Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za izračun za poligrafiju

Program za izračun za poligrafiju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za izračun za poligrafiju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Izračun poligrafskog izlaza, posebno automatsku regulaciju i računovodstvo, zahtijevaju mnoge organizacije! Naša specijalizirana aplikacija za računovodstvo i automatsku regulaciju pomaže vam u ovom teškom zadatku! Pomaže vam brzo i jednostavno! Određivanje troškova proizvodnje poligrafije može početi s vrstama posla koje vaša organizacija obavlja. Za poligrafiju je prikazan primjer cijene poligrafije. Naš program možete koristiti i za bilo koju drugu vrstu aktivnosti. Kalkulator cijena ima unificiran izgled i dojam. Voditelj jednostavno opisuje rad po redu, a program sam izračunava iznos. Izračun cijene prikazuje zaposleniku različite postotke profitne marže, a pored svakog prikazuje izračunatu cijenu. Upravitelj sam može odlučiti o cijeni koju je spreman platiti kupcu.

Također, kod korištenja izračuna u jednoj bazi podataka isključene su greške, kao u slučaju korištenja različitih datoteka za obračun od strane različitih zaposlenika. Kalkulacija cijena i troškova poligrafije u automatiziranom računovodstvu i vođenju može se sastojati od nekoliko stavki. Dakle, za svaki rad možete napraviti proračun kako za sam rad tako i za potrebne materijale. Ogledna procjena cijene nalazi se u demo verziji programa za računovodstvo i upravljanje. Izračun vrijednosti prikazan je i u videu u kojem prikazujemo principe rada s programom za automatizirani nadzor i upravljanje. Program pamti izračun rada svakog menadžera.

Istovremeno, voditelj odjela marketinga može kontrolirati sve svoje zaposlenike. Na primjer, nemojte dopustiti da narudžba ide u poligrafsku proizvodnju ako nešto nije točno izračunato ili neka stavka troška nije uzeta u obzir. Stavke troškova su vrste aktivnosti. Sastavljanje proračuna vrlo je važan i odgovoran zadatak! Naš jednostavan i praktičan program će vam sigurno pomoći!

Obračun usluga počinje popisom usluga koje pruža poligrafska organizacija. U našem softverskom programu za automatizirano računovodstvo i upravljanje, obračun troškova i računovodstvo mogu se kombinirati. Troškovnik se može sastojati od više stavki za svaku vrstu radova. Trošak proizvodnje tipografije također je podržan. Program automatiziranih upravljačkih računovodstvenih sustava održava visoki ugled tvrtke. Moderno automatizirano vođenje računovodstva pomaže vam da svoje ciljeve ostvarite u kraćem vremenskom roku. Automatizirani program za upravljanje računalom informacijskog softvera oslobađa vas mnogih nepotrebnih izračuna. Moderno planiranje omogućuje izradu proračuna za sljedeću godinu, izbjegavanje nepotrebnih troškova i povećanje učinkovitosti tvrtke. Nećete imati pitanja o tome kako napraviti izvješće - sustav automatizacije upravljanja lako ga generira. Prodavači se motiviraju na temelju automatskog izvješća o prodaji. Upravitelj nema dvojbe oko toga kako procijeniti vrijednost, jer program ima jasno i jednostavno sučelje. Sustavi upravljačkog računovodstva za izračun vrijednosti čuvaju visoki prestiž tipografije. Suvremena programska regulativa pomaže vam da svoje ciljeve postignete u kraćem vremenskom roku. Informacije o upravljanju poligrafijom pomažu vam osloboditi se mnogih nepotrebnih izračuna. Moderno planiranje omogućit će vam proračun za narednu godinu, izbjegavajući nepotrebne troškove i povećavajući učinkovitost poligrafskog poslovanja. Korisnici nemaju pitanja o tome kako izraditi izvješće - program za automatsku kontrolu poligrafije može ga jednostavno generirati. Motivacija prodavača temelji se na izvješću o prodaji. Implementacija programa za računovodstvo troškova ne oduzima puno vremena - naši ga stručnjaci mogu instalirati daljinskim povezivanjem s vama. Analizu uspješnosti poslovanja lako je napraviti na temelju izvješća. Izrada softvera po narudžbi moguća je u kratkom vremenu. Nezgodno je i nebitno pratiti Excel poslove. Praktično i isplativo rješenje je naša aplikacija za obračun troškova. Izračun cijene temelji se na različitom postotku profitne marže. Obračunske stavke popunjava samo odgovorna osoba. Postoji nekoliko metoda obračuna troškova i algoritama koji se mogu koristiti. Ako u nekom trenutku ne postoji definitivna logika obračuna, zaposlenik će samostalno odrediti cijenu za ovaj rad. Za izradu bilo kojeg proizvoda ili obračun plaćenih usluga utvrđuje se kalkulacija.

Izračun poligrafije možete preuzeti s naše web stranice. Tu je i primjer izračuna. Stoga besplatno preuzmite aplikaciju u demo verziji. Vrste izračuna su vrlo različite u našem programu. Osim toga, svaki voditelj može imati svoju unaprijed izračunatu listu narudžbi, koja ne može ići u poligrafsku proizvodnju. U automatiziranoj poligrafskoj računovodstvenoj i upravljačkoj aplikaciji, izračun poligrafske vrijednosti proizvoda poštuje povjerljivost: upravitelj vidi samo sebe, a ne vidi druge. Svaki poligraf bi trebao imati takav automatizirani program računovodstva i upravljanja kako ne bi napuhao glavu menadžerima, već jednostavno potrošio manje vremena na izračune. Izračun narudžbe poligrafskog tiska najkritičniji je trenutak. O tome ovisi cijeli daljnji proizvodni ciklus.

Naš profesionalni softver za automatizirano računovodstvo i praćenje troškova olakšava ovaj težak posao i povećava produktivnost i prihod bilo koje poligrafske tvrtke! Isprobajte program za izračunavanje poligrafije tvrtke USU Software i bit ćete stopostotno zadivljeni. Mnoge funkcije su predstavljene na službenoj stranici uz mogućnost testiranja, ne propustite priliku podići svoje poslovanje na novu razinu.