Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za terete

Program za terete • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za terete
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Najvažniji proces u logistici je kontrola i praćenje prijevoza tereta; Pažljivo praćenje svake pošiljke osigurava pravovremeno ispunjenje svake narudžbe tereta i pozitivne povratne informacije kupaca. Za provedbu učinkovite regulacije prometa i prijevoza tereta potreban je automatizirani računalni sustav koji će omogućiti vođenje detaljne evidencije svih područja prijevoznika uz minimalne troškove rada. Program pod nazivom USU Software odlikuje se jednostavnošću korištenja u radu, kao i prisutnošću mnogih alata i mogućnosti. Intuitivno sučelje programa prikazuje status i lokaciju tereta, a proces koordinacije isporuke uključuje praćenje svake etape rute, usporedbu prijeđenih dionica rute po danu s planiranim pokazateljima i promjenu rute ako je potrebno. Kontrola svakog vozila omogućuje praćenje tehničkog stanja, što jamči kontinuirani proces prijevoza tereta. Zahvaljujući automatizaciji kalkulacija, svi mogući troškovi bit će uzeti u obzir u cijeni prijevoza kako bi se zajamčila dobit. Osim toga, cargo program nudi mogućnost organiziranja rasporeda otpreme za kupce, pridonoseći kvalitetnom planiranju isporuke tereta. Dakle, naš računalni program ima sve potrebne funkcije za učinkovito upravljanje transportnom tvrtkom.

Program se ističe svojom svestranošću i oblikom jedinstvenog informacijskog i radnog okruženja za organiziranje koordiniranog i međusobno povezanog rada svih područja. To je olakšano jasnom strukturom računalnog programa, koji je podijeljen u tri bloka, od kojih svaki rješava određeni skup problema. Odjeljak 'Imenici' djeluje kao baza podataka u koju korisnici unose informacije o logističkim uslugama, rutama tereta, letovima, vozačima tereta, dobavljačima, vozilima, zalihama, financijskim stavkama i tako dalje. Radi preglednosti sva je nomenklatura prikazana u katalozima i kategorizirana. U dijelu Moduli evidentiraju se nalozi za prijevoz tereta, obračunavaju troškovi i definiraju cijene, usuglašavaju sve uključene strane, određuje prijevoz i izvršitelje, prati isporuku i organizaciju plaćanja. Ovaj blok vam omogućuje da vodite evidenciju zaliha i pravodobno nadopunjujete zalihe potrebnim materijalima, regulirate kupce i pratite njihove povrate, analizirate kretanje sredstava na bankovnim računima tvrtke, procjenjujete financijsku uspješnost svakog dana i radite na odnosu s klijentima. U USU softveru moći ćete mjeriti stope pretvorbe, analizirati razloge za odustajanje, koristiti prodajni i marketinški alat i procijeniti učinkovitost promotivnih alata. Odjeljak 'Izvješća' izvor je za preuzimanje različitih oblika financijskih i upravljačkih izvješća za analizu pokazatelja kao što su prihodi, rashodi, dobit i profitabilnost; stoga program doprinosi upravljanju i kontroli financija na trajnoj osnovi.

Računalni program za upravljanje teretom pod nazivom USU Software podjednako je učinkovit za korištenje od strane prijevoznika, logističkih tvrtki, kurira i trgovačkih društava, budući da ima fleksibilne konfiguracije koje omogućuju razvoj različitih programskih konfiguracija i uzimanje u obzir posebnosti djelatnosti i zahtjeva svake od njih. pojedinačna tvrtka. Uz mogućnosti USU Software-a, rad Vaše tvrtke bit će organiziran na najbolji mogući način!

Uz ostale značajke, USU softver također nudi različite prednosti kao što je mogućnost za korisnike da učitaju bilo koje digitalne datoteke u računalni program i pošalju ih putem e-pošte, kao i uvoz i izvoz podataka iz MS Excel proračunskih tablica i formata iz MS Worda. Account manageri će moći analizirati kupovne mogućnosti kupaca pomoću izvještaja o prosječnom prometu i generirati odgovarajuće cjenike za logističke usluge, učitavanje će postati jednostavnije i brže. S USU softverom moći ćete organizirati sustav upravljanja transportnim dokumentima koji će pridonijeti boljem računovodstvu. Moći ćete procijeniti učinkovitost svojih metoda oglašavanja, kako privlače kupce i ulagati u najučinkovitija marketinška sredstva.

Uprava tvrtke moći će kontrolirati usklađenost stvarnih vrijednosti financijskih pokazatelja s planiranim. Zbog mogućnosti optimizacije i konsolidacije ruta, sav će teret biti isporučen na vrijeme. Softver USU korisnicima pruža usluge kao što su telefoniranje, slanje SMS poruka i pisama e-poštom, kao i kreiranje bilo kakvih dokumenata i njihov ispis na službenom memorandumu tvrtke. Kompjuterizirani sustav upravljanja logistikom odlikuje se transparentnošću podataka, što pojednostavljuje proces kontrole i omogućuje brzu identifikaciju grešaka učinjenih u poslu. Odjel upravljanja moći će vršiti reviziju osoblja, procjenjujući učinkovitost zaposlenika i korištenje radnog vremena za ispunjavanje planiranih zadataka.

Ostale korisne značajke programa pomoći će vam da održite skladišne zalihe na potrebnoj razini, odgovorni stručnjaci mogu postaviti minimalne vrijednosti stanja za svaku stavku na popisu skladišta. Zahtjevi za plaćanje dobavljača sadrže podatke o iznosu i datumu plaćanja, primatelju plaćanja, osnovi i inicijatoru. Za kontrolu troškova goriva, zaposlenici organizacije mogu registrirati kartice za gorivo i postaviti limite potrošnje na njima. Statistički i financijski pokazatelji obrađeni u našem programu mogu se koristiti u izradi poslovnih planova za strateški razvoj poduzeća.

USU softver će osloboditi vrijeme koje se koristi za rutinske operacije i staviti ga u posao koji će pomoći svakom poslovanju da se proširi i raste!