Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Aplikacija za zalagaonicu

Aplikacija za zalagaonicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Aplikacija za zalagaonicu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sve financijske institucije, pa tako i zalagaonice, moraju automatizirati poslovne procese kako bi implementirale kompetentno upravljanje i pažljivu kontrolu, pa su suočene s potrebom da između svih računalnih aplikacija na tržištu izaberu uistinu učinkovitu aplikaciju. Odabirom USU Softwarea dobivate individualno rješenje za svoje probleme i učinkovite mehanizme za optimizaciju različitih aspekata rada. Na raspolaganju će vam biti alati za potpisivanje ugovora i odobravanje kredita, procjenu vrijednosti nekretnina, praćenje novčanih transakcija, automatizaciju tijeka dokumenata, vođenje menadžerskog računovodstva i reviziju osoblja. Moći ćete raditi s bilo kojom vrstom kolaterala, uključujući nekretnine i vozila, te organizirati aktivnosti svih odjela i odjela u jedan resurs. Fleksibilnost postavki čini aplikaciju zalagaonice prikladnom za jamstvena i kreditna društva, mala i velika poduzeća. Aplikacija za zalagaonicu koju su razvili naši stručnjaci ima niz prednosti koje će vaš rad učiniti ugodnim i jednostavnim.

Struktura aplikacije zalagaonice predstavljena je s tri dijela, dovoljna da osiguraju potpuno izvršavanje aktivnosti upravljanja, analize i rada. Glavni radni dio aplikacije su Moduli, gdje korisnici vode evidenciju izdanih kredita, prate njihovu pravovremenu otplatu, kontroliraju financijska kretanja na računima i procjenjuju sredstva osiguranja. Zahvaljujući intuitivnom sučelju, lako pronađite transakciju koja vas zanima, koristeći pretraživanje po bilo kojem kriteriju: odgovorni voditelj, odjel, datum završetka ili status. Prilikom registracije novog kredita u aplikaciji, upravitelji određuju detaljan popis parametara: procijenjenu vrijednost imovine prihvaćene kao kolateral, iznos posuđenih sredstava, iznos kamate, način izračuna i mjesto kolaterala. Zaposlenici zalagaonice mogu postaviti bilo koji tečaj i priložiti potrebne dokumente i fotografije. Nakon sklapanja ugovora, blagajnici u aplikaciji zalagaonice dobivaju obavijest o izdavanju određenog iznosa, što se naknadno također evidentira u sustavu.

Aplikacija automatski pretvara tečajeve kod kupnje jamstava ili obnavljanja ugovora te ažurira informacije o fluktuacijama tečaja kako biste mogli profitirati od tečajnih razlika i odmah se zaštititi od mogućih tečajnih rizika. Također vodite evidenciju o prodaji neiskorištenih jamstava. Program izračunava sve pretprodajne troškove i iznos dobiti kako biste mogli procijeniti isplativost transakcije. Ovo nisu sve mogućnosti koje nudi naša aplikacija zalagaonice. Zalagaonica, kao i sve druge organizacije, treba automatizirati tijek rada. U našoj aplikaciji korisnici generiraju različite dokumente u standardnom formatu. Za pohranjivanje svih podataka potrebnih za posao, program ima odjeljak 'Reference'. Riječ je o univerzalnoj bazi podataka koja se sastoji od kataloga važećih kamatnih stopa, vrsta kolaterala, kategorija klijenata, pravnih osoba i odjela.

Sekcija 'Izvješća' ima analitičku funkciju i promiče cjelovito financijsko i upravljačko računovodstvo. Uz njegovu pomoć možete kontrolirati stanja i promet sredstava na svim bankovnim računima i bankomatima, pregledati izvršene transakcije na izvodima, procijeniti prihode i rashode, analizirati stopu promjene pokazatelja dobiti za svaki mjesec. Naša aplikacija za računovodstvo zalagaonice omogućuje vam optimizaciju troškova radnog vremena i poboljšanje organizacije procesa, maksimiziranje profita i prepoznavanje najperspektivnijih smjerova za budući razvoj. Kupite USU softver za visoke rezultate!

Možete pratiti otplatu glavnice i kamata kako biste sredstva dobili na vrijeme i u planiranim količinama. Svaki zajam ima određeni status i odgovarajuću oznaku u boji, tako da možete lako pronaći izdane, otkupljene i zakašnjele zajmove.

Jedna ili više zalagaonica mogu raditi istovremeno na lokalnoj mreži, a administracija će imati pristup kontroli svih odjela. Obračunavanje plaća po komadu bit će puno lakše jer možete preuzeti račun dobiti i gubitka kako biste odredili iznos naknade za menadžere.

Generirajte naloge za isplatu i založnice, ugovore o izdavanju posuđenih sredstava i jamstava, akte prijema i prijenosa te obavijesti o trgovanju i promjenama tečaja. U slučaju obnove ugovora, aplikacija automatski generira nalog za primanje novca i dodatni dogovor o promjeni uvjeta ugovora. Pomoću ove aplikacije imat ćete pristup analizama različitih vrsta jamstava, kako u kvantitativnom tako iu novčanom smislu. Dinamika i struktura pokazatelja financijske i ekonomske aktivnosti prikazani su vizualnim grafikonima i dijagramima koji se formiraju u nekoliko sekundi.

Za stalne kupce zalagaonice mogu se obračunati posebni popusti, au slučaju kašnjenja u plaćanju dugova obračunava se kazna. Uprava organizacije moći će pratiti zaposlenike, procjenjivati njihovu učinkovitost i učinkovitost korištenja radnog vremena. Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom sučelju svaki zaposlenik može učinkovito raditi u USU softveru, bez obzira na razinu informatičkog znanja.

Pomoću funkcija modula 'Novac' pratite sve novčane tokove na računima u realnom vremenu. Automatizacija izračuna i operacija uz pomoć aplikacije omogućuje vam oslobađanje značajnog resursa radnog vremena, kao i uklanjanje pogrešaka u izvješćima i dokumentaciji.

Ne trebate dodatne aplikacije za internu i eksternu komunikaciju, jer možete koristiti funkcije pozivanja, slanja e-maila i slanja SMS poruka. Postoji 50 stilova dizajna koje možete izabrati, kao i mogućnost preuzimanja logotipa i prilagođavanja predložaka dokumenata.