Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kreiranje letova

Program za kreiranje letova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kreiranje letova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Moderno poslovanje uključuje blizak odnos s računalnom tehnologijom. Stariji načini organiziranja papirnatih dokumenata postali su manje učinkoviti jer oduzimaju mnogo vremena. Posebnu opasnost za obračun leta predstavlja takozvani faktor ljudske pogreške, kada i najiskusniji stručnjak može nenamjerno napraviti početničku pogrešku. Sektor logistike nije iznimka. Digitalizacija ima posebno važnu ulogu u logističkom poslovanju jer se apsolutno svi ključni procesi mogu dodijeliti računalnom programu. Praćenje leta oduzima puno vremena jer kvaliteta rada uvelike ovisi o dobro koordiniranom sustavu kontakta između koordinatora leta i pilota. Postoji li način da se ovaj proces pojednostavi? Željeli bismo vam predstaviti USU Software, program koji će računovodstvo leta podići na novu razinu, čineći ga pojednostavljenim i vrlo učinkovitim. Kontrola transporta i procesi praćenja leta značajno će se ubrzati, a vjerojatnost ljudske pogreške bit će gotovo potpuno poništena. Naš razvojni tim stvorio je jedinstvene algoritme temeljene na najboljim modernim tehnologijama zapadnih analoga, koji su više puta dokazali svoju kompetentnost. Ali kako ovaj softver radi?

Vođenje evidencije leta temelji se na redovnom, često neizravnom, odnosu između pilota i koordinatora. Najveći gubitak vremena proizlazi iz loše koordinacije. Kada se to dogodi, previše je lako uništiti odnos s kupcem koji čeka. Ovaj problem moguće je jednostavno riješiti uz pomoć programa za digitalno praćenje. S ovim programom bit će vrlo lako pratiti bilo koje prijevozno sredstvo. Učinkovitost goriva će se poboljšati jer će program sam izračunati potrebnu količinu i o tome napraviti odgovarajući izvještaj. Odstupanje od rute bit će odmah vidljivo na zaslonima računala. Program vrlo pažljivo tretira svako leteće vozilo, pohranjuje svaku malu informaciju o njemu u pristupačnom obliku, stvarajući posebne unose u bazi podataka. A dokumentaciju o letu možete uređivati upravo ondje, poštedjevši se nepotrebne rutine rada s papirnatim dokumentima.

Program upravljanja letom fokusiran je na jednostavnost korištenja. Vrlo složeni izračuni i različiti procesi se odvijaju kako bi se poboljšala kvaliteta usluga u tvrtki, ali na njegovom ekranu vidjet ćete jednostavno i sažeto sučelje koje može razumjeti svaki početnik. Za početak je potrebno unijeti podatke koje će program pažljivo sortirati i posložiti u različite dijelove programa kako biste u svakom trenutku mogli lako pronaći podatke koji su vam potrebni. Čak i uz veliku količinu informacija, program je vrlo jednostavan za navigaciju zahvaljujući ugrađenoj tražilici. Ogroman broj postavki omogućit će najpotrebnije funkcije za uspješno poslovanje. Program osvaja svojom lakoćom, postižući savršenu ravnotežu između jednostavnosti i učinkovitosti.

Širok horizont potencijala otvara se za vašu organizaciju kada počnete koristiti USU softver. Svaki korak vodit će vas sve bliže i bliže vrhu, ostavljajući za sobom trag zadovoljnih klijenata i velikih profitabilnih poslova. Također, naši programeri izrađuju programske module individualno za vašu tvrtku što stvara dodatne prednosti za vaše poslovanje. Neka USU softver bude vaš vodič do uspjeha!

Dodatne značajke našeg programa koje stvaraju najjednostavniji tijek rada na tržištu uključuju značajke kao što su jednostavnost upotrebe, stvaranje računovodstva letova na temelju bilo koje vrste prijevoza, stvaranje jedinstvenog popisa tereta koji ide na isto odredište istim letom, stvaranje odličan jedinstveni sustav za sve podružnice vaše tvrtke i još mnogo toga. Iz tog razloga naš program učinkovito radi kako s računalom u uredu tako i s cijelim uredskim odjelom koji se može nalaziti u različitim dijelovima svijeta. Najsuvremenija tehnologija u potpunosti olakšava poslovanje. Individualni pristup za svakog zaposlenika omogućuje vam da prilagodite prava pristupa različitim zaposlenicima prema njihovom položaju u tvrtki. Na primjer, račun za običnog zaposlenika ima potpuno drugačije mogućnosti od računa za voditelja prodaje. Ovaj sustav jasno kontrolira organizaciju na mikro i makro razini.

Sučelje našeg programa je lijepo za pogledati, dizajn programa se može prilagoditi ukusu svakog zaposlenika. USU softver također omogućuje stvaranje jedinstvenog korporativnog stila za više aplikacija na različitim računalima. Glavni izbornik dizajniran je na intuitivnoj razini, što olakšava navigaciju osobama bez profesionalnih vještina.

Naš program za izradu reda letenja je univerzalan, tako da s vremenom neće izgubiti svoju učinkovitost. Tražilica će vam uvijek omogućiti da brzo pronađete informacije koje su vam potrebne u bazi podataka. Pohranjivanje dokumenata i papirologije u digitalnom formatu olakšava praćenje svega, bez potrebe za svakodnevnim suočavanjem s hrpama papira. Program je također sposoban slati masovnu e-poštu kupcima ili partnerima u ime tvrtke vlastitim glasom. To možete učiniti i putem SMS-a, e-maila ili ‘Vibera’.

Moderne i cjelovite tehnologije implementirane su u ovaj program uz maksimalnu učinkovitost, stvarajući fokus na razvoju tvrtke. Čak i promjenom djelatnosti ili brzim širenjem, program neće izgubiti na svojoj važnosti. Letovi će se pratiti sa svih točaka gledanja i nijedan detalj o njima neće biti izgubljen. Možete čak dodati digitalne potpise na svu proizvedenu dokumentaciju, štedeći vrijeme i stvarajući bolje zakazivanje koje dodatno povećava produktivnost.

Kako bi još više pojednostavio stvari, USU Software je ugradio mogućnost davanja zadataka zaposlenicima izravno kroz program. Na zaslonu uređaja dobit će skočni prozor s odgovarajućom obavijesti. Dobro knjigovodstvo također će puno doprinijeti automatizaciji letova, tako da se financijska analiza prošlih fiskalnih tromjesečja i automatizacija obračuna računovodstvenog tipa mogu izvesti u USU softveru. Nakon izvršenja ove analize podaci će biti prikazani u grafikonima ili generirani u izvješćima, ovisno o tome koji vam način najviše odgovara. Odjel transporta će pohraniti sve potrebne podatke o svakom letu.

Nemoguće je ovdje opisati sve prednosti koje ćete dobiti kada počnete koristiti USU softver. Brinemo o našim kupcima i činimo sve da se njihovo poslovanje širi i napreduje. Riješite sve svoje probleme, optimizirajte svoje poslovanje, postanite najbolji u svom području uz USU Software!