Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za zalagaonicu automobila

Crm za zalagaonicu automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za zalagaonicu automobila
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizacija procesa u svakoj tvrtki zahtijeva posebne resurse. Na tržištu informacijskih proizvoda raste potražnja za specijaliziranim softverom koji će vam omogućiti prelazak na novu razinu upravljanja. Elektronički program zalagaonice pomaže u praćenju svih transakcija koje se odvijaju u poduzeću u stvarnom vremenu.

CRM zalagaonice neophodan je od samog početka kako bi se osigurala visoka učinkovitost proizvodnih pogona. Formiranje računovodstvene politike, koja ukazuje na sve aspekte, pomaže menadžmentu u pravilnoj organizaciji svojih aktivnosti. Odabir strateškog cilja i taktičkih zadataka događa se istovremeno, jer se time određuje tempo promocije na tržištu.

USU softver je spreman ponuditi mnogo načina za pojednostavljenje upravljanja. Raspodjela funkcija između odjela, kontrola u stvarnom vremenu – sve se to smatra vrlo visokom razinom promocije tvrtke u ovoj industriji. Valja napomenuti da moderna CRM zalagaonica automobila uključuje ne samo osnovne značajke, već i dodatne funkcije kako bi ostala konkurentna.

Glavna funkcija aplikacije zalagaonice automobila je praćenje tehničkog stanja objekata, kao i njihov ispravan prijenos za preprodaju. Strogo poštivanje načela interne dokumentacije osigurava visoku produktivnost i povećanje proizvodnje. U svakom odjelu zaposlenici nastoje ispuniti svoje uloge prema opisu posla. Prilikom izrade razvojne politike menadžment formira svu potrebnu dokumentaciju za pravilno organiziranje interakcije svih razina.

U CRM-u sadržaj modernog softvera igra ključnu ulogu. Zalagaonica je specifična djelatnost koja zahtijeva visoku tehnologiju. Posebni vodiči i klasifikatori pomažu novim zaposlenicima da se brzo priviknu na industriju i započnu svoju karijeru na dobrim pozicijama. Interni sustavi tvrtke stalno se ažuriraju kako bi zadovoljili suvremene zahtjeve zakonodavnih tijela.

U zalagaonici automobila računovodstvo se vodi strogo prema utvrđenim pravilima. Kako biste izbjegli praznine, podatke morate unositi kontinuirano i kronološkim redom. Uprava tvrtke može u svakom trenutku zatražiti razinu proizvodnje, tako da se evidencija formira strogo u skladu s potvrđenom dokumentacijom. U slučaju prilagodbe dokumenata potrebno je odobrenje nadređenih. U CRM programu postoji posebna funkcija za unos promjena.

CRM sustav zalagaonice uključuje kontrolu nad poslovanjem, praćenje pokazatelja, određivanje potražnje i isplativosti usluga i još mnogo toga. Važno je napomenuti da se uz brze promjene gospodarstva u zemlji događaju i promjene u zakonodavstvu, pa se komponente moraju sustavno ažurirati. Da biste ostali među profitabilnim organizacijama, morate stvoriti odgovarajuće uvjete za funkcioniranje svih procesa.

CRM u auto zalagaonici je nezamjenjiv pomoćnik u svim aktivnostima. Obavlja poslove različite težine i bez greške, što je važno u svakom poslu, a auto zalagaonica nije iznimka, jer čak i mala greška može izazvati razne negativne posljedice koje će smanjiti iznos dobiti. Kako bi se izbjegle ove neugodne situacije, CRM sustav nudi funkcije poput formiranja fiskalnih i računovodstvenih izvješća. Prema njima, analizirati procese unutar zalagaonice automobila i kontrolirati sve novčane tokove kako bi se održala točnost poslovanja i ispravnost poslovnih aktivnosti.

Gotovo svi zaposlenici autozalagaonice skloni su mišljenju da uvođenje CRM-a komplicira proces rada jer je teško upravljati svim alatima i funkcijama programa. Sa zadovoljstvom možemo reći da to nije istina! Cilj svakog CRM kompleksa je pojednostaviti tijek rada, čime se smanjuje vrijeme i trud utrošen na izvršavanje zadataka. U USU softveru to se postiže praktičnim radnim stolom, koji su pažljivo dizajnirali naši najbolji stručnjaci.

Postoje različiti alati CRM sustava za auto zalagaonicu, kao što su poziv za pomoć, ugrađeni kalkulator, prave referentne informacije, prijenos baze podataka iz drugog programa, trenutna nadogradnja, integracija web stranice, optimizacija troškova, automatizacija procesa, proizvodnja bilo kojeg proizvoda, otprema robe prodaja, obračun tečajnih razlika, usluge obračuna u više valuta, kontrola jamstava i leasebacka, putne isprave, provjera kašnjenja plaćanja, izrada planova i rasporeda, djelomična i potpuna amortizacija dugova, usklađenost sa zakonima i propisima, vođenje evidencije, posebna izvješća , knjige i tablice, izbor metoda vrednovanja zaliha i trgovačke robe, kalkulacije i izjave, vođenje knjige prihoda i rashoda, uplatnice, identifikacija isteklih ugovora, informiranje SMS-om, Viber pozivi, kontrola kvalitete, backup, obračun naknada u auto zalagaonici , privatnost uz prijavu i lozinku, obavljanje poslova zalagaonice, neograničeno kreiranje grupa artikala, sintetičko i analitičko knjigovodstvo, klirinški sustav, kontrola potraživanja i obveza, predlošci obrazaca, analiza profitabilnosti i razine proizvodnje, potvrde o preuzimanju, izračun kamata, komplet korisnička baza s kontakt podacima, svestranost i dosljednost aplikacija, konsolidacija, analiza dobiti, elektronički CRM sustav, određivanje iznosa kamata i kazni, usluga videonadzora na zahtjev, planer trenutnih zadataka i funkcija obavijesti.