo u poligrafiji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo u poligrafiji
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za poligrafiju, koji se lako može preuzeti s Interneta, pomaže pojednostaviti dnevne tijekove rada za lociranje i obradu narudžbi, raspored rada zaposlenika i izračun troškova pruženih usluga. Kao i u svakom drugom poslu, za uspjeh i prosperitet poligrafskog posla potrebno je ostati učinkovito organiziran i pokriti sve aspekte poslovanja. Glavni zadaci računovodstvene poligrafije su: računovodstvo potrošnog materijala i praćenje racionalnosti korištenja, kontrola narudžbi koje primaju menadžeri i praćenje svake faze njihovog izvršenja na različitim lokacijama, formiranje baze kupaca, pravovremeno održavanje potrebnih izvješća unutar organizaciju, optimizaciju troškova, kao i rast profita i učinkovitosti poduzeća. Teoretski, kontrolu u poligrafiji treba organizirati ručno i automatizirano. U ovoj fazi vrijedi odmah odrediti ručni način poslovnog računovodstva. Trenutno se rijetko koristi, jer je moralno zastario i pogodan je, u najboljem slučaju, samo za startupove, male tvrtke s niskim prometom dolaznih narudžbi. Osim toga, odavno je poznato da takva računovodstvena metoda ne donosi očekivani rezultat, budući da se praćenje bilo kojeg procesa vrši ručno u ručnom ispunjavanju raznih knjiga i dnevnika. U svakom slučaju, to utječe na pouzdanost općih pokazatelja, jer je evidentna prisutnost utjecaja ljudskog faktora. Izvrsno rješenje za sve predstavnike oglašivačke djelatnosti, posebice poligrafske industrije, je korištenje posebnog programa za automatizirano računovodstvo u poligrafskoj industriji, čiji se princip korištenja temelji na automatizaciji i sistematizaciji radnih aktivnosti, na upravljanju tvrtke. Ovaj pristup omogućuje kontrolu svih faza proizvodnje tiskanih proizvoda, od primitka narudžbe do njenog lansiranja, uključujući računovodstvo osoblja i potrošnog materijala. Preuzimanje programa za poligrafiju s interneta nije teško jer se ulaskom na tržište suvremenih tehnologija u nedavnoj prošlosti pojavljuju u različitim varijantama i s različitim konfiguracijama funkcionalnosti. Glavni zadatak gospodarstvenika je ispravan odabir takvog poslovnog programa, koji daje najindikativniji rezultat inovacija.

Što možemo ponuditi? Obratite pažnju i iskoristite usluge automatizacije instaliranjem ekskluzivnog proizvoda koji je razvila tvrtka USU-Soft, sustava USU Software. Ovo je doista jedinstven računalni softver, o čemu svjedoče recenzije programa za poligrafsko računovodstvo na službenoj stranici proizvođača. Tamo, osim recenzija, možete pronaći i upoznati se s raznim informativnim člancima, prezentacijama i drugim korisnim materijalima koji vam omogućuju da saznate više o aplikaciji. Program se s pravom naziva univerzalnim jer omogućuje evidenciju različitih kategorija usluga i proizvoda, uključujući poluproizvode, dijelove i komponente, što ga čini pogodnim za korištenje u bilo kojem segmentu poslovanja. Osim toga, ne samo da uspijeva organizirati kontrolu nad jednim od područja djelovanja. Na primjer, računovodstvo naloga, ali također uzima u obzir novčane transakcije, rad osoblja, kao i porezna izvješća i sustav skladištenja tvrtke. Jedna od prednosti ovog postavljanja programa o kojoj se najviše govori je brzo pokretanje sučelja i lako ga je naučiti, što možete učiniti sami. Radni prostor programa toliko je pristupačan da ćete ga razumjeti za nekoliko sati, čak i bez ikakvog iskustva u ovom području aktivnosti. Vrlo važan posao u ovom poslu bit će sposobnost automatiziranog programa u poligrafskoj industriji da se sinkronizira s mnogo suvremene komercijalne opreme, skladišta i knjižnih poligrafskih proizvoda. Velika prednost automatizacije u odnosu na poligrafiju očita je za računovodstvo, koje dobiva centralizirani pristup svim odjelima i zaposlenicima koji u njima rade, kao i poslovnicama ako je tvrtka umrežena. Tehnologija crtičnog koda, koja se može primijeniti u programu, omogućuje praćenje osoblja i njihove aktivnosti putem bedževa barkoda. Osim toga, svi članovi tima imaju mogućnost istovremenih aktivnosti u sučelju računalnog softvera, sve dok su povezani putem lokalne mreže ili interneta. Poligrafski knjigovodstveni program ima sučelje podijeljeno u tri glavna dijela: Moduli, Izvješća i Reference, koji prikazuju sve operacije koje se provode u proizvodnom ciklusu.

