Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo zalagaonice

Računovodstvo zalagaonice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo zalagaonice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Djelatnost zalagaonice odlikuje se nekoliko karakteristika koje je potrebno uzeti u obzir u programu koji se koristi za vođenje evidencije financijskih subjekata. Naši stručnjaci razvili su program, USU Software, idealan za upravljanje svim procesima kreditne tvrtke i koji se može prilagoditi specifičnostima svakog poduzeća. Dobit ćete alate za praćenje duga, automatizirani obračun posuđenih sredstava, informiranje klijenata i tijek dokumenata. Računovodstvo u zalagaonici zahtijeva pedantnost i maksimalnu točnost, stoga broj ručnih operacija u aplikaciji treba svesti na minimum. USU Software automatski ažurira tečajeve, generira potrebne dokumente, sastavlja kalkulacije i obrađuje podatke o financijskim i gospodarskim pokazateljima aktivnosti. Time će se osloboditi značajan resurs radnog vremena i iskoristiti za kontrolu rješavanja problema, čime se poboljšava proces upravljanja zalagaonicom. Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom sučelju, računovodstveni sustav je prikladan za sve korisnike, bez obzira na njihovu razinu informatičkog znanja. Za formiranje jedinstvenog korporativnog stila, imat ćete oko 50 različitih stilova dizajna koje možete izabrati. Osim toga, možete učitati svoj logotip u program i prilagoditi vrstu izvješća i dokumentacije koja se generira prema resursima i pravilima uredskog rada.

Struktura USU softvera prikazana je u tri glavna dijela. Odjeljak Referentne knjige objedinjuje sve podatke potrebne za cjelovit rad zalagaonice: kategorije kupaca, kamatne stope, vrstu imovine koja se prihvaća kao kolateral, pravne osobe i odjele. Podaci su prikazani u organiziranim katalozima koji se po potrebi mogu ažurirati.

Odjeljak 'Moduli' potreban je za provedbu različitih aktivnosti. Ovdje se evidentira svaki novi kredit i utvrđuje detaljan popis parametara, postavlja predmet i iznos jamstva, iznos izdanih sredstava, valuta obračuna, mjesečni ili dnevni način obračuna kamata i potreban algoritam obračuna . Računovodstveni program zalagaonice podržava rad s različitim vrstama kolaterala, uključujući vozila i nekretnine, također može naznačiti lokaciju kolaterala, priložiti potrebne dokumente i fotografije. Svaki ugovor ima određeni status i boju u bazi podataka, tako da možete lako pronaći sve izdane, otkupljene i dospjele kredite. Računovodstvo u zalagaonicama povezano je između ostalog i s prodajom neotkupljene založene imovine, a za te poslove program ima poseban modul. Računovodstveni sustav izračunava sve pretprodajne troškove i utvrđuje iznos dobiti koji će biti ostvaren nakon sklapanja posla. Zbog transparentnosti podataka softvera, pratite proces otplate glavnice i kamata u stvarnom vremenu, pravovremeno registrirajte pojavu kašnjenja u plaćanju te izračunajte pripadajuće kazne i penale.

Odjeljak 'Izvješća' aplikacije pridonosi financijskom i upravljačkom računovodstvu jer omogućuje uvid u analizu jamstva u kvantitativnom i novčanom smislu, procjenu mjesečnih količina dobiti te kontrolu prometa i stanja sredstava na računima poduzeća.

Računovodstvo zalagaonice često je povezano s preračunavanjem tečaja, stoga naš softver automatski ažurira informacije o promjenama tečaja kako biste mogli zaraditi na razlikama. Osim toga, vrijednost u stranoj valuti se preračunava prilikom produljenja ugovora ili otkupa jamstva, a menadžeri generiraju obavijesti klijentima o promjenama tečaja. USU Software uzima u obzir sve značajke računovodstva u zalagaonicama i time doprinosi postizanju upravo učinkovitih rezultata!

Administraciji zalagaonice bit će omogućeno praćenje rada zaposlenika te praćenje pravovremene i učinkovite provedbe postavljenih zadataka. Kako biste bili sigurni da je veličina naknade po komadu izračunata ispravno i uzimajući u obzir sve faktore, preuzmite račun dobiti i gubitka i odredite naknadu menadžmentu.

Korisnici programa mogu sastavljati dokumente kao što su sigurnosne karte, novčani bonovi, potvrde o prihvaćanju, ugovori o zalogu i kreditu. Prilikom produljenja ugovora sustav automatski generira nalog za primanje gotovine i dodatni ugovor uz ugovor o promjeni uvjeta ugovora. Statistika financijskih pokazatelja prikazana je u vizualnim grafikonima i dijagramima. Oni se generiraju u najkraćem mogućem vremenu kako bi upravljačko računovodstvo bilo ne samo ispravno, već i operativno. Koristeći analitičke mogućnosti našeg softvera, identificirajte najprofitabilnija i najperspektivnija područja za budući poslovni razvoj, kao i izradite odgovarajuće poslovne planove.

Rad blagajne je potpuno automatiziran. Pri sklapanju ugovora šalteri dobivaju obavijest o potrebi oslobađanja sredstava za klijenta, a u sustavu se evidentira i primitak kredita. Možete jednostavno pronaći ugovor koji vam je potreban filtriranjem prema odgovornom voditelju, odjelu, datumu završetka ili statusu.

Nema potrebe za dodatnim računovodstvenim aplikacijama jer USU softver nudi funkcije pozivanja kupaca, slanja pisama e-mailom, SMS poruka i komunikacije putem Vibera. Automatizacija kalkulacija, operacija, računovodstva i tijeka rada zalagaonice omogućuje vam optimizaciju osoblja i smanjenje troškova plaća. Prilagođavanje funkcionalnosti planiranja naloga za organizaciju radnih procesa i dovršavanje zadataka na vrijeme.

Upravi će biti dopušteno kontrolirati protok sredstava na sve bankovne račune i blagajne poduzeća. Temeljito analizirajte strukturu troškova u kontekstu troškovnih stavki i pronađite načine kako ih optimizirati, čime se povećava profitabilnost poslovanja zalagaonice. Nekoliko podružnica može raditi istovremeno u programu bez greške, tako da je USU softver prikladan i za velike tvrtke s razvijenom mrežom poslovnica. Kako biste saznali više o analitičkoj funkcionalnosti našeg računalnog sustava, preuzmite demo verziju softvera i prezentaciju s opisom proizvoda.