Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija auto zalagaonice

Automatizacija auto zalagaonice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija auto zalagaonice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posao zalagaonice, kao i svaka druga kreditna organizacija, zahtijeva pažljivu kontrolu sredstava, ali ima svoje jedinstvene značajke. Računovodstvo vozila kao kolaterala je složeno, stoga je potrebno koristiti specijalizirani softver za automatizaciju, s kojim će se maksimizirati učinkovitost operativnih i upravljačkih procesa. USU Software dizajniran je za sveobuhvatnu automatizaciju rada zalagaonice kako bi se osigurala profitabilnost tvrtke u svim okolnostima.

Posebna prednost našeg sustava automatizacije je što ima fleksibilne postavke tako da se vaše postavke mogu razvijati uzimajući u obzir specifičnosti djelatnosti. Ako vaša tvrtka prihvaća kao kolateral ne samo automobile, već i drugu vrstu imovine, to neće biti problem pri obavljanju operacija u USU softveru. Naš program je prikladan za sve kreditne, financijske i hipotekarne organizacije. Automatizacija auto zalagaonice zadatak je koji aplikacija uspješno obavlja, tako da su vam nakon kupnje zajamčeni rezultati visokih performansi. Postoje alati za financijsku analizu i kontrolu svih odjela, trenutačno ažuriranje korištenih podataka, vođenje evidencije na više jezika, prikladna struktura i 50 različitih stilova dizajna na izbor.

Sučelje sustava automatizacije je jednostavno i pregledno. Svaki zaposlenik, bez obzira na razinu poznavanja računala, može uspješno i bez poteškoća koristiti njegove funkcije. Osim toga, jedna ili nekoliko zalagaonica automobila mogu raditi istovremeno na lokalnoj mreži bez kvarova. Rad se odvija uzastopno u tri dijela, od kojih svaki provodi nekoliko specifičnih ciljeva. Rubrika 'Reference' je univerzalna baza podataka koju formiraju korisnici. Sistematizirani katalozi sadrže podatke o kategorijama kupaca, primijenjenim kamatnim stopama, vrstama jamstava, pravnim osobama i odjelima.

Odjeljak 'Moduli' kombinira nekoliko blokova za računovodstvo. Podaci o zajmu predstavljeni su bazom podataka ugovora, svaki s određenim statusom i bojom, tako da možete jednostavno pratiti izdane, otkupljene i zakašnjele transakcije. Pronađite kredit koji vam je potreban filtrirajući različite kriterije: odgovorni voditelj, datum završetka, podružnica ili status. Prilikom registracije nove kreditne transakcije možete postaviti bilo koji monetarni režim i algoritme izračuna različite složenosti, odabrati predmet zaloga i naznačiti njegovu lokaciju. Sustav omogućuje automatizirani izračun procijenjene vrijednosti jamstava i iznosa posuđenih sredstava. Osim toga, upravitelji mogu odabrati mjesečnu i dnevnu kamatu. Upravljanje zalagaonicom automobila postat će učinkovitije jer će imati poseban modul za računovodstvo prodaje neplaćenih zalogaja. Zbog automatizacije izračuna troškova i dobiti prije prodaje, unaprijed procijenite koliko će prodaja ove ili one nekretnine biti svrsishodna.

Odjeljak 'Izvješća' je analitička funkcionalnost programa. Uz njegovu pomoć procijenite promet i stanja sredstava u odnosu na bankovne račune i blagajne, kontrolirajte troškove i pratite stopu dinamike količine dobiti. Automatizacija računovodstva zalagaonice automobila omogućuje vam poboljšanje financijskog upravljanja i osiguranje stabilnog povećanja prihoda. Kupite naš softver kako biste osigurali učinkovito upravljanje i razvoj svog poslovanja!

Automatizirani ponovni izračuni fluktuacija tečaja omogućuju vam da profitirate od tečajnih razlika i isključite slučajeve gubitaka. Prilikom otkupa kolaterala i produljenja ugovora o kreditu, softver automatski preračunava tečaj i novčane vrijednosti kako bi ažurirao podatke i primio sredstva u planiranim iznosima. Pratite zaposlenike i ocjenjujte učinkovitost njihovog rada. Provjerite jesu li pozivi upućeni kupcima, jesu li dobili odgovor i još mnogo toga. Da biste ispravno izračunali veličinu komadne plaće menadžera, preuzmite izvješće o prihodima primljenim od zalagaonice automobila.

Još jedna prednost našeg sustava je automatizacija protoka dokumenata. Generirajte potvrde o prihvaćanju i isporuci, novčane primitke, sigurnosne karte, ugovore, pa čak i obavijesti o dražbama. Prilikom produljenja kreditne operacije program za automatizaciju generira blagajnički račun i dodatni ugovor o roloveru, čime možete sistematizirati rad ureda. Osim toga, u USU Softwareu sastavite obavijest o promjenama tečaja i pošaljite je kupcima e-mailom kako biste ih pravovremeno obavijestili.

Nakon sklapanja ugovora, blagajnici se obavještavaju o potrebi izdavanja posuđenih sredstava. Imat ćete pristup kontroli svih financijskih kretanja po odjelima u stvarnom vremenu kako biste provjerili valjanost plaćanja. Pomoću analitičkih alata u odjeljku Izvješća možete procijeniti strukturu troškova u kontekstu različitih stavki troškova kako biste ih optimizirali.

Automatizacija financijske analize zalagaonice automobila poboljšava upravljanje tvrtkom, procjenjuje poslovnu situaciju i izrađuje planove budućeg razvoja. Svi dokumenti i izvješća bit će prilagođeni Vašim potrebama. Po potrebi postoji mogućnost naručivanja funkcija planiranja za kvalitetno i pravovremeno rješavanje problema, kao i učinkovitu organizaciju rada.

Obuka osoblja za obavljanje operacija na USU softveru ne oduzima puno vremena, a ako imate pitanja, možete se obratiti našim stručnjacima za tehničku podršku. Kako biste saznali više o funkcionalnosti automatizacije auto zalagaonice, preuzmite demo verziju i prezentaciju opisa proizvoda.