Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prijevozničku tvrtku

Program za prijevozničku tvrtku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prijevozničku tvrtku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU Software je program za računovodstvo i upravljanje transportnom tvrtkom koji pomaže automatizirati različite dijelove logistike bilo kojeg poduzeća. Programeri su u ovaj program nastojali uključiti što više funkcionalnosti specifičnog tipa, izravno vezanih uz špediterske usluge i njihovo upravljanje.

Razvoju našeg programa za upravljanje prijevozničkim poduzećima prethodio je pregled ostalih programa za automatizaciju prijevozničkih poduzeća koji već postoje na tržištu IT industrije. Valja napomenuti da u procesu pregleda ovih programa nije analiziran veliki broj aplikacija, budući da je većina menadžerskih i računovodstvenih programa na tržištu za opću upotrebu, neprilagodljiva za bilo koju specifičnu vrstu poslovanja, poput prijevozničke tvrtke. Nije bilo lako pronaći specijalizirani program automatizacije za prijevozničke tvrtke na internetu, pogotovo u javnoj domeni. Pronađeni proizvodi, međutim, pokazali su se kao slabo funkcionalne aplikacije koje ne nude veliku vrijednost kada je u pitanju optimizacija rada tvrtke poput ove. Tako je pregledom različitih programa za upravljanje prijevoznicima zaključeno da logistička industrija trenutno treba kvalitetnu računovodstvenu aplikaciju koja automatizira upravljanje prijevoznikom, uzimajući u obzir specifičnosti njegova rada. Naš najnoviji razvoj - USU softver je upravo takav program!

Naš razvoj je posebna vrsta računalnog programa koji su izradili naši stručnjaci posebno za zaposlenike transportnih tvrtki. USU Software organizira kompletnu podršku za logističke i transportne aktivnosti za bilo koje poslovanje, kao i njegove računovodstvene i upravljačke procese na automatiziran način. Ispravnije bi bilo reći da je USU Software računalni program koji automatizira što veći broj radnih procesa i operacija u okviru pružanja usluga transportnoj tvrtki.

Glavna prednost USU softvera, koja ga razlikuje od ostalih logističkih aplikacija, je složenost automatizacije koju implementira. Naš proizvod automatizira postupke za održavanje dokumentacije i druge papirologije, pomaže uspostaviti pouzdane komunikacijske mreže među zaposlenicima i još mnogo toga.

Apsolutno svi koji su radili s nama i koristili naše proizvode znaju da ne samo da prodajemo aplikacije za glavnu knjigu svima, već ih dizajniramo za određenu vrstu posla. Stoga, kada kupite naš specijalizirani softver za prijenos, možete biti sigurni da ćete dobiti jedinstven proizvod. Odnosno, još jedna prednost našeg razvoja je što kreiramo jednu aplikacijsku ljusku, ali za svaku tvrtku koja nabavi aplikaciju, mi je modificiramo, na temelju specifičnih potreba svakog klijenta, uzimajući u obzir individualne zahtjeve svakog klijenta.

Transportna tvrtka moći će izgraditi vlastiti jedinstveni sustav upravljanja i računovodstva s USU softverom. To je omogućeno zahvaljujući nizu jedinstvenih značajki koje USU softver nudi, kao što je mogućnost jednostavnog upravljanja tekućim aktivnostima u tvrtki, njihovo praćenje kako bi se krajnji rezultat izvijestio u potpunim detaljima. Uz pomoć našeg programa moguće je uspostaviti sustav provjere i stalnog praćenja kvalitete transportnih usluga koje pruža vaša tvrtka. Iz dobivenih informacija moguće je u potpunosti analizirati tijek rada tvrtke na dosad neviđenoj razini, što će uvelike pomoći u donošenju ispravnih poslovnih odluka, daljnjem širenju tvrtke i poboljšanju kvalitete njezina rada. budući da će se sve logističke i transportne usluge tvrtke odvijati jasnije i glatko kako za velike tvrtke koje iza sebe imaju puno menadžerskog posla, tako i za male tvrtke koje su tek započele poslovanje i trebaju dobar računovodstveni program.

Kako će kvaliteta pruženih usluga rasti, mnogo će više ljudi razmišljati o tome da postanu klijenti vaše tvrtke. Novi klijenti ostavljat će pozitivne komentare o vašim uslugama što će zauzvrat također rezultirati novim klijentima. Naime, u tu svrhu USU Software ima posebnu sekciju za recenzije, u kojoj možete vidjeti kako kupca i pruženu mu uslugu, tako i njegove recenzije i komentare. Imati recenzije kupaca važno je za potpuno razumijevanje snaga i slabosti vaše brodarske tvrtke.

Mnogo je pažnje posvećeno računovodstvenoj strani USU Software-a. Uključuje mnoge funkcionalnosti koje vam omogućuju kontrolu financijskog dijela prijevoznika, izračunavajući sve važne aspekte koji izravno i neizravno utječu na poduzeće. Značajke automatizacije USU softvera također ubrzavaju obradu dokumenata i druge različite vrste papirologije, kao i minimiziraju faktor ljudske pogreške u radu s dokumentima, što će uvelike pomoći u izbjegavanju grešaka u organizaciji papirologije.

Kako bismo vam uštedjeli vrijeme, naši stručnjaci mogu izvršiti instalaciju i konfiguraciju programa putem interneta, što znači da ne morate gubiti vrijeme radeći to sami. To, u kombinaciji s činjenicom da je program vrlo jednostavan za naučiti i kratko vrijeme koje je potrebno za to, čini USU Software jednim od programa za upravljanje koji se najlakše implementiraju na tržištu.

Uz sve prethodno navedeno, naša aplikacija za automatizaciju može kreirati i modificirati prikladnu jedinstvenu bazu podataka koja će pohraniti sve potrebne podatke koje svaka transportna tvrtka proizvodi tijekom svog rada, kao i optimizirati rad s njima.

USU softver vam može pomoći u analizi rada vaše konkurencije, što će vam pomoći u donošenju boljih poslovnih odluka koje će vašoj prijevozničkoj tvrtki omogućiti da ostane konkurentnija na transportnom tržištu.