Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstveni program tiskare

Računovodstveni program tiskare • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstveni program tiskare
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posljednjih godina sve se češće koristi specijalizirani računovodstveni program za tiskare, što se lako može objasniti širokim funkcionalnim rasponom automatizirane podrške, kvalitetom operativne i tehničke kontrole te obiljem regularnih podsustava koji rade na različite načine upravljanja. razine. Cilj programa je prepoznavanje učinkovite koordinacije između različitih proizvodnih i uslužnih odjela, pri čemu je važno izbjeći prekide procesa rada, pravilno rasporediti resurse, upravljati zapošljavanjem osoblja i iskoristiti mogućnosti pisača u potpunosti.

Na web stranici sustava USU Software objavljeno je nekoliko sistemskih rješenja odjednom za standarde tiskarske industrije, uključujući poseban računovodstveni program u tiskari. Karakterizira ga učinkovitost, pouzdanost, povećana pozornost na najmanje aspekte i nijanse upravljanja. Projekt se ne smatra teškim. Program se može koristiti za izbjegavanje rutinskih operacija (inventura, preliminarni proračuni, analitička izvješća), za mudro korištenje postojećih proizvodnih resursa, za procjenu performansi strukture i za provedbu financijske analize.

Nije tajna da je računovodstveni program za tiskaru vrlo učinkovit i djelotvoran u smislu poslovanja s narudžbama, gdje je u preliminarnoj fazi lako izračunati ukupne troškove nove aplikacije, odrediti troškove: papir, tinta, film itd. Istodobno, određene materijale moguće je rezervirati za buduće aplikacije, automatski otkupljivati artikle koji nedostaju, određivati cijenu određene vrste tiskanog materijala, kako bi se kasnije odustali od nepotrebnih troškovnih stavki. Program savršeno izračunava i ne griješi.

Ne zaboravite na kontakte s kupcima proizvoda koje tiskara proizvodi. Baza kupaca je udobno implementirana, dostupna je opcija uvoza i izvoza podataka, postoji SMS komunikacijski modul za obavještavanje kupaca da je narudžba dovršena, za dijeljenje reklamnih informacija. U početku je program izrađen uzimajući u obzir realnost tiskarske industrije, koja određuje glavne aspekte razvoja poslovanja - potpunu financijsku kontrolu, nabavu materijala, analizu proizvedenih proizvoda, promociju i oglašavanje, racionalnu raspodjelu resursa.

Skladišno knjigovodstvo je od iznimne važnosti u vođenju tiskare, što omogućuje precizno praćenje kretanja gotovih tiskanih proizvoda i materijala potrebnih za njihovu izradu. Program vas pravovremeno obavještava koje materijale (trenutno) tvrtka treba. Uz pomoć konfiguracije lakše je nego ikad uspostaviti komunikaciju između proizvodnih odjela, izgraditi jasne mehanizme za rad osoblja, formirati liste zadataka ili planirati okvirne aktivnosti korak po korak. Za svaku računovodstvenu poziciju osigurani su opsežni analitički podaci.

Ne čudi što moderna tiskara nastoji što prije nabaviti specijalizirani program za poboljšanje kvalitete koordinacije na razini upravljanja, računovodstva, operativno-tehničkog računovodstva i regulatornog protoka dokumenata. Svaka tvrtka u grafičkoj industriji ima svoje karakteristike, ali ih spaja želja za razvojem poslovanja, ulaskom na nova tržišta, povećanjem produktivnosti i kvalitete tiskanih proizvoda, učinkovitom interakcijom s kupcima itd. Sve to pod istim softverskim pokrovom.

Digitalni asistent kontrolira ključne aspekte tiskare, uključujući računovodstvo za kontrolu proizvodnih resursa, papirologiju, preliminarne izračune troškova narudžbi. Možete samostalno promijeniti postavke programa za ugodan rad s katalozima informacija i referentnim knjigama, za praćenje najvažnijih procesa i operacija u stvarnom vremenu. Računovodstvo za regulatornu rotaciju dokumentacije opremljeno je opcijom automatskog popunjavanja dokumenata i obrazaca kako ne bi gubili dodatno vrijeme. Kontakt s bazom korisnika postaje produktivniji, uključujući i putem SMS komunikacije. Korisnici mogu obavijestiti kupce da je tiskani materijal spreman ili podijeliti informacije o oglašavanju. Program učinkovito izračunava ne samo troškove novih aplikacija, već i što točnije određuje broj materijala potrebnih za proizvodnju: tinta, papir, film itd. Uz pomoć ugrađenog skladišnog računovodstva možete pomno pratiti kretanje robe i materijalnih predmeta. Tiskara može jednostavno rezervirati određene materijale za buduće narudžbe, automatski izvršiti nabavu resursa koji nedostaju, smanjiti troškove i riješiti se nepotrebnih troškova. Konfiguracija na sve načine nastoji uspostaviti pouzdanu i učinkovitu komunikaciju između proizvodnih odjela kako bi se izbjegli prekidi u proizvodnji i posljedično riješili financijskih gubitaka. Integracija softverskog programa s web resursom ispisne strukture nije isključena za trenutno učitavanje važnih podataka na mrežu. Program pruža sažeta izvješća za bilo koju računovodstvenu kategoriju, uključujući aktivnost baze kupaca, preferencije kupaca, najtraženije usluge, statistiku. Ako trenutni financijsko-računovodstveni pokazatelji ostavljaju daleko od željenog, došlo je do pada dobiti i povećanja rashodnih stavki, onda je softverska inteligencija prva koja to izvješćuje. Inventar je također uključen među operacije koje automatski izvodi konfiguracija.

Općenito, postaje puno lakše raspolagati tiskarom (njenim mogućnostima i resursima) kada se sve faze proizvodnje automatski kontroliraju. Ekskluzivni projekti sa širokim spektrom funkcija izrađuju se po principu ključ u ruke. Sadrži opcije i funkcije izvan osnovne opreme.

Preporuča se instalirati besplatnu demo verziju sustava za probno razdoblje.