Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za upravljanje zalagaonicama

Program za upravljanje zalagaonicama • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za upravljanje zalagaonicama
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U današnje vrijeme teško je zamisliti upravljanje zalagaonicama bez korištenja automatiziranog softvera. Djelatnost zalagaonica temelji se isključivo na složenim financijskim izračunima i praćenju pravovremene otplate dugova, a čak i najmanja pogreška ili netočnost može postati kritična i utjecati na visinu ostvarene dobiti. U tom smislu, broj ručnih operacija i, naravno, izračuna mora biti minimiziran kako bi se osigurala potpuna računovodstvena točnost.

Automatizacija upravljanja omogućuje ne samo poboljšanje kvalitete izvedenih procesa, već i oslobađanje značajne količine radnog vremena za rješavanje najvažnijih i hitnih pitanja razvoja i vrednovanja strategija. Međutim, odabir programa koji je prikladan za učinkovito upravljanje u zalagaonici težak je zadatak, budući da se standardni računalni sustav ne može nazvati učinkovitim zbog specifičnosti poslovanja zalagaonice. Stoga su stručnjaci naše tvrtke kreirali USU softver koji ispunjava najviše zahtjeve za upravljanje kreditnim institucijama i pomaže u optimizaciji svih radnih procesa. Naš program odlikuje se transparentnošću i informativnošću, što vam omogućuje jednostavno organiziranje aktivnosti svih odjela u jednom resursu i praćenje rezultata svakog posla. Predloženi program upravljanja zalagaonicom nadilazi rješavanje standardnog skupa zadataka i sistematizira sva područja djelovanja tvrtke.

U računalnom programu, koji su izradili naši programeri, u potpunosti održavajte bazu podataka potrebnu za rad zalagaonice i po potrebi ažurirajte podatke u referentnim knjigama. Nakon popunjavanja informativnih kataloga, korisnici će biti uključeni u registraciju i izdavanje kredita, sastavljanje ugovora i praćenje otplate duga. To su moduli koji su vam na raspolaganju za rješavanje nekoliko tekućih i strateških zadataka, uključujući upravljanje odnosima s klijentima, kontrolu financijskih kretanja na bankovnim računima u cijeloj mreži poslovnica i prodaju jamstava koja nisu stečena od strane dužnika.

Radeći u USU softveru, svojim klijentima možete ponuditi individualne uvjete kredita, odabirom metode obračuna mjesečne ili dnevne kamate, utvrđivanjem valutnih režima i izračunavanjem popusta. Za učinkovitije upravljanje dugom imat ćete pristup praćenju primitka kamata i otplate glavnice. Kako bi proces praćenja transakcija i analize financijskog poslovanja bio jednostavniji i brži, svi se krediti u bazi međusobno razlikuju po statusu: izdani, valjani i dospjeli. Program za upravljanje zalagaonicom mora imati analitičku funkcionalnost, stoga u strukturi aplikacije postoji odjeljak "Izvješća", koji vam omogućuje analizu dinamike cjelokupnog kompleksa financijskih pokazatelja i procjenu gotovinskog prometa na računima.

USU Software se od svih drugih programa razlikuje i po fleksibilnosti konfiguracija, koja omogućava nekoliko opcija konfiguracije sustava, koje će uvažiti sve funkcionalnosti i zahtjeve svake tvrtke. Naš program mogu koristiti ne samo zalagaonice, već i financijske, kreditne i hipotekarne organizacije. Osim toga, sustav podržava vođenje evidencije za sve kategorije kolaterala, uključujući nekretnine i vozila, transakcije u bilo kojoj valuti i više jezika. Dakle, kupnjom programa Zalagaonica zaista dobivate univerzalne informacije i resurse za rad s kojima nećete sumnjati u učinkovitost upravljanja.

Ne morate gubiti vrijeme na provjeru financijskih podataka jer će se svi izračuni obavljati u automatskom načinu rada kako bi se održalo ispravno računovodstvo. Osim toga, USU softver automatski ažurira informacije o promjenama tečaja, tako da možete na vrijeme osigurati valutne rizike i profitirati od tečajnih razlika. Kako bi se maksimizirala dobit ostvarena u slučaju produženja kredita ili otkupa jamstva, vrijednost sredstava se preračunava s obzirom na trenutni tečaj. Također, generirajte obavijest o promjeni tečaja za kupce.

U slučaju kašnjenja plaćanja pravovremeno izračunajte iznos kazni kako bi zajmoprimci dobili dovoljno sredstava. Ako postoje zalozi koje nisu kupili kupci, tada program ima poseban modul u kojem se možete baviti prodajom nekretnina. Sustav upravljanja izračunava popis troškova prije prodaje za dati predmet jamstva i iznos dobiti koji se duguje, a također generira obavijest o dražbi.

Mehanizam za upravljanje elektroničkim dokumentima optimizira radno vrijeme i osigurava besprijekornu izradu knjigovodstvene dokumentacije i izvješćivanja. Korisnici softvera USU mogu generirati ne samo knjigovodstvene dokumente, već i ugovore o zajmu i zalogu, sigurnosne karte i dodatne ugovore u djelatnosti zalagaonice. Tipologija svakog dokumenta bit će u skladu s internim pravilima organizacije uredskog rada u vašoj tvrtki, a svi izvještaji bit će pripremljeni na službenom memorandumu s podacima i logotipom vaše zalagaonice.

Za ocjenu učinka menadžera i određivanje visine plaća po zadatku, preuzmite račun dobiti i gubitka Uprava će imati pristup kontroli zaposlenika, izvršenju zadataka i postignutim rezultatima, što može poboljšati kvalitetu rada. Putem analitičkih softverskih alata pratite kretanje sredstava na bankovnim računima i procijenite isplativost poslovanja zalagaonice. Dostupna je dinamika pokazatelja prihoda i rashoda, procjena mjesečnih iznosa dobiti i analiza jamstava u kvantitativnom i novčanom smislu. Voditelji računa mogu kontaktirati zajmoprimce na najprikladniji način slanjem pisama e-poštom, glasovnim pozivima, SMS porukama, pa čak i Viberom.

U slučaju pitanja, korisnici mogu zatražiti tehničku podršku od naših stručnjaka, koja će biti pružena na daljinu i pomoći će razumjeti specifičnosti ovog programa za upravljanje zalagaonicama.