Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za organizaciju rada zalagaonice

Program za organizaciju rada zalagaonice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za organizaciju rada zalagaonice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Aplikacija zalagaonica je poseban program koji vam omogućuje da na najučinkovitiji način organizirate rad bilo koje vrste zalagaonice. Danas postoji mnogo izvrsnih zalagaonica, ali samo najjači opstaju u uvjetima oštre konkurencije na tržištu sličnih usluga, oni koji točno znaju kako organizirati rad kreditne institucije.

Iako su se prve zalagaonice pojavile prije nekoliko stoljeća, univerzalni recept za uspjeh u ovom poslu još uvijek je u razvoju. Poduzetnici traže različite načine za kontrolu i organiziranje zalagaonica, a nažalost nisu svi uspješni.

Glavna funkcija zalagaonice je izdavanje zajmova kao kolaterala. Pravovremenim povratom novca i kamata za korištenje kredita jamstvo se vraća u cijelosti. Postoje zalagaonice koje su specijalizirane za davanje kredita osiguranih automobilima ili koje prihvaćaju opremu i nakit kao kolateral. Potreba za korištenjem posebnog programa zalagaonice je očita, jer postoji nekoliko uzastopnih faza u aktivnostima ove kreditne organizacije, od kojih svaka treba kontrolu.

Tu je procjena jamstva, određivanje individualnih uvjeta za zajmoprimca, jer zalagaonice često nude popuste i vjernije uvjete otplate kredita stalnim kupcima. Prihvaćena obećanja moraju biti dokumentirana, organizirajući cijelu bazu podataka, bez grešaka. Za trošenje novca i primanje novca od kupaca također je potrebno zasebno računovodstvo. Program zalagaonice pojednostavljuje rad, čini ga razumljivijim i lakšim, eliminira pogreške osoblja i krađu. Nadalje, niti jedan predmet jamstva neće biti izgubljen tijekom razdoblja privremenog skladištenja.

Zanimljivu i funkcionalnu aplikaciju za zalagaonicu izradio je USU Software. Naši stručnjaci nastojali su stvoriti program koji uzima u obzir sve nijanse kreditne institucije i organizira sve potrebne procese. Softver se lako prilagođava specifikacijama određene tvrtke. Ako je rad zalagaonice povezan s određenim nijansama koje se razlikuju od tradicionalnih, programeri mogu ponuditi jedinstvenu verziju aplikacije, stvorenu posebno za određenu tvrtku.

Rad zalagaonice ne bi trebao biti težak, a program bi trebao biti isti - jednostavan i lagan. USU softver ispunjava ovaj zahtjev jer ima lagano sučelje, lijep dizajn i svaki korisnik može prilagoditi dizajn prema svojim osobnim preferencijama. Aplikacija pomaže u rješavanju najvažnijih zadataka poput automatizacije tijeka rada i održavanja detaljnih baza podataka o klijentima. Svako jamstvo će biti sistematizirano prema uvjetima plaćanja, a ukoliko osoba ne otkupi svoju nekretninu, program jamstvo automatski prebacuje u novu kategoriju - prodaja.

Sustav radi s velikom količinom informacija bez gubitka performansi. Ima višekorisničko sučelje, što znači da istovremeni rad više zaposlenika u programu neće dovesti do kvara softvera. Osim računalnog programa, možete naručiti dvije različite konfiguracije mobilnih aplikacija – za kupce i zaposlenike zalagaonice. Mobilne aplikacije, zbog raširene upotrebe gadgeta, vrlo su prikladne za osiguravanje operativnog rada i brze interakcije.

Aplikacija može raditi na bilo kojem jeziku na svijetu ako je potrebno. Programeri će pomoći instalirati i konfigurirati program zalagaonice u bilo kojoj zemlji bez ograničenja, organizirajući ugodno radno okruženje. Demo verzija je besplatna, možete je preuzeti s web stranice USU. Puna verzija ne zahtijeva stalno plaćanje pretplate za korištenje i to povoljno razlikuje USU Software od većine drugih aplikacija za automatizaciju poslovnih procesa. Program mogu koristiti ne samo zalagaonice, već i drugi kolateralni subjekti, kreditne tvrtke, mikrofinancijske tvrtke, banke i sve organizacije koje pružaju financijske usluge stanovništvu, organizirajući rad s ekonomskim pokazateljima.

Aplikacija gradi i ažurira detaljnu bazu podataka kupaca. Učitajte datoteke bilo kojeg formata u sustav, pa se povijest suradnje sa svakim zajmoprimcem može nadopuniti fotografijama, video datotekama, audio zapisima, kopijama dokumenata, sređivanjem kompletnog paketa potrebne dokumentacije. Takva detaljna baza kupaca pomaže identificirati najčasnije kupce kako bi se za njih stvorili posebni privlačni uvjeti.

Uz pomoć softvera, zaposlenici kreditne institucije održavat će organizaciju opće distribucije informacija putem SMS-a. Obavijestite korisnike baze podataka da je promocija u tijeku ili da je interes opao. Individualno slanje SMS-a pomaže u obavještavanju pojedinog korisnika ili grupe dužnika o roku plaćanja, kašnjenju, pojedinačnim ponudama ili sustavu lojalnosti. Program zalagaonice može u ime tvrtke kreirati važne glasovne informacije. Ova se funkcija može koristiti ne samo za podsjećanje na otplatu kredita, već i za povećanje razine lojalnosti zajmoprimaca, čestitanje klijentu rođendana ili drugih praznika. Zalagaonica će također moći postaviti slanje putem e-pošte i Viber messengera. Upravo je ovaj način dobivanja informacija moderan i poželjan u ovom području rada.

Aplikacija vodi evidenciju svih izdanih i vraćenih kredita. Uz svaki kredit u sustavu moguće je priložiti procjenu, dokumente o kolateralu i fotografije. Kamate na kredit obračunavaju se automatski. Proizvoljno konfigurirajte svoje dnevne i mjesečne izračune. Program zalagaonice radi u jednovalutnom i viševalutnom načinu rada ako je potrebno. U slučaju promjene tečaja, sustav automatski preračunava na dan transakcije, čime se osigurava nastavak dobrog rada tvrtke.

Sustav ima praktičan planer koji će pomoći zaposlenicima da zabilježe sve važne zadatke. Obavještava zaposlenika, ako je potrebno, da provede planiranu radnju s visokim prioritetom izvršenja, da pripremi veliku količinu za izdavanje ili da unaprijed generira potrebne dokumente od redovnog kupca. Program automatski generira ugovor, kao i sve potrebne dodatke istom. Ispišite sigurnosnu kartu ili provjerite izravno iz sustava.

Generira sve vrste dokumentacije potrebne za rad zalagaonice za obavljanje djelatnosti kao što su ugovori, akti o primopredaji i prijenosu zaloga te dokumentacija računovodstvenih izvješća. To olakšava timski rad, eliminira birokraciju i organizira jedinstveni sustav. Dosadni bugovi su isključeni.

Zahtjev podrazumijeva potpunu otplatu kredita i njegovo djelomično zatvaranje. Ako je rok dospijeća istekao, a uplata ne uslijedi, softver će automatski početi obračunavati kaznu. Nakon instalacije, program zalagaonice ujedinjuje različite strukturne odjele tvrtke u jedan korporativni informacijski prostor, organizirajući skladan rad. Lako se nosi s bilo kojim brojem ureda i interakcija zaposlenika postaje operativnija. Voditelj može kontrolirati i obračunavati svaku zalagaonicu i cijelu tvrtku na daljinu putem interneta. Ocjenjuje učinak svakog zaposlenika tvrtke. Pruža detaljnu analizu produktivnosti rada u smislu količine utrošenog vremena i količine izvršenih narudžbi. To pomaže identificirati najboljeg radnika i formirati sustav bonusa.

Program organizacije rada zalagaonice osigurava upravitelju pouzdanu evidenciju svih financijskih transakcija. Sva plaćanja, zajmovi, povrati, troškovi tvrtke - sve će to biti transparentno. Pažljivo proučite komponente bilo kojeg toka i optimizirajte ovaj dio posla.

Softver se integrira s web stranicom i telefonijom. Istodobno, klijenti imaju mogućnost prednarudžbe kredita putem interneta, kao i na svom računu na stranici, kako bi vidjeli sve podatke o kreditu, uključujući rokove otplate i kamate. Integracija s telefonijom omogućuje osoblju da odmah prepozna pozivatelja i, nakon što podigne slušalicu, oslovi pretplatnika imenom i patronimom. Ugodan je i omogućuje lojalnost čak i najhirovitijih i najkonfliktnijih zajmoprimaca.

Integracija programa s terminalima za plaćanje korisnicima omogućuje plaćanje na ovaj način bez odlaska u ured. Također vam omogućuje da prilagodite sustav rangiranja. Svaki će klijent moći procijeniti usluge zalagaonice i određenog upravitelja. Ovi podaci pomoći će u poboljšanju kvalitete usluge. Poslovne tajne tvrtke bit će sigurne jer je pristup sustavu zaštićen lozinkama. Zaposlenici dobivaju osobnu lozinku prema svojim kompetencijama i ovlastima, čime se organizira najprivatniji i najsigurniji podatkovni sustav.