Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za automobilski prijevoz

Program za automobilski prijevoz • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za automobilski prijevoz
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Trebat će vam specijalizirani program upravljanja automobilskim prijevozom ako se bavite pružanjem logističkih usluga. Neophodan je program upravljanja automobilskim prijevozom. Bez ove vrste softvera nemoguće je nositi se s protokom informacija koje ulaze u bazu podataka tvrtke koja se profesionalno bavi prijevozom robe i putnika. Protok informacija je toliko opsežan da su ručne metode obrade podataka vitalne za tvrtku.

Neophodno je korištenje modernog računovodstvenog programa. Ovaj program je razvila i predstavila vam tvrtka specijalizirana za izradu softverskih rješenja za optimizaciju poslovnih procesa unutar tvrtke. Ovaj razvojni tim koji stoji iza softvera USU nudi najbolju računovodstvenu aplikaciju na tržištu. Stručnjaci u USU-ovom timu za razvoj softvera imaju bogato iskustvo u automatizaciji različitih poslovnih procesa i mogu provesti potpunu optimizaciju tijeka rada u vašoj tvrtki. Osim toga, za svaku vrstu poslovanja kreiramo vlastiti specijalizirani program.

Svi naši programi temeljeni su na jedinstvenoj računovodstvenoj platformi koja je temelj za izradu profesionalnog programa. Optimizacija troškova pružit će vam priliku da drastično smanjite cijene svojih usluga. Nadalje, vrlo je prilagođen korisnicima jer je cijena USU softvera poštena i ne zahtijeva nikakve mjesečne naknade. Nudimo najatraktivnije uvjete i dobre popuste za naše proizvode. Ovisno o regiji distribucije, dostupni su pojedinačni cjenik i promocije.

Računovodstveni program za automobilski promet postat će pravi digitalni pomoćnik koji će vam pomoći u provedbi složenih optimizacijskih i poslovnih procesa. Softver nudi izvrsne performanse s velikim količinama podataka. Nadalje, možete istaknuti velik broj strukturnih elemenata, a softver će ih grupirati po tematskim odjeljcima. Svaki će stupac prikazati vlastitu grupu proizvoda i rezultata. Ne morate trošiti puno vremena na učenje korištenja, što znači da će se procesi koje je organizacija odredila u računovodstvenoj politici znatno ubrzati. Moći ćete obaviti više aktivnosti u određenom razdoblju i tako uštedjeti na obavljanju više poslova u istom razdoblju. Naš program prikazuje vlastiti pojedinačni sažetak za svaki odabrani stupac. Nećete se zbuniti informacijama i moći ćete pravilno i pravovremeno kontrolirati procese unutar korporacije.

Iskoristite prednosti našeg računovodstvenog programa za automobilski prijevoz i razvijajte svoje poslovanje brže nego ikada prije. Osim toga, program za izračun prijevoza automobila nudi mogućnost unosa podataka u bazu putem specijaliziranog modula posebno dizajniranog za uvoz podataka. Omogućuje vam ne samo integraciju uvoza informacija u bazu podataka, već i uvođenje potrebnih prilagodbi. Ovo je vrlo praktičan alat koji vam omogućuje da ispravite prethodno unesene podatke i dodate nove podatke u bazu podataka bez prolaska kroz mnoge korake. Nećete se izgubiti u ogromnoj količini informacija jer su svi uneseni podaci razvrstani prema određenoj vrsti.

Upotrijebite naš računovodstveni program za automobilski prijevoz kako biste svoju reviziju obavili na najučinkovitiji način. Moći ćete napraviti prilagodbe i stare vrijednosti će biti spremljene u datoteku. Prilagođeni indikatori bit će označeni ružičastom bojom, što znači da će trgovac moći na vrijeme primijetiti takve informacije i djelovati oprezno. Održavanje starih pokazatelja omogućuje vam da ne izgubite logičan slijed radnji zaposlenika.

Prijevoz automobila će se pravovremeno pratiti ako se ovaj proces organizira pomoću softvera USU. USU softver daje značajan doprinos optimizaciji poslovnih procesa u vašoj tvrtki. Moći ćete radikalno smanjiti troškove, što znači da će se profitabilnost poduzeća višestruko povećati.

Organiziranje prijevoza automobilom pomoću našeg programa postat će jednostavan i jasan proces. Ne morate ručno sortirati ogromnu količinu informativnih materijala i stalno se zbunjivati oko njih. Umjetna inteligencija, integrirana u tijek rada, omogućit će vam izvođenje raznih radnji s računalnom preciznošću i bez pogrešaka. Vaši klijenti će cijeniti razinu kvalitete usluge, jer ljudi vjeruju profesionalcima koji ne griješe i svoje usluge obavljaju učinkovito i na vrijeme. Podignite razinu svojih proizvodnih procesa na dosad nedostižne razine i moći ćete impresionirati svoje kupce. Zadovoljni klijenti uvijek su velika prednost svake tvrtke.

Naš sveobuhvatni program omogućuje vam smanjenje troškova i povećanje prihoda vaše tvrtke. To je zbog radikalnog povećanja produktivnosti tima. Bit će moguće smanjiti veličinu osoblja tvrtke i, posljedično, smanjiti troškove. Sve to moguće je zahvaljujući uvođenju programa automobilskog prijevoza u radni proces tvrtke.

Napredni računovodstveni program za automobilski prijevoz oslobađa teret rutinskih zadataka. Izvedeni izračuni bit će izvedeni ispravno i učinkovito. Neće biti pogrešaka zbog nemara ili nekompetentnosti zaposlenika tvrtke.

USU softver također dolazi s drugim različitim prednostima, na primjer, ova aplikacija ne samo da sama obavlja mnoge radnje, već također nadzire aktivnosti ugovornih upravitelja i operatera. Naš program organizacije prijevoza automobila uštedjet će vrijeme na svakoj operaciji. Ušteđeno vrijeme uvijek će osloboditi više vremena za vaše zaposlenike. Zaposlenici će ovo vrijeme moći posvetiti svom stručnom usavršavanju i implementaciji drugih poboljšanja u svojoj tvrtki od kojih korist ima. Takva radna učinkovitost omogućuje ne samo oslobađanje radnika od rutinskih aktivnosti, već i povećanje njihove razine produktivnosti u drugim područjima djelovanja. USU softver omogućuje snimanje najčešće korištenih dijelova, što će vam olakšati kasniji povratak. Ova značajka pomoći će vam da lakše pronađete informacije i gdje ih želite vidjeti.

Naš program za prijevoz automobila iz organizacije omogućuje vam podjelu kupaca u različite skupine. To će ubrzati obradu informativnih materijala. Osim isticanja različitih vrsta kupaca različitim bojama, svoje račune možete označiti na popisima ikonama. Na primjer, elitni klijenti mogu biti brendirani tako da je njihov status uvijek očit ljudima koji rade s njima. Odgovarajuće označeni ili označeni kupci vaših usluga i robe bit će usluženi prvi i na odgovarajućoj razini.

Općenito, svakoj grupi računa bit će moguće dodijeliti vlastite pojedinačne ikone. Svaki od njih može nositi određeno semantičko opterećenje. Na primjer, možete staviti ne samo VIP klijente, već i ljude koji vašoj tvrtki duguju mnogo novca. Na listama kupaca i dobavljača crvenom bojom bit će istaknute tvrtke i pojedinci s velikim dugovima. Kada kontaktirate s ovom fizičkom ili pravnom osobom, njen tim može pružiti odgovarajuću pomoć ili u potpunosti odbiti pružanje usluga ako je razina duga kritična ili politika tvrtke ne dopušta opsluživanje ove vrste poduzetnika i kupaca.

Naš program rada za organizaciju cestovnog prijevoza može slati obavijesti korisnicima putem Vibera. Viber je moderan messenger za mobilne uređaje. Mobilno uzbunjivanje omogućuje vam da dosegnete veliku publiku. Kupci će moći primiti vašu poruku u bilo kojem trenutku. Bit će moguće prodavati povezane proizvode kada naš napredni program počne s radom. Softver ima funkciju prepoznavanja komercijalne opreme. Skener crtičnog koda može se koristiti za skeniranje označenih proizvoda. Prodajom ovih proizvoda možete postići značajne rezultate u povećanju dobiti tvrtke.

USU softver podržava implementaciju skenera i drugog hardvera koji će uvelike pomoći u optimizaciji tvrtke. Možete registrirati pristupnu karticu zaposlenika. Osim toga, operacija evidencije posjećenosti provodit će se putem računalne inteligencije bez uključivanja tima. To znači da ne morate držati dodatnu osobu koja bilježi dolazak i odlazak osoblja na radilišta.

Iskoristite prednosti našeg najsuvremenijeg programa za upravljanje automobilskim prijevozom što ćete moći registrirati aktivnosti upravitelja, prikupljati financijsku statistiku, grupirati informacije prema vrsti. Menadžeri organizacije koja upravlja programom organizacije prijevoza automobila moći će vidjeti akumulirane statistike i donijeti ispravne upravljačke odluke.

USU softver će vas obavijestiti o jakim i slabim stranama vaše tvrtke. Uprava će moći na vrijeme napraviti potrebne financijske izračune.