Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo prijevoza tereta

Program za računovodstvo prijevoza tereta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo prijevoza tereta
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za računovodstvo prijevoza tereta ima za cilj automatizirati proces vođenja računovodstvenih aktivnosti usluga prijevoza tereta. Program za računovodstvo prijevoza tereta naširoko koriste prijevoznici diljem svijeta, s ciljem optimizacije logistike i eliminacije nepotrebnih troškova koji proizlaze iz potrebe za upravljanjem u tvrtkama koje nemaju automatizirani sustav upravljanja.

Važan dio logistike prijevoza tereta je upravljanje skladištem, program također mora optimizirati rad ovog dijela tvrtke jer sigurnost tereta ovisi o dobroj organizaciji skladišta. U doba novih tehnologija, sustavi upravljanja poslovanjem brzo se moderniziraju, nudeći poboljšane i napredne značajke. Dakle, programi koji su prije trošili puno hardverske energije da bi učinkovito radili sada mogu raditi čak i na mobilnim telefonima. Računovodstveni programi za teretni promet nisu iznimka, mnogi programi mogu se instalirati na iOS ili Android, ovisno o vrsti uređaja. Program za računovodstvo prijevoza tereta na iPhoneu ili bilo kojem drugom mobilnom uređaju je cjelovita aplikacija sa svim potrebnim funkcijama, koja se zahvaljujući prenosivosti može koristiti bilo gdje. Koristeći mobilnu verziju programa, moguće je voditi posao čak i s bilo kojeg mjesta u svijetu.

Mobilna aplikacija za iPhone i druge mobilne uređaje doprinosi kontinuiranoj kontroli poslovanja kao i upravljanju zaposlenicima, primjerice vozačima dostave. Tako će vozači dostavljači imati pristup svim potrebnim informacijama o teretu kako bi zajamčili sigurnost robe tijekom prijevoza. Operacije upravljanja prijevozom tereta vrlo su važne, tako da će vozač uvijek biti u kontaktu s računovodstvom, moći će vidjeti promjene podataka koje se događaju u stvarnom vremenu i bilježiti točne podatke o isporuci u procesu. Na primjer, vozač tereta može obavijestiti tvrtku o promjenama u potrebi za točenjem goriva i svemu vezanom uz to. Također u programu mogu navesti razlog odstupanja od rute isporuke, što će izravno utjecati na vrijeme isporuke tereta.

Mobilne aplikacije pružit će pouzdanu podršku ne samo zaposlenicima tvrtke, već i menadžmentu. Tako menadžment tvrtke uvijek može pristupiti informacijskoj bazi podataka, pratiti tijek prijevoza tereta, pratiti razne greške, vršiti prilagodbe baze podataka, ograničiti pristup funkcijama ili podacima pojedinih zaposlenika, a sve to raditi na daljinu. Ovakva tehnologija nudi izvrsnu priliku za širenje tržišta, jer apsolutno svaki zaposlenik može koristiti program na daljinu.

USU Software je program za upravljanje dizajniran posebno za teretno računovodstvo i druge aktivnosti komercijalnog prijevoza. Funkcionalnost softvera USU omogućuje potpunu optimizaciju svih postojećih radnih procesa, pozitivno utječući na učinkovitost svakog poduzeća. Naš sustav je razvijen uzimajući u obzir potrebe i zahtjeve klijenta, čime pružamo program koji uzima u obzir sve specifičnosti financijskih i gospodarskih aktivnosti koje pojedini klijent mogu trebati. Softver USU u potpunosti optimizira sve procese održavanja poslovnih aktivnosti u logistici, uključujući računovodstvene poslove koji prate prijevoