Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prijevoz tereta

Program za prijevoz tereta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prijevoz tereta
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Logistička industrija jedno je od najkonkurentnijih područja poslovanja. Oštra konkurencija i tržište koje neprestano diktira svoje uvjete tjeraju i one najhrabrije na povlačenje. Bez pouzdanog vodiča, ljudi su u velikoj opasnosti da izgube godine života u beznadnoj stvari. Moderna tehnologija omogućuje autsajderu od jučer da postane tržišni lider sutrašnjice. Čuda digitalizacije mogu biti izvor uspjeha i uzrok neuspjeha. Odabiru softvera treba pristupiti što racionalnije jer pogrešan program može u jednom trenutku pokopati sav posao na kojem su vlasnici tvrtki radili godinama. Srećom, postoje pouzdane tvrtke za razvoj softvera koje uvijek iznova dokazuju svoju stručnost. USU Software je već dugi niz godina zasluženo najbolji program koji špediterskim tvrtkama pruža kvalitetan računovodstveni softver, koji može postići iznimne rezultate kada je u pitanju automatizacija špediterskog posla. Razvili smo program koji je sposoban transformirati beznadno poduzeće u perspektivnog igrača u segmentu prijevoza tereta u najkraćem mogućem roku. Naš program upravljanja teretnim prijevozom ima kombinirano iskustvo tisuća transportno-logističkih tvrtki i može se smatrati jednim od najboljih te vrste. Velika radna učinkovitost, uz naš program, recept je za tržišnu dominaciju.

U obračunu tereta najvažniji čimbenik je strogo pridržavanje sustava. Izgradnja strukture svake tvrtke je individualna, stoga je jedino moguće pronaći jedinstveni put koji ispunjava različita iskustva. No, je li moguće sve to izbjeći skokom nekoliko razina više odjednom? Samo ako imate alate i poslovno znanje za to. Prilikom razvoja softvera konzultirali smo najveće igrače u industriji transportne logistike, a algoritmi ugrađeni u program ponovno su stvoreni iz čistog iskustva najuspješnijih igrača na njihovom uglednom tržištu.

Program za obračun teretnog prometa bilježi kretanje svih dijelova tvrtke, a ovakva potpuna kontrola osigurat će maksimalnu učinkovitost na svim poljima rada. Zaposlenici tvrtke imat će više prostora za aktivan rad jer program automatizira gotovo sve rutinske poslove, što znači da će se smanjiti razina stresa i povećati razina učinkovitosti zaposlenika. Osobitost softvera je da ga je nevjerojatno lako naučiti. Ali nemojte se zavarati, jer iza prividne jednostavnosti krije se veliki broj svih funkcionalnosti koje rade 24 sata na dan kako bi optimizirale uobičajene procese. Naši dizajneri korisničkog sučelja uspjeli su stvoriti navigacijski izbornik koji vam omogućuje rad s prozorima na intuitivan način koji čak ni početnicima neće trebati predugo da svladaju. Svakodnevni problemi rješavaju se pucketanjem prsta, samo je potrebno preraspodijeliti fokus na ono najzanimljivije u razvoju poslovanja - strategiju. Ali i ovdje će primijenjene softverske metode naći svoju primjenu. Algoritmi predviđanja omogućuju vam da vidite moguće ishode odabranih radnji, što znači da će vjerojatnost pogreške biti svedena na minimum.

Niti jedna druga aplikacija ne može dati sve bonuse koje mi imamo i na koje je tim USU Software ponosan. Također izrađujemo aplikacije pojedinačno, a ova će usluga još brže ubrzati vaš uspjeh. Modul za prijevoz tereta pružat će potpune informacije o kontroliranim vozilima i teretu. Ovdje ćete pronaći podatke o rezervnim dijelovima, kontakt broj vlasnika, cijenu goriva, nosivost i druge informacije. Ovdje također možete prikvačiti logotip stroja na raspored proizvodnje kako biste praćenje i navigaciju učinili još praktičnijim.

Modul Skladišno knjigovodstvo će automatski napraviti statistiku robe na kraju odabranog razdoblja, a zatim generirati izvještaj u kojem će biti robe koja će ostati u malim količinama kako biste imali vremena kupiti prije nego što dođe do manjka. Ukupni troškovi goriva i same kartice goriva evidentirani su u istoimenoj kartici.

Program upravljanja teretnim prijevozom ima fleksibilno upravljanje s mogućnošću kontrole organizacije na mikro i makro razini, ne gubeći iz vida niti jedan važan financijski detalj. Prozor za kontrolu leta ima postavke za izračun troškova, upravljanje pojedinačnim letovima, obračunavanje letova i tako dalje. Softver će vam omogućiti slanje masovne e-pošte klijentima i partnerima koristeći e-poštu, Viber Messenger, SMS i govornu poštu koja govori u ime vaše tvrtke. Specijalizirani modul za obradu čuva dokumente bez papira, što štedi vaš radni prostor od brda papirologije. Ovdje također možete staviti digitalni potpis i priložiti dokumente pojedinim teretnim vozilima.

Kartica organizacije omogućit će vam spajanje više poslovnica u jednu reprezentativnu mrežu, kao i praćenje aktivnosti pojedinog zaposlenika ili grupe zaposlenika. Mogućnost podjele kupaca u izborne kategorije također će puno pomoći vašem poslovanju. Za početak, dobit ćete tri kategorije: obični, VIP i problematični. Svaki će također biti istaknut drugom bojom.

Evo nekih prednosti koje USU Software ima u odnosu na svoje konkurente: Sve financijske transakcije pohranjuju se u financijski modul programa. Ovdje se evidentiraju podaci o uplatama, čekovima, dokumenti o financijskom knjigovodstvu. Svaki zaposlenik teretnog poduzeća dobit će individualni račun i individualna prava pristupa različitim dijelovima programa. Isti izbornik će imati različite funkcije za voditelja i, na primjer, koordinatora rada. Zahtjevi se registriraju za cestovni, željeznički, zračni i multimodalni prijevoz. Dijelovi rute prikazani su u posebnom dijelu sučelja. Ako je ruta podijeljena u nekoliko lanaca različitih vrsta prijevoza tereta, ruta će se spojiti u jednu cestu radi praktičnosti.

Program špedicije otključat će pravi potencijal vaše tvrtke. Počnite raditi s našim softverom već danas da vidite koliko je učinkovit za vas!