Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zalagaonicu

Program za zalagaonicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za zalagaonicu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za zalagaonicu tvrtke USU Software višenamjenski je, pouzdan i prikladan alat za organiziranje računovodstva i kontrole u takvom poslu. Nakon što ste preuzeli program iz zalagaonice kao demo verziju, procijenite sve njegove značajke, čak i ako ga koristite vrlo kratko vrijeme. Softver zalagaonice može se koristiti dva tjedna besplatno dok sustav radi u ograničenom načinu rada. To znači da ćete raditi s podacima o obuci.

USU softver vam omogućuje da postavite poslovno računovodstvo po najnižoj cijeni. Samo jednom kupite program u zalagaonici i možete ga koristiti neograničeno vrijeme. Također, ne morate trošiti novac za nadogradnju hardvera jer računovodstveni softver zalagaonice može raditi čak i na običnim računalima. Glavni uvjet je operativni sustav Windows instaliran na njima.

Vođenje evidencije u zalagaonicama pomoću USU softvera nevjerojatno je jednostavan zadatak koji ne zahtijeva visoku razinu znanja, posebno obrazovanje ili druge uvjete. Program je prilično jednostavan za naučiti, pa čak i korisnik početnik može lako raditi na sustavu nakon kratke obuke s profesionalnim programerima i tehničarima iz našeg tima.

Računovodstveni program zalagaonice uključuje nekoliko jedinstvenih i nezamjenjivih funkcija na popisu mogućnosti. Cijena programa za zalagaonicu je sasvim razumna jer sustav može zamijeniti cijeli softverski kompleks. Kupnjom programa u Kazahstanu dobit ćete moćan alat opremljen sustavom upozorenja i obavijesti. Omogućuje vam da isplativo planirate svoje vrijeme i ne zaboravite na posao zalagaonice. Program za upravljanje zalagaonicama također vam omogućuje slanje e-pošte i SMS poruka kupcima, izvođačima ili dobavljačima.

USU recenzije softvera su najpozitivnije i u to se možete uvjeriti čitajući ih. Jedan računalni program koriste deseci organizacija koje se ne žure mijenjati odabrani softver jer su potpuno zadovoljne kupljenim proizvodom. Isprobajte računovodstvo klijenata u zalagaonici upravo sada preuzimanjem demo verzije sustava s naše web stranice i cijenite koliko jednostavno može biti upravljanje računovodstvom zalagaonice.

Program nadzora i kontrole može koristiti svako javno poduzeće, privatno poduzeće, samostalni poduzetnik ili samostalni poduzetnik. Svaki od korisnika programa zalagaonice radi na zasebnom računu, koji je opremljen individualnom prijavom, lozinkom i funkcijom pristupa. Lozinku može promijeniti samo korisnik ili administrator baze podataka. Ovo je bitno kako bi se osigurala privatnost podataka i sigurnost unutar sustava zalagaonice. Kontrolirajte i promatrajte aktivnosti svakog zaposlenika i budite svjesni svih procesa unutar tvrtke. Upravitelj ima pristup svim dijelovima programa zalagaonice. Mogućnost 'curenja' informacija svedena je na minimum zahvaljujući sigurnosnoj konfiguraciji programa. Stoga budite sigurni u nepovredivost svog poduzeća uz pomoć posebnog programa koji vam je na raspolaganju naš tim.

Sustav se može prilagoditi prema željama korisnika. Moguće je promijeniti dizajn programa. Odaberite jedinstveni stil koji prikazuje samoću vaše zalagaonice. Postoji 50+ tema koje možete koristiti. Skup značajki može se razlikovati ovisno o ulozi pristupa dodijeljenoj korisniku.

Praktično je raditi s programom, jer podržava udaljenu vezu i otvara više mogućnosti za korisnike. Obavljajte svoje dužnosti bilo gdje i bilo kada. Potreban je samo jedan uvjet - internetska veza. Počnite poboljšavati aktivnosti i učinak zalagaonice. Ostvarite više profita, proširite opseg i bazu kupaca uz pomoć programa zalagaonice.

Izvješća izrađena u softveru omogućuju analizu prodane robe, kao i svih izvršenih transakcija. Također je moguće analizirati učinak zaposlenika. Svi ovi rezultati pomažu u prepoznavanju jakih i slabih dijelova sustava čije je razumijevanje ključno za unapređenje poslovanja i otkrivanje budućeg pravca razvoja.

Program može automatski izračunati plaće po komadu. Procjenjuje obim posla koji obavlja svaki radnik i evidentiran je u sustavu. Tako će zaposlenik imati više fokusa na radne procese jer mora slijediti upute programa zalagaonice kako bi ostvario visoku plaću. Po potrebi se program može integrirati u web stranicu tvrtke. Bilo koja komercijalna oprema radi savršeno s USU softverom.

Potpora radu svih odjela i podružnica omogućuje automatizaciju cijele mreže zalagaonica uz minimalne financijske troškove. Uz pomoć programa vodite svu potrebnu dokumentaciju. Budite uvjereni u točnost i preciznost dokumentacije jer nema ljudskog faktora i mogućnost pogrešaka je svedena na minimum.

Nemoguće je nabrojati sve značajke računovodstvenog programa zalagaonice jer on upravlja svime i optimizira sve procese vezane uz djelatnost poslovanja zalagaonice, uključujući računovodstvo, analizu, praćenje zaloga, stvaranje baze podataka o klijentima, pravodobno ažuriranje sustava, komunikaciju s kupcima i dobavljačima, upravljanje financijskim pokazateljima, rad s valutnim razlikama, predviđanje, planiranje i mnogi drugi vitalni alati za prosperitet zalagaonice.

Saznajte više o značajkama i funkcionalnosti programa gledanjem predloženog videa ili preuzimanjem demo verzije softvera u zalagaonicu.