Za organiziranje visokokvalitetnog računovodstva, praćenje potrošnog materijala, ispunjavanje narudžbi, kao i izgradnju baze kupaca, program stvara jedinstvene zapise naziva koji omogućuju praćenje bilo koje kategorije usluga. Naravno, najvažnija je kontrola unosa naloga. Prema njima, u evidenciji moraju biti navedeni sljedeći parametri: datum primitka narudžbe, opis detalja, podaci o kupcima, podaci o korištenim materijalima, izgled projekta, okvirni izračun troškova usluga. Zaposlenici kontroliraju njegovo izvršenje, kao i uređuju registar, u slučaju promjene njegovog statusa, što može biti označeno drugom bojom. Bilježenje podataka o klijentima tijekom vremena stvara veliku bazu kupaca koja se također koristi putem funkcija automatiziranog slanja poruka. U evidenciji za obračun poligrafije i narudžbi potrošnog materijala ne samo da spremate tekstualne informacije, već također prilažete grafičke datoteke, poput skeniranih dokumenata ili fotografija, koje se mogu unaprijed preuzeti i spremiti radi jasnoće radnji. Prednosti korištenja ovakvog programa, istaknute u ovom članku, samo su mali dio njegovih mogućnosti djelovanja u reklamnom području. Program za poligrafiju možete lako preuzeti od konkurenata na Internetu, ali svi oni gube u odnosu na sustav USU Software u pogledu funkcionalnosti, politike cijena i uvjeta suradnje.

Povratne informacije o poligrafskom programu USU Software ne mogu biti loše – to potvrđuju godine uspješne prodaje proizvoda i brojne recenzije naših zadovoljnih kupaca. Ne propustite priliku učiniti svoj posao uspješnim i lakim za upravljanje!

Knjigovodstvo poligrafskog tiska je vrlo složen i višezadatan posao, koji zahtijeva pažljivo računovodstvo o svakoj fazi svoje radne aktivnosti, što se lako može organizirati kroz univerzalni program USU Software. Također možete preuzeti probnu verziju proizvoda sa službene stranice USU Software, koja se može besplatno testirati u vašoj tvrtki unutar tri tjedna. Jednostavna integracija s modernom opremom omogućuje čitanje i preuzimanje njegovih informacija, brzo obavljanje nekoliko operacija. Prije preuzimanja i instaliranja programa za automatizaciju, možete proći online konzultacije s našim stručnjacima kako biste odabrali potrebnu konfiguraciju. Možete preuzeti informativni materijal s bilo kojeg medija ili elektroničke datoteke, čineći brzi uvoz pomoću konverzije. Promet dokumenata koji se provodi u sustavu USU Software uvijek je pravovremen i gotovo automatiziran, budući da se za izradu dokumenata koriste unaprijed razrađeni modeli zakonski utvrđenog uzorka. Možete preuzeti demo verziju instalacije softvera nakon vašeg zahtjeva e-poštom o potrebi za ovom radnjom. Lako je, prema računovodstvu takve tvrtke, pratiti izvršenje dodijeljenih zadataka u odnosu na pozadinu svakog zaposlenika, kako bi se mogla pratiti učinkovitost njegovog rada. Voditelj može jednostavno upravljati aktivnostima tima delegirajući mu zadatke u ugrađenom planeru, navodeći detalje, rokove i imena izvršitelja. U rubrici Izvješća lako se na temelju analize postojeće evidencije uvjerava u racionalnost materijala korištenih u izradi tiskanih proizvoda. U rubrici Izvještaji možete jednostavno sastaviti i popuniti obračunske listove za svaki tiskani proizvod, čime možete jednostavno izračunati troškove pruženih usluga. Mogućnost daljinskog pristupa Infobazi putem mobilnog uređaja spojenog na Internet čini menadžment i osoblje mobilnijim. Podrška za autorizaciju zaposlenika bedževima optimizira njihovu registraciju u bazi podataka programa. Izvođači planiranih radova mogu se mijenjati tijekom procesa, što se također može detaljnije evidentirati u knjigovodstvenom registru. Podatke iz elektroničke baze moguće je katalogizirati i sortirati bilješke, a narudžbe je moguće sortirati i po statusu izvršenja.