Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo putnih listova

Program za računovodstvo putnih listova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo putnih listova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U mnogim su organizacijama nafta, automobilsko ulje i drugi automobilski dijelovi sastavni i važan dio transportnog poslovanja. Računovodstvo goriva, ulja i autodijelova u poduzeću može se obaviti pomoću otpremnica za vozila. Praćenje tovarnih listova pomoći će organizirati i pratiti gorivo i dijelove za vozila koja se koriste u tvrtki. Naš napredni računovodstveni sustav lako će izvršiti kontrolu prema različitim standardima, poput potrošnje goriva svakog vozila, te sveobuhvatno pratiti vozače tereta u bilo kojem razdoblju. Naš program se zove USU Software. Njegova funkcionalnost izračuna zračnog tovarnog lista ima sveobuhvatne i impresivne značajke. Jedna od dostupnih značajki USU softvera je automatska registracija dostavnica. Prema transportnim podacima i informacijama, sudeći prema vrsti goriva i ulja u automobilu, sustav automatski prati potrošnju plina, kako za svaki pojedinačni automobil, tako i za tvrtku u cjelini.

Digitalno praćenje potrošnje plina pomaže u praćenju količine goriva dostupnog u spremniku i drži pod kontrolom upravljanje spremnikom goriva, posebno s automobilskim uljem i rezervnim dijelovima. Program registracije teretnica omogućuje i praćenje radnog vremena vozača, što omogućuje organiziranje potrebne kontrole prometa, racionalnije korištenje radnih vozila i drugih resursa. Digitalna kontrola potrošnje goriva i tovarnih listova ima široku paletu vizualnih analitičkih izvješća o obrađenim podacima, pomoću kojih se može uspostaviti kontrola proizvodnje tvrtke, kao i tovarni listovi i skladišno knjigovodstvo. Ovako moćan program automatizacije upravljanja omogućit će vam da pravovremeno odgovorite na kritične situacije u proizvodnji i održite rad tvrtke na odgovarajućoj profesionalnoj razini. Demo verzija programa za registraciju teretnice dostupna je besplatno uz probno razdoblje od dva tjedna. Program za kontrolu teretnice možete preuzeti kao demo verziju na našim stranicama.

Dodatne značajke našeg programa za registraciju i upravljanje teretnicama uključuju funkcionalnosti kao što su: obračun potrošnje benzina, praćenje stanja goriva i rezervnih dijelova u skladištima, sustav kontrole goriva koji organizira računovodstvo goriva i rezervnih automobila za svaku jedinicu vozila, značajka papirnate organizacije za popunjavanje putnih listova i automatsko izračunavanje goriva koje je bilo koje vozilo potrošilo tijekom radnog dana, knjigovodstvena evidencija goriva i rezervnih dijelova koja se temelji na karakteristikama svakog pojedinog vozila, formiranje imidža organizacije, upravljanje i potpuna kontrola nad tvrtka, regulatorni sustav koji ima široku lepezu različitih alata koji će jamčiti uspješno upravljanje procesima u organizaciji, sustav financijskog planiranja koji će uspješno raspodijeliti dobit i izračunati kratkoročne troškove, računovodstvena sigurnost koja samo osobama s ovlaštenjem pristupa omogućuje vidjeti važne informacije o, kontrola tijeka rada svakog zaposlenika osim što ga pojednostavljuje, rezultat čini bržim i učinkovitijim, registracija prijevoza koja pomaže uspostaviti evidenciju obavljenog posla od strane vozača tereta, automatsko popunjavanje putnih listova što olakšava formiranje vodiča od strane operatera i pojednostavljuje tijek rada, poboljšanje opće kvalitete rada, automatizacija obračuna goriva i rezervnih dijelova što znatno olakšava uspostavljanje kontrole robe u skladištu, posebno kontrole potrošnje benzina službenih vozila, praćenje ulja, automatizacija tovarnih listova i generiranje evidencije o potrošnji plina, i još mnogo toga, mnogo više značajki dostupno je u našem vrhunskom računovodstvenom programu za transportne organizacije.

Kao što vidite, softver USU ima vrlo raznoliku i opsežnu računovodstvenu funkcionalnost, pa se možda pitate koliko je teško naučiti i koristiti ovaj računovodstveni program u vašoj tvrtki i koliko će vremena trebati vašim zaposlenicima da nauče kako izvući maksimum svih značajki koje naš program predstavlja, a odgovor će vas ugodno iznenaditi, jer je zahvaljujući modernom i pametno dizajniranom korisničkom sučelju doista lako naučiti koristiti program. Zapravo, svakom će zaposleniku, čak i početniku, trebati oko nekoliko sati da nauči kako ga koristiti i počne raditi s njim kroz punu računovodstvenu širinu programa. To znači da neće biti potrebno puno vremena i resursa za obuku vašeg osoblja za korištenje USU softvera. Prijelaz s drugog općeg računovodstvenog programa na specijalizirani USU softver također je vrlo jednostavan jer naš program podržava uvoz podataka iz raznih drugih programa uključujući Excel proračunske tablice i Word dokumente.

USU Software ima cjenovnu politiku vrlo prilagođenu potrošačima, što znači da nema obvezne mjesečne naknade, kao ni bilo koje druge vrste naknade - program je dostupan kao prikladna jednokratna kupnja. Nakon kupnje USU softvera, naši programeri mogu osobno instalirati i konfigurirati program putem interneta, a da ne morate gubiti vrijeme i trud radeći to ručno. Dodatne funkcije mogu se dodati i kupiti zasebno ako želite prilagoditi program specifičnim potrebama i zahtjevima vaše tvrtke. Isprobajte USU softver već danas i uvjerite se koliko je učinkovit u optimizaciji svih računovodstvenih procesa.