Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za logistiku

Program za logistiku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za logistiku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Logistički program obavezan je za sve tvrtke koje se bave prijevozom raznih vrsta robe. USU Software je program koji su razvili naši stručnjaci kao pouzdan i provjeren računovodstveni program koji će značajno doprinijeti provođenju svih potrebnih procesa u logistici Vašeg poduzeća. Baza softvera USU ima jedinstveni popis mogućnosti koje će biti korisne za obavljanje osnovnih zadataka, ali također ima i veliki popis dodatnih mogućnosti, koje će još više pomoći u procesu organizacije logistike. Logistika omogućuje upravljanje materijalima, optimizaciju informacija i raspored osoblja, kako bi se mnogo optimiziralo, povećavajući svoju učinkovitost.

Popularnost prijevozničkih tvrtki raste svakim danom, a ujedno raste i potreba za kvalitetnom dostavom logističkog sustava. Kako biste odabrali dobar logistički program, razmislite o isprobavanju probne demo verzije USU softvera koju možete preuzeti bez trošenja novca s naše web stranice. Uz jednostavno i jednostavno sučelje, kao i uključena dva sata poduke, možete se upoznati s korisničkim sučeljem programa i započeti. U našem programu postoji mnogo funkcija, priručnika i tutoriala, od kojih svaka ima svoju funkciju i pridonijet će rješavanju zadataka.

Glavna poveznica u logističkom procesu je racionalizacija transportnog procesa između glavnih transportnih točaka. Ljudi su najčešće navikli koristiti cestovni promet za prijevoz pa tek onda razmišljati o željezničkom, pomorskom i zračnom prometu. USU Software je softver razvijen i optimiziran za svakog pojedinog klijenta, s naprednim funkcionalnostima koje se prilagođavaju bilo kojoj vrsti financijske aktivnosti. Odjel logistike će aktivno surađivati s ostalim odjelima prijevoznika, razvijajući svoje aktivnosti kroz naš program. Sve potrebne informacije o logističkim procesima možete dobiti iz baze podataka. Informacije poput statusa raznih plaćanja vezanih uz teret, prema carinskim transferima, često zbog hitnosti zaprimanja proizvoda, mogu se pronaći u bazi podataka programa.

Ako je potrebno, koristite USU Software bazu podataka kako biste vidjeli stanje uvezene robe i sve troškove koji su morali nastati dok roba ne stigne na odredište. Softver USU izvršit će sve potrebne izračune, pružajući dokumentaciju visoke kvalitete uz brzinu i mogućnost ispisa. Postoje mnoge osnove za provođenje logističkih procesa, ali je USU Software opremljen funkcijama koje su sastavljene s velikom pažnjom i pažnjom kako bi zaposlenicima tvrtke bile korisne i pogodne. Mobilna aplikacija pomoći će zadržati radne procese na značajnoj udaljenosti od glavne desktop verzije programa pružajući potrebne informacije. Napravit ćete pravi izbor odabirom našeg računovodstvenog programa, koji će vam puno pomoći u pokretanju logističkih radnih procesa u vašoj transportnoj tvrtki.

Dodatne značajke dostupne su u našem programu za lakšu logistiku. Korištenjem ovih značajki možete ostvariti prednosti kao što su:

Pristup vašoj bazi podataka s kupcima otvara se ispunjavanjem traženih podataka. Nakon dovršetka narudžbe, svoje kupce možete obavijestiti slanjem poruka. Što je bolje moguće, podaci će se voditi u posebnim priručnikima za sva prijevozna sredstva i njihove vlasnike. Bit će uključene različite vrste prijevoza, poput zračnog, željezničkog i pomorskog prijevoza robe. Konsolidacija tereta će se izvršiti na letu u jednom smjeru. Sve narudžbe i plaćanja za prijevoz bit će pod vašom potpunom kontrolom u svakom trenutku.

Osnovna konfiguracija programa omogućit će automatsko generiranje sve potrebne dokumentacije za poduzeće. U programu se postojeće važne datoteke mogu priložiti za učitavanje upravljačkih programa i sortirati po redoslijedu. Moći ćete organizirati plan punjenja svaki dan ako je potrebno. U programu ćete moći izvršiti bilo koju narudžbu s detaljnim obračunom financijskih dnevnica.

Postojeći odjel djelatnika bit će u potpunosti raspoređen u programu, uz uvođenje svih potrebnih i detaljnih informacija o istom, kao i priprema narudžbenica za rezervne dijelove. Sve računovodstvene procese otpreme i utovara na zahtjev će se provoditi strogo na datume s informacijama o fondu.

U bazi podataka moći ćete pregledati dostupne analize i statistike narudžbi za sve kupce. U našem programu možete označiti završene radove, kao i buduće narudžbe. Moći ćete jednostavno provoditi analize u programu na najvažnijim poslovnim područjima. U bazi podataka našeg programa možete analizirati podatke o prijevozu i putnicima u kvantitativnom i financijskom smislu. Softver USU prima podatke u vrijeme koje vama odgovara o svim uplatama za odabrano vremensko razdoblje. Uvijek će biti dostupni podaci o radnim blagajnama i tekućim računima poduzeća.

Podaci u generiranom izvješću pokazat će korisnike koji nisu u potpunosti podmirili svoje račune za režije. Financijski resursi vaše tvrtke podliježu redovitim pregledima kako bi se analizirale informacije o najskupljim dijelovima poslovanja. Određenim izvješćem formirat će se podaci o kontroli službenih vozila, što će uvelike smanjiti količinu potrebne papirologije. Pomoću plana distribucije robe u logistici imat ćete podatke o otpremi tereta za svaki dan uz kontrolu svakog stroja.

U USU softveru možete pohraniti ugovore, vlastite uvjete utovara u logistici, plaćanja i uvjete usluge i mnoge druge stvari. Poboljšajte tijek rada svoje tvrtke s USU softverom!