Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Knjigovodstvo prihoda zalagaonice

Knjigovodstvo prihoda zalagaonice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Knjigovodstvo prihoda zalagaonice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Djelatnost zalagaonica vezana je za računovodstveno evidentiranje prihoda od izdavanja posuđenih sredstava, primanja kamata, tečajnih razlika i prodaje neisplaćenih kolaterala. U kontekstu mnogih transakcija, analiza dobivenih financijskih rezultata je mukotrpan zadatak, dok učinkovitost upravljačkih odluka ovisi o točnosti računovodstva. Kako bi se osigurala potpuna točnost analitičkih izračuna i procjene financijske situacije zalagaonice, potrebno je koristiti odgovarajući automatizirani softver.

Stručnjaci naše tvrtke izradili su program računovodstva prihoda koji zadovoljava specifičnosti provedbe različitih procesa u zalagaonici i uspješno provodi čitav niz aktualnih i strateških zadataka. USU softver pruža uvijek ažuran izvor informacija, skup učinkovitih radnih alata i opsežne analitičke mogućnosti, koje su objedinjene u jednom proizvodu. Sistematizirati i ažurirati korištene podatke, voditi bazu ugovora, pratiti otplatu odobrenih kredita, analizirati dinamiku i strukturu financijskih i ekonomskih pokazatelja poslovanja. Zahvaljujući alatima automatiziranih izračuna, obračun dobiti zalagaonice bit će proveden učinkovito i bez grešaka, a ne morate trošiti značajan resurs radnog vremena na provjeru primljenih podataka.

Računovodstvo dobiti u zalagaonici koje smo razvili razlikuje se od sličnih ponuda na tržištu informacijskom sposobnošću, fleksibilnošću softverskih konfiguracija, svestranošću aplikacija i učinkovitim alatima za kontrolu. Organizirati rad svake divizije u informatiziranom sustavu i regulirati kretanje po svim bankovnim računima podružnica, praćenje prihoda i rashoda, kao i kontrolu izvršenja transakcija u divizijama bez napuštanja radnog mjesta. Konfiguracije softvera mogu se prilagoditi prema individualnim karakteristikama i zahtjevima svake tvrtke, što će maksimizirati operativnu učinkovitost. USU softver prikladan je za vođenje računovodstvenih evidencija zalagaonica, financijskih i hipotekarnih organizacija, kao i kreditnih društava. Dovoljan vam je jedan program za uspješnu provedbu bilo kojeg zadatka, uključujući upravljanje financijama, reviziju ljudskih resursa, nadopunjavanje baze klijenata, formiranje dokumenata i mnoge druge.

Pratite sva financijska kretanja, pratite otplatu glavnice i kamata, procjenjujte dinamiku novčanog tijeka, uspoređujte prihode i rashode, određujte najprofitabilnije pravce razvoja i predviđajte stanje poslovanja zalagaonice u budućnosti. Radite s različitim kamatnim stopama i metodama izračuna, vodite evidenciju različitih valutnih režima, definirajte sve algoritme izračuna i obavljajte operacije na više jezika i valuta. Vašim upraviteljima računa bit će dopušteno formirati pojedinačne ponude zajmoprimcima i izračunati popuste. Osim toga, mogu nadopuniti bazu podataka o kontaktima kupaca i informirati ih na najprikladniji način: poslati pisma e-poštom, poslati SMS obavijesti, koristiti funkciju glasovnog biranja ili uslugu Viber.

Radom u USU softveru možete jednostavno strukturirati potraživanja i locirati izdane, aktivne i dospjele kredite, jer svaki ugovor u bazi ima svoj status i boju. Prije izdavanja posuđenih sredstava korisnici izračunavaju kamatnu stopu koja će biti najučinkovitija za ostvarivanje što većeg prihoda. Analitička funkcionalnost programa osmišljena je za olakšavanje cjelovitog financijskog i upravljačkog računovodstva zalagaonice. Funkcije odjeljka 'Izvješća' omogućuju procjenu prihoda, troškova, dobiti i profitabilnosti aktivnosti, analizu njihove dinamike i strukturnih promjena te traženje načina za optimizaciju i poboljšanje upravljanja. Izvještaji generirani u kompjuteriziranom sustavu su jasni, što pojednostavljuje i čini proces analize učinkovitijim. Računovodstvo rezultata u zalagaonici koje smo razvili omogućuje povećanje učinkovitosti financijskog upravljanja bez privlačenja dodatnih ulaganja.

Specijalizirani modul programa za računovodstvo prihoda pruža mogućnost vođenja evidencije o prodaji kolaterala koje zajmoprimci nisu otkupili. Kako biste mogli procijeniti isplativost prodaje jamstva, softver će izračunati zbroj svih troškova pretprodaje koji moraju biti uključeni u prodajnu cijenu, kao i iznos dobiti. Zbog protoka elektroničkih dokumenata, korisnici mogu generirati obavijesti o trgovanju i promjenama tečaja, koje će biti evidentirane na memorandumu. Ostvarite dodatnu zaradu na tečajnim razlikama, budući da USU softver ažurira informacije o fluktuacijama tečaja na automatski način. U radu s jamstvima moguće je naznačiti objekt nekretnine i gdje se nalazi, izračunati procijenjenu vrijednost te u programu priložiti fotografije i dokumente koji je prate.

Metoda obračuna kamata može se vršiti mjesečno i dnevno. Također, izračunajte broj kazni i navedite dodatak iznosa. Ako zajmoprimac namjerava obnoviti ugovor, softver će automatski generirati dodatni ugovor uz ugovor, mijenjajući uvjete transakcije i zahtjev za gotovinski primitak. Rad blagajne je automatiziran. Nakon sklapanja ugovora, blagajnici u programu dobivaju obavijest o iznosu koji treba isporučiti kupcu.

Uprava društva će imati pristup kadrovskoj reviziji i praćenju izvršenja predviđenih zadataka. Za procjenu učinka upravitelja i određivanje vrijednosti plaće po komadu, može se generirati izvješće o prihodima koje je zalagaonica primila i napraviti potrebni izračuni. Korisnici USU softvera mogu pisati računovodstvene i druge dokumente, uključujući ugovore o prijenosu zajma i jamstva, gotovinske bonove, akte i jamstvene zapise. Sredstva će se preračunati prema trenutnom tečaju u slučaju produljenja kreditnog posla ili otkupa jamstva. Sustav za elektroničko upravljanje dokumentima zalagaonice oslobađa značajan resurs radnog vremena, koje treba iskoristiti za rješavanje važnijih pitanja. Automatizacija obračuna i poslovanja jamči potpunu ispravnost računovodstvenih, dokumentacijskih i upravljačkih izvješća.

Ako imate bilo kakvih pitanja, možete zatražiti tehničku podršku od naših stručnjaka, koja će biti pružena na daljinu.