Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo i kontrola u zalagaonici

Računovodstvo i kontrola u zalagaonici • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo i kontrola u zalagaonici
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Procesi poslovanja i upravljanja zalagaonicama imaju specifične karakteristike i zahtijevaju poštivanje određenih internih pravila za redovitu i učinkovitu kontrolu svih aspekata rada. Osnova uspješnosti poslovanja financijskih organizacija je apsolutna točnost obračuna i računovodstva, pravovremeno ažuriranje podataka o pristiglim uplatama, obračunatim kamatama i kaznama, kao i fluktuacijama tečaja. Stoga zalagaonice moraju koristiti automatizirane softverske alate i značajke.

Programeri naše tvrtke stvorili su USU Software kako bi maksimalno povećali učinkovitost organizacije unutarnjih procesa zalagaonice i, sukladno tome, iznos dobiti. Računovodstveni računalni sustav pouzdan je resurs moćne funkcionalnosti koji objedinjuje informacijsku bazu, skup analitičkih alata i radni prostor za provedbu svih područja djelovanja. Uzima u obzir sva pravila unutarnje kontrole zalagaonice, tako da ne morate sumnjati u učinkovitost njegove uporabe. Zbog fleksibilnosti postavki programa, mogu ga koristiti male i velike zalagaonice, kreditne kuće i jamstvene organizacije, pa čak i zalagaonice automobila. U tom slučaju imate pristup računovodstvu za bilo koju vrstu jamstva, uključujući nekretnine i vozila. Softver USU primjer je individualnog pristupa rješavanju problema korisnika i suvremenih tehnologija za optimizaciju poslovnih procesa.

Sustav koji nudimo odlikuje se preglednim i jednostavnim sučeljem koje je razumljivo svim korisnicima, bez obzira na razinu informatičkog znanja, kao i zgodnom strukturom. Zbog niza alata dovoljna su tri dijela za potpunu kontrolu rada i računovodstva u USU softveru. Formiranje univerzalne informacijske baze provodi se u odjeljku Imenici. U njemu korisnici registriraju podatke o primijenjenim kamatama, vrstama jamstava, kategorijama kupaca, pravnim osobama i odjelima zalagaonice, sastavljajući kataloge prema pravilima organizacije podataka.

Odjeljak 'Moduli' kombinira različite računovodstvene blokove za organiziranje, vođenje, upravljanje i kontrolu različitih područja aktivnosti. Rad s kreditima odvija se na bazi ugovornih poslova od kojih svaki ima određeni status i odgovarajuću oznaku bojom kako bi se razlikovali izdani, otkupljeni ili dospjeli krediti. Da biste pronašli željeni posao, samo koristite filtar prema bilo kojem kriteriju: odgovorni voditelj, odjel, datum ugovora ili status. Pratiti otplatu glavnice i kamata, što pridonosi redovnoj internoj kontroli pravodobnog primitka sredstava i ispunjavanja obveza klijenata. Osim toga, računovodstvo zalagaonice automatski preračunava tečajeve prilikom kupnje kolaterala ili produženja transakcije, a kako bi se poštivala sva pravila uredskog rada, program će generirati obavijest o promjeni tečaja. Još jedna posebna prednost USU Software-a je automatizacija tijeka rada, dok se sva dokumentacija i izvješća konfiguriraju prema utvrđenim predlošcima i pravilima interne organizacije.

Odjeljak 'Izvješća' analitički je resurs koji vam omogućuje procjenu prometa sredstava na svim bankovnim računima svake divizije, dinamiku financijskih i ekonomskih pokazatelja uspješnosti te održivost cjelokupne strukture rashoda u kontekstu pojedinih stavki troškova. Pomoću značajki financijske kontrole i upravljačkog računovodstva u ovom odjeljku možete odrediti najprofitabilnija područja za daljnji razvoj i optimizirati troškove tvrtke, povećavajući profitabilnost poslovanja zalagaonice.

Kupnjom našeg računovodstvenog programa možete biti sigurni da će Vam omogućiti poštivanje svih pravila interne kontrole zalagaonice. Primjer sučelja i funkcionalnosti sustava možete vidjeti u demo verziji softvera.

Ažuriranje informacija o tečajnim fluktuacijama omogućuje vam zaradu na tečajnim razlikama i ostvarivanje dovoljne dobiti. Moći ćete koristiti alate za prodaju neiskorištenih jamstava, dok će softver za vas izračunati popis troškova prije prodaje i iznose dobiti. Osim toga, postoji pristup analizama kolaterala u kvantitativnom i monetarnom smislu. Kako biste poboljšali organizacijske procese i kontrolu zalagaonice, možete naručiti dodatne funkcije za raspoređivanje zadataka u različitim područjima djelovanja. Korisnici mogu lako generirati novčane bonove, ugovore o zalogu i kreditu, sigurnosne karte, potvrde o prihvaćanju i druge potrebne dokumente u unaprijed postavljenim uzorcima. Zbog opsežnih mogućnosti automatizacije, nećete sumnjati da su svi izračuni financijskih rezultata napravljeni u skladu s pravilima računovodstva i upravljačkog računovodstva. Novčani tokovi kao i stanja svih bankovnih računa i bankomata bit će pod kontrolom jer možete pratiti financijske transakcije u stvarnom vremenu.

Računovodstvo i kontrola programa zalagaonice predviđa niz načina eksterne i interne komunikacije: slanje pisama e-mailom, slanje SMS poruka, poziva i obavijesti putem Vibera. Imat ćete pristup oko 50 različitih uzoraka dizajna, kao i preuzeti svoj logotip kako biste formirali jedinstveni korporativni identitet.

Da biste odredili iznos rada po komadu, preuzmite izvješće koje će odražavati sve primljene prihode. Prilikom odobravanja kredita automatski se generira ulazni nalog za plaćanje i dodatni dogovor za promjenu uvjeta ugovora, što jamči kvalitetno vođenje dokumentacije. Gotovinske transakcije također su automatizirane. Po završetku ugovora, blagajnici će dobiti obavijest da je potrebno predati određeni iznos novca klijentu. Izračunajte popuste za stalne kupce i razmislite o prikupljanju posuđenih sredstava.

Postoji mogućnost kontrole osoblja. Uvijek možete provjeriti koliko se zaposlenici pridržavaju utvrđenih pravila i propisa te koliko učinkovito rješavaju dodijeljene zadatke. Osim demo verzije i prezentacije sa softverskom funkcionalnošću, također možete preuzeti radni priručnik i koristiti ga kao predložak za obuku osoblja.