Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za zalagaonicu

Crm za zalagaonicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za zalagaonicu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas nijedan posao, uključujući zalagaonice, ne može u potpunosti funkcionirati bez učinkovito uspostavljenog CRM sustava. Marketinški procesi, organizirani u specijaliziranom softveru, potiču aktivnu prodaju, razvijaju odnose s kupcima i poboljšavaju razinu usluge. Zahvaljujući automatizaciji upravljanja i sistematizacije podataka, tvrtke mogu operirati s vizualnim rezultatima CRM analize organizacije i održavanja te razvijati učinkovite strategije za interakciju s korisnicima i promicanje usluga na tržištu. Informatizacija ovog područja djelovanja omogućuje planiranje sastanaka i događanja, kao i stalni rad na proširenju baze korisnika, što će jamčiti učinkovito rješavanje problema. Zalagaonice, kao i sve druge tvrtke, trebaju koristiti ovaj sustav kako bi uspješno upravljale marketingom i ojačale svoju tržišnu poziciju. USU Software je pouzdan CRM program za zalagaonicu, kao i prikladan izvor informacija i platforma za praćenje i upravljanje svim područjima aktivnosti. Radeći na njemu, moći ćete ne samo održavati bazu klijenata, već i pratiti rad upravitelja klijenata, kao i kontrolirati otplatu izdanih kredita, voditi evidenciju kolaterala, kontrolirati gotovinske transakcije i još mnogo toga.

USU Software nudi vizualnu i praktičnu CRM bazu podataka, koja je jedinstveni izvor podataka o kontaktnim podacima i interakciji s klijentima. Kako bi rad account managera bio što učinkovitiji, menadžment tvrtke moći će provjeriti koliko brzo izvršavaju postavljene zadatke, koliko učinkovito koriste svoje radno vrijeme i provode li planirane aktivnosti na vrijeme. Uspješno vođenje transakcija u zalagaonici i pravovremeno ostvarivanje dobiti uvelike ovisi o trenutnom informiranju kupaca. Stoga USU softver podržava niz internih i eksternih komunikacijskih metoda. Vaši zaposlenici mogu odabrati najpovoljniji način komunikacije, kao što je slanje pisama putem e-maila, slanje poruka putem SMS-a, Viber usluge ili čak pozivom. Postavite automatske pozive kupcima tijekom kojih će se čitati tekst koji ste snimili. Zahvaljujući ovoj značajki, svi podsjetnici za namirenje duga bit će izvršeni na vrijeme, smanjujući opterećenje voditelja klijenata i optimizirajući njihovo radno vrijeme za rješavanje važnijih strateških marketinških zadataka. Još jedna prednost CRM-a zalagaonice je transparentnost informacija, jer uprava u svakom trenutku može provjeriti jesu li odgovorni djelatnici kontaktirali klijente i kakav su odgovor dobili.

Održavanje i kontinuirano nadopunjavanje CRM baze podataka ne samo da pridonosi učinkovitom upravljanju u području marketinga, već osigurava trenutnu obradu primljenih zahtjeva, kao što je popunjavanje podataka o svakom odobrenom kreditu i sklapanje ugovora. Zaposlenici zalagaonice trebaju samo odabrati željeno ime s postojeće liste, a podaci će se automatski uskladiti. Istodobno, registracija svakog novog klijenta traje minimalno radno vrijeme zbog praktičnih radnih mehanizama u USU softveru. Nakon određivanja svih potrebnih parametara ugovora i završetka transakcije, upravitelji primaju obavijesti u CRM programu o izdavanju novčanih sredstava, a zatim reguliraju pravovremenu otplatu glavnice i kamata.

CRM softver koji su razvili naši stručnjaci omogućuje potpuno upravljanje zalagaonicom. Kontrolirati aktivnosti svake divizije, pratiti novčane tokove, analizirati ostvarene financijske rezultate, procjenjivati vrijednost i likvidnost jamstava. Nema potrebe za dodatnim sustavima i aplikacijama, jer ćete u USU softveru imati pristup elektroničkom upravljanju dokumentima, računovodstvenim alatima i univerzalnoj bazi podataka. Nabavite naš program za uspješan poslovni razvoj i upravljanje zalagaonicama!

Radi pojednostavljenja procesa praćenja povrata posuđenih sredstava, svaki ugovor u bazi ima određeni status: izdan, valjan i istekao. Kako bi CRM procesi bili još učinkovitiji, softver podržava obnovu ugovora dok automatski generira dodatni ugovor za promjenu uvjeta ugovora. Svestranost našeg programa također leži u činjenici da podržava izdavanje kredita u bilo kojoj valuti i uzima u obzir fluktuacije tečaja. CRM zalagaonice automatski ažurira informacije o fluktuacijama tečaja, što eliminira rizik od pogrešnih procjena i gubitaka. Radeći u našem sustavu, možete zaraditi na tečajnoj razlici i dobiti dodatni prihod bez privlačenja ulaganja i širenja opsega aktivnosti. Kako bi vas zaštitio od valutnih rizika, softver automatski ponovno izračunava iznos sredstava prilikom otkupa kolaterala ili odobravanja kreditne transakcije.

Kao dio CRM procesa, imat ćete pristup procjeni učinka menadžera. Preuzmite izvješće o ostvarenim primanjima i utvrdite visinu naknade zaposlenicima. Provoditi cjelovito financijsko upravljanje poduzećem, analizirati pokazatelje poslovanja, novčane tokove na bankovnim računima i pratiti izvršenje planova.

Imat ćete pristup detaljnoj analizi strukture jamstva, koja će vam omogućiti da procijenite koje su vrste jamstava najprofitabilnije i najlikvidnije. Da biste procijenili financijsko stanje zalagaonice, pratite dinamiku ostvarene dobiti u svakom mjesecu. Praćenje novčanih tokova omogućuje bankovnim računima svake podružnice procjenu održivosti troškova i financijskih rezultata tvrtke. Vodite evidenciju o prodaji kolaterala, dok softver za vas unaprijed izračunava broj troškova prije prodaje kao i iznos dobiti.

Administraciji zalagaonice bit će dopuštena revizija osoblja i praćenje rada u stvarnom vremenu. Korisnici USU softvera imaju pristup automatizaciji tijeka rada, gdje se formiranje i ispis različitih dokumenata obavlja brzo i jednostavno. Naš CRM zalagaonice prilagođen je specifičnostima i zahtjevima svake organizacije, tako da nećete sumnjati u njegovu učinkovitost.