Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm sustavi u logistici

Crm sustavi u logistici • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm sustavi u logistici
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Logistički CRM sustavi tvrtke USU Software obavljaju niz korisnih funkcija za obje strane, uključujući samu transportnu logistiku i klijente prijevoznika. CRM sustav omogućuje planiranje rada sa svakim klijentom, izradu adekvatnog plana s popisom aktivnosti, gdje se uvažavaju opće preferencije i trenutne potrebe klijenta. Transportna logistika uključuje stvaranje najprikladnije rute za premještanje robe koju su naručili kupci, uz minimalno vrijeme i troškove. Prioritet između ova dva faktora, ako postoji, može naznačiti kupac.

Računovodstvo transportne logistike kroz CRM sustav najbolji je format za računovodstvo interakcije s kupcima, jer rješava najrazličitije probleme organizacije tekućeg rada, uključujući i proces planiranja. Na primjer, zahvaljujući CRM sustavu moguće je pohraniti cjelokupnu povijest odnosa s kupcima i pružateljima usluga prijevoza koji su također zastupljeni u CRM-u. 'Dosje' svakog klijenta sadrži naznaku datuma i vremena izvršenih operacija s predmetom resursa, što omogućuje prikupljanje cjelokupne količine prijedloga i poslova obavljenih u vezi s klijentom u određenom razdoblju, te objektivno ocijeniti rad menadžera – koliko je bio brz i učinkovit.

Osim toga, na kraju razdoblja, na temelju ovih informacija, logistički CRM sustav će generirati izvješće uzimajući u obzir aktivnosti menadžera i fokusirajući se na njihove radnje za osvajanje novih kupaca, obradu njihovih zahtjeva, broj podsjetnika poslanih kupcima o neispunjeni zahtjev, izvršene narudžbe i primljene odbijenice. Isto izvješće automatski će generirati CRM sustav u transportnoj logistici svakog kupca, što će nam omogućiti da analiziramo njihovu aktivnost i mogućnost narudžbe, a ne samo slanje narudžbi radi izračuna njihove cijene. Dakle, prema izvješćima, moguće je brzo procijeniti učinak osoblja, čije odgovornosti uključuju pravovremeno ažuriranje informacija o sustavu nakon svake akcije poduzete u odnosu na korisnike.

Kako bi održao tu točnost, CRM automatski određuje količinu radnji koje obavlja svaki zaposlenik na kraju određenog razdoblja. USU Software samostalno izračunava plaće po komadu, uzimajući u obzir druge parametre kao što su uvjeti ugovora o radu i cijene. No, odlučujući faktor je količina posla evidentirana u logističkom CRM sustavu. Ako je neki posao obavljen, ali CRM nije prihvaćen za računovodstvo, nagrada se neće naplatiti. Ova kvaliteta CRM-a motivira osoblje za rad na automatiziranom računovodstvenom sustavu, što samo koristi transportnoj logističkoj tvrtki, budući da dobiva detaljan izvještaj o stanju trenutnih procesa u trenutku zahtjeva.

Osim toga, CRM sustav u logistici traži ugovore s ugovornim stranama kojima istječe rok valjanosti kako bi se mogli automatski formirati ili produžiti, budući da program za automatizaciju samostalno generira sve dokumente o logistici, uključujući tijek financijskih dokumenata, naloge za prijevoz robe, izvješća o njihovoj isporuci i drugo. Tvrtka pravovremeno zaprima svu tekuću dokumentaciju za knjigovodstvene potrebe.

Logistički CRM sustav može biti aktivno uključen u promociju usluga tvrtke. U organiziranju slanja informacija i promidžbe drugim ugovornim stranama u relevantnim prilikama. Kako bi se pravodobno informirali o ruti i dostavi robe, reklamni tekstovi mogu se slati e-poštom, SMS-om, Viberom ili čak glasovnim porukama, kada CRM samostalno bira broj pretplatnika i čita navedeni oglas. Istodobno, program razmatra samo one pretplatnike koji su dali privolu za primanje ove vrste informacija. Oznaka o tome postoji u CRM sustavu za svakog kupca. Popis pretplatnika kreira se automatski, uzimajući u obzir parametre koje je definirao upravitelj prilikom odabira ciljne publike koja će primiti ovu poruku. U CRM sustavu za transportnu logistiku formiran je skup tekstova različitog sadržaja s ciljem pružanja informacija u više navrata i pojednostavljenja procesa formiranja mailing liste.

Na kraju razdoblja obuhvaćenog izvješćem, CRM sustav priprema marketinško izvješće o kvaliteti povratnih informacija s drugim ugovornim stranama nakon korištenja alata za oglašavanje, gdje ocjenjuje njihovu učinkovitost, s obzirom na dobit ostvarenu od svakog alata - razliku između troškova i novi recepti koje je pružio ovaj izvor informacija i koje je druga ugovorna strana primijetila tijekom registracije.

Formiranje bilo kojeg dokumenta je automatsko, korištenjem specifičnih podataka i odabirom obrasca koji odgovara namjeni iz skupa modela.

Korisnici imaju osobne logine i lozinke za ulazak u program koji dijele prava pristupa servisnim informacijama u okviru nadležnosti i ovlasti. Svaki od njih ima svoj informacijski prostor, zasebne elektroničke obrasce koji su nedostupni kolegama, ali otvoreni menadžmentu za kontrolu. Uprava verificira izvršene radove prema planu i dodaje nove količine, kontrolirajući vrijeme i kvalitetu izvršenja prema obrascima izvješća upravitelja.

Program sadrži cjenike tvrtki za pružanje usluga. Svaki kupac može imati vlastiti cjenik, u skladu s odredbama ugovora sklopljenog između stranaka. Prilikom izračunavanja cijene narudžbe, program za automatizaciju razlikuje cjenike koristeći onaj koji je priložen uz 'dosje' kupca, ako ne postoji 'glavni' brend.

Na kraju razdoblja automatski se generiraju izvještaji s analizom poslovanja poduzeća i procjenom faktora koji na njega utječu, čime se poboljšava kvaliteta upravljanja cjelokupnim poduzećem.

Izvješće o ocjeni osoblja omogućuje vam da identificirate najučinkovitije i najneproduktivnije zaposlenike, usporedite njihov rad prema različitim pokazateljima i pratite aktivnosti u različitim razdobljima.

Izvješće o rutama odlaska omogućuje vam da identificirate najpopularnije i najprofitabilnije pravce, da odredite koja vrsta prijevoza je najčešće uključena u prijevoz.

Izvješće o prijevoznicima omogućuje vam da odredite rangiranje najpouzdanijih i najpovoljnijih, u smislu interakcije, iznosa dobiti i kvalitete rada.

Financijsko izvješće vam omogućuje da razjasnite robu s najvećim troškovima u određenom razdoblju, stavke koje se mogu isključiti i one s najvećim prihodom.

Program vas redovito obavještava o trenutnom stanju gotovine u svakoj blagajni i bankovnom računu, izvještavajući o ukupnom prometu sredstava na svakoj točki, sortirajući sva plaćanja. Integracija s različitim terminalima za plaćanje omogućuje pojednostavljenje primitka plaćanja od korisnika, koji može biti pravna osoba s ugovorom ili fizička osoba bez ugovora.

Ugrađeni planer zadataka omogućuje vam automatsko pokretanje niza različitih poslova prema postavljenom rasporedu, uključujući sigurnosno kopiranje servisnih informacija.