Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za dostavu

Crm za dostavu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za dostavu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas se kurirska dostava razvija velikom brzinom. Sve se više narudžbi prima putem elektroničkih usluga jer potrošači nemaju vremena kupovati sami. Stoga je CRM sustav za dostavu vrlo važan i igra ključnu ulogu u radnim procesima kurirskih tvrtki jer se njime može upravljati svima.

Sustav isporuke CRM novi je korak prema održivom razvoju tvrtke. Neposredna implementacija informacijskih razvoja u rad pridonosi automatizaciji svih potrebnih operacija. Zbog posebnog odjeljka u softveru USU, praćenje se provodi kontinuirano. Ovim novim tehnologijama postiže se visoka učinkovitost.

CRM za kurirsku dostavu može pratiti kretanje robe u stvarnom vremenu. Program sadrži posebne predloške obrazaca za prijavu, koji pomažu smanjiti vrijeme zaposlenika provedeno na rutinskom poslu. Svi podaci u poljima i ćelijama moraju biti popunjeni i zatim evidentirani za formiranje naloga. Program će izračunati ukupne troškove i odrediti tko je odgovoran za dostavu.

CRM sustav za dostavu pošte osnova je za obavljanje tehnoloških poslova. Uredno funkcioniranje cijele tvrtke postiže se specijaliziranim programom koji automatizira poslovanje. U svakom trenutku voditelj može vidjeti podatke o stanju proizvodnih pogona i njihovoj iskorištenosti.

Kurirska dostava je način prijenosa robe od dobavljača do potrošača pomoću posebne organizacije. Morate ispunjavati svoje obveze na vrijeme i pratiti karakteristike proizvoda. Podaci se u CRM sustav unose kronološkim redom, u skladu s dostavljenim dokumentima, koji potvrđuju činjenicu operacije.

U kurirskim službama dosta vremena provode na isporuci jer je to njihova osnovna djelatnost. Međutim, postoje tvrtke za koje je to dodatno. Bez obzira na stupanj važnosti, računovodstvo mora biti točno i pouzdano. Svi procesi su racionalizirani zahvaljujući visokokvalitetnom pristupu odabiru strategije i taktike organizacije.

USU softver sadrži CRM za dostavu poštom, koji omogućuje dostavu robe u različitim regijama i različitim prijevoznim sredstvima. Praćenje tehničkog stanja strojeva i razine opterećenja pomaže u izradi adekvatnog planiranja za određeno razdoblje.

CRM za dostavu mora se stalno ažurirati kako bi imao ažurne podatke i u skladu sa zakonskim propisima. Prisutnost ogromnog popisa izvješća pomaže menadžmentu tvrtke da odredi financijske pokazatelje uspješnosti koji utječu na iznos dobiti. Jedan od najvažnijih čimbenika je razina profitabilnosti. Može se koristiti za utvrđivanje funkcionira li poduzeće ispravno i kakvi su njegovi izgledi. Za stabilan položaj u industriji, potrebno je stalno dolaziti s najnovijim dostignućima za poboljšanje tehnoloških procesa. Visok potencijal tvrtke jamči dobru potražnju za njezinim uslugama.

CRM za dostavu temeljen na USU softveru ima nekoliko prednosti. Jedan od najvažnijih među njima je ponuda visokih performansi programa. Proces dostave je kompliciran i na njega može negativno utjecati nekoliko čimbenika, kao što su pogreške u obrascu, problemi s transportom i, kao posljedica toga, nepoštivanje roka isporuke. Za uklanjanje ovih problema potreban vam je samo CRM za isporuku koji ima kvalitetnu funkcionalnost i može upravljati svim tim procesima bez grešaka u sustavu. Još jedna prednost je kontinuitet rada. CRM za dostavu ne treba vikende ili praznike. Svoju misiju nastavit će i na Badnjak isporučiti svu robu na vrijeme i učiniti svoje kupce puno sretnijim.

Naše stoljeće je stoljeće podataka. Informacije su vrlo dragocjene, stoga je neophodno osigurati sigurnost svojih podataka. Ako želite zadržati svoje zapise i izvješća skrivenima od konkurencije, onda je naša aplikacija za vas. Zajamčena je privatnost svih aktivnosti koje se provode u programu. Svaki zaposlenik će imati osobni račun s prijavom i lozinkom. Neke od prijava mogu imati ograničenje pristupa određenoj vrsti datoteke, tako da će biti lako podijeliti posao i odrediti odgovornosti svakog radnika. Glavni račun, koji je dostupan samo upravitelju, može upravljati svim aktivnostima i pratiti uspješnost cijele tvrtke.

Podaci prikupljeni programom pohranjuju se u sustav. Možete postaviti određeno razdoblje za sigurnosno kopiranje podataka. Ne postoji ograničenje u veličini prostora za pohranu, tako da ne morate brinuti o novom prostoru za veliku količinu novih podataka prikupljenih nakon svakog radnog dana. CRM za isporuku to može sam riješiti.

Analitički procesi ključni su u svakom poslu. Isplativost, opterećenje, potražnja i drugi čimbenici moraju se uzeti u obzir ako tvrtka želi ostvariti profit i nastaviti se razvijati u budućnosti. Stoga su izvješća koja izrađuje softver toliko važna jer se mogu koristiti za procese optimizacije troškova od CRM-a do isporuke.

U uslužnoj djelatnosti kritično je mišljenje i perspektiva korisnika. Ako tvrtka želi imati stalan visok protok kupaca, mora raditi s oglašavanjem i pokušati privući novog kupca. Popusti i bonusi jedan su od najlakših načina da dobijete veliku bazu kupaca. Problem je nepoznavanje ovih unosnih ponuda. CRM za dostavu ima funkciju slanja putem SMS-a ili e-pošte, što može značajno olakšati dijeljenje s kupcima o novim bonusima ili posebnim ponudama. To će pomoći u izgradnji odnosa povjerenja između tvrtke i kupca, što zauzvrat može dovesti do veće dobiti.

USU softver čeka na vas!