Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za rad zalagaonice

Program za rad zalagaonice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za rad zalagaonice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Glavni zadatak u radu zalagaonica je osigurati apsolutnu točnost izračuna, jer čak i najmanja pogreška ili netočnost može dovesti do značajnog gubitka sredstava. Poslovanje zalagaonice nije povezano s proizvodnim aktivnostima i iznos primljenog prihoda izravno ovisi o učinkovitosti kamatnih stopa i utvrđenom rasporedu plaćanja. Stoga zalagaonice moraju optimizirati sustav financijskog upravljanja i moraju koristiti analitičke alate koji maksimiziraju profit i profitabilnost pruženih usluga. U ovom slučaju ispravna upravljačka odluka je organizacija različitih područja rada u automatiziranom računalnom programu, čijim će se usvajanjem svi procesi sistematizirati za njihovu operativnu provedbu.

Među svim ponudama na tržištu softvera potrebno je odabrati program koji odgovara specifičnostima rada zalagaonice i ima prikladnu i jednostavnu strukturu za rad. Stručnjaci naše tvrtke razvili su USU softver na način koji nadilazi standardna rješenja problema i uzima u obzir individualne karakteristike svake tvrtke. Zbog fleksibilnosti konfiguracija, konfiguracije računalnog sustava u potpunosti će odgovarati zahtjevima unutarnje organizacije procesa koji jamče postizanje najučinkovitijih rezultata. Program koji nudimo za održavanje rada zalagaonice isplativo je ulaganje u budućnost vašeg poslovanja, jer ima snažnu analitičku funkcionalnost, omogućuje vam praćenje rada odjela u stvarnom vremenu i prepoznavanje najperspektivnijih područja za daljnje razvoj.

Ne trebate trošiti značajan resurs vremena na organiziranje procesa u našem softveru, jer prikladna struktura i intuitivno sučelje čine rad jednostavnim i razumljivim za korisnike s bilo kojom razinom informatičkog znanja. Sve potrebne informacije pohranjuju se u sistematizirane priručnike koje popunjavaju korisnici, tako da baza podataka programa nema ograničenja u korištenoj nomenklaturi. Vaši zaposlenici mogu dodati podatke kao što su kategorije kupaca, kamatne stope, vrste imovine prihvaćene kao kolateral, popisi pravnih osoba i strukturnih odjela same zalagaonice u bazu podataka. Kako biste uvijek radili samo s relevantnim informacijama, korisnici mogu po potrebi ažurirati određene blokove podataka u programu.

Pratite otplatu nepodmirenih kredita bez poteškoća, jer svaka kreditna transakcija ima određeni status i boju u programu zalagaonice. Zahvaljujući intuitivnom sučelju, jednostavno procijenite uspješnost poduzeća i analizirajte iznos aktivnih i dospjelih kredita. To vam omogućuje pravovremeno poduzimanje mjera za povrat izdanih sredstava, kao i privlačenje dodatnih financijskih sredstava za održavanje likvidnosti tvrtke. Osim toga, USU softver vam omogućuje da upravljate prodajom jamstava koja nisu kupili kupci, dok će automatizirani mehanizam nagodbe dati potpuni popis svih troškova prije prodaje i odrediti iznos dobiti. Za učinkovito postizanje planiranih rezultata, rad zaposlenika bit će pod vašom kontrolom. Provjerite kako menadžeri provode zadatke, kontaktiraju li kupce u zadano vrijeme, dobivaju li potrebne odgovore i sl. Osim toga, program koji smo razvili za rad zalagaonice organizacije obavlja analitičke funkcije i pruža obrađene podatke o dinamici pokazatelja prihoda, rashoda, dobiti i profitabilnosti kako biste procijenili trenutnu financijsku situaciju i napravili svoje prognoze u budućnosti.

USU softver prikladan je ne samo za zalagaonice, već i za druge organizacije uključene u aktivnosti povezane s kreditiranjem, uključujući financijske, kreditne i hipotekarne tvrtke. Osim toga, naš program podržava računovodstvo za širok raspon kategorija kolaterala, kao i održavanje rada bilo kojeg broja agencija i strukturnih odjela. Računalni sustav dovoljan je za cjelovitu sistematizaciju svih procesa i uspješan razvoj svih poslovnih područja!

Program mogu koristiti zalagaonice koje rade u stranim zemljama, jer softver podržava poravnanja i transakcije na više jezika i bilo koje valute. Automatizacija izračuna i procesa omogućuje vam da se riješite stalnih provjera i ponovno pokrenete važna izvješća o upravljanju. Organizacija elektroničkog upravljanja dokumentima optimizira radno vrijeme zaposlenika i koristi ga za rješavanje hitnijih i važnijih zadataka. Nećete morati sumnjati u ispravnost korištenih tečajeva jer program koji podržava rad zalagaonice automatski ažurira informacije o fluktuacijama tečaja. Sustav preračunava iznos sredstava, uzimajući u obzir važeće tečajeve prilikom odobravanja kredita ili otkupa jamstva, te će generirati obavijest o promjeni tečaja. Zbog automatizacije računovodstva, profitirajte od ovih razlika bez dodatnih napora i bez pribjegavanja složenim analitičkim izračunima.

Kako bi aktivnost bila što profitabilnija, softver nudi mogućnosti prodaje kolaterala koji klijenti nisu otkupili. Prije nego se odlučite na prodaju ovog ili onog jamstva, pogledajte popis troškova pretprodaje i iznos dobiti koji je određen programom. U slučaju prodaje kolaterala korisnici mogu generirati obavijest o aukciji, a prilikom obnove ugovora sklapa se dodatni dogovor o promjeni uvjeta povrata posuđenih sredstava. Gotovinske transakcije su automatizirane kako bi se osigurao operativni rad i organiziralo neometano provođenje procesa.

Uprava tvrtke može pratiti financijska kretanja na bankovnim računima svih odjela, ocjenjujući aktivnost svake podružnice. Za potpuniju analizu novčanih tokova, pratite otplate kamata i glavnice od strane klijenata. Vaši menadžeri mogu jednostavnije informirati klijente zalagaonice slanjem pisama putem e-pošte, SMS poruka, Vibera ili automatiziranih glasovnih poziva. Modeli dokumentacije izdavat će se na memorandumu prema individualnim karakteristikama tijeka dokumenata i izrade. Omogućen je pristup kontroli novčanih tokova organizacije, dinamici financijskih pokazatelja te analizi strukture troškova i jamstava.