Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun vagona

Program za obračun vagona • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun vagona
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za tvrtke koje se bave željezničkim prometom uspješno upravljanje moguće je samo uz potpunu kontrolu teretnih vagona. Prijevozničke tvrtke koje koriste usluge željezničkih kolodvora i uz njihovu pomoć prevoze robu često se suočavaju s raznim poteškoćama, poput krađe robe, gubitka vagona na ruti, slabe kontrole nad knjigovodstvom robe u vagonima, loše komunikacije između kolodvora željezničkih pruga i uskoro . Kako bi se riješili ovi i drugi problemi osiguranja robe u vagonima, potrebno je implementirati modernu računovodstvenu tehnologiju u tijek rada poduzeća. Računovodstveni program za automobile pravi je izbor za povećanje učinkovitosti prijevoza željeznicom. Sustav koji omogućuje pravovremenu vizualizaciju sastava voznog parka po njegovoj količini i količini te provjeru težine robe koja se prevozi.

Softver USU pravi je izbor za svako željezničko poslovanje jer omogućuje brzo i učinkovito obračunavanje vagona. Riječ je o programu koji će upravljati svim računovodstvenim poslovima tvrtke, smanjujući vrijeme koje je dosad bilo potrebno za takve procese. Računovodstveni program kreira bazu teretnih vagona na željezničkom kolodvoru, prikuplja informacije za kasniju provjeru inventara, kao i praćenje kretanja vagona po tračnicama. Program USU vodi brigu o bilježenju tehničkog stanja vagona, pokazujući njihovu prikladnost za utovar tereta. Neće biti teško pronaći podatke o svakom paketu, vlasniku, mjestu registracije, tehničkim karakteristikama itd.

Program je lakše ocijeniti uspoređujući ga s tim koliko je sve procese utovara i istovara vagona problematično evidentirati na papiru te koliko se često pojavljuju netočnosti i apsolutne pogreške u podacima, što u konačnici rezultira padom prihoda i ugled željezničke stanice. Upravljanje tijekom dokumenata za ručnu registraciju teretnih vagona nije najučinkovitiji način za to, pogotovo ako se uzme u obzir broj programa koji će to učiniti puno brže i učinkovitije trenutno dostupnih na tržištu. Softver USU upravo je program koji može upravljati kontrolom željezničkih vozila, prateći sve faze rada s teretnim vagonima. Prije nego što vozni park stigne na stanicu, prolazi kroz nekoliko koraka obrade, dok program prati stanje svakog vagona. Program se sastoji od tri izbornika, koji će se nositi sa svim poslovima upravljanja teretnim kolima. Sve informacije unesene u bazu podataka programa podijeljene su u zasebne kategorije kako bi se izvršilo još više radnji obračuna vagona. Aplikacija prati cijene, može odrediti trenutnu lokaciju svakog vagona, izraditi rasporede popravka vagona i isključiti popravljene vagone iz rasporeda rada.

U USU Software također se formira analiza dobiti poslovanja željezničkih stanica za određeno razdoblje. Program registracije željezničke kompozicije bit će koristan za sigurnosne odjele velikih tvrtki i brzo će odrediti lokaciju nestalih automobila. Također će biti pogodan za odjele logistike i automatizacije, kao i za tvrtke za prijevoz tereta koje koriste teretna vozila. Rezultat implementacije programa za izračun broja vagona bit će minimiziranje poteškoća poput gubitka robe, budući da je faktor ljudske pogreške praktički izostavljen iz računovodstvenog rada korištenjem računalnog programa. Doba dana, vrijeme i brojni kontrolni procesi neće biti problem za program, jer će nastaviti raditi brzo i učinkovito u svim okolnostima.

Program za knjigovodstvo vagona omogućit će vam evidentiranje svih zahtjeva kupaca, izradu tablice s vašim podacima, a sve potrebne dokumente moći ćete poslati svima kojima zatrebaju, pa čak i ispisati sve u samo nekoliko klikova . U slučaju da vagoni ne idu javnim prometnicama, naš će program, uzimajući u obzir broj vagona, moći pratiti lokaciju i na ekranu prikazati sve potrebne informacije o njihovoj lokaciji. USU Software jedan je od rijetkih programa za obračun vagona koji može pomoći u organizaciji registracije vagona na glavnom željezničkom kolodvoru.

Naš program za upravljanje vagonom također ima niz različitih značajki, kao što je mogućnost stvaranja opće baze podataka izvođača sa sveobuhvatnim informacijama o svakom kupcu, kao i zasebna stranica za svakog kupca koja će sadržavati njihove podatke za kontakt, povijest narudžbi i zahtjeve ; također možete priložiti datoteke i slike ovoj stranici ako želite. Program se može instalirati na daljinu, što nam omogućuje rad s tvrtkama diljem svijeta. Da ne spominjemo da su sistemski zahtjevi programa toliko skromni da nećete morati kupovati nikakav dodatni hardver za njegovo pokretanje, samo će osobna računala koja su već dostupna biti više nego dovoljna.

Druge značajke koje mogu biti korisne svakoj prijevozničkoj tvrtki također uključuju funkcionalnost kao što je mogućnost optimiziranja radnih procesa željezničkih centara putem automatizacije i računovodstva vagona, izračun budućih troškova i prihoda, izvoz i uvoz informacija o teretnim vagonima. različiti računovodstveni programi, ažuriranje podataka i preuzimanje s interneta radi povezivanja raznih podružnica tvrtke, višekorisnički način rada koji omogućuje više zaposlenika da rade s programom u isto vrijeme, praćenje dugova kupaca i plaćanja, obračunavanje opreme u skladištu tvrtke, određivanje lokacije trenutnog tereta automobile, rad s kupcima na upravljanju njihovim narudžbama i plaćanjima i još mnogo toga! Uz sve gore navedene funkcionalnosti, USU softver podržava pouzdan sustav sigurnosne kopije koji će vas spriječiti da izgubite svoje podatke u slučaju da se nešto dogodi sustavu. Osim toga, vrlo je lako naučiti koristiti naš program, ne treba vam više od nekoliko sati da se naviknete na korisničko sučelje programa. Softver USU omogućuje dodjeljivanje različitih dopuštenja svakom korisniku, što znači da će radnici vidjeti samo informacije namijenjene njima i ništa više.

Preuzmite demo verziju USU softvera s naše web stranice kako biste sami provjerili funkcionalnost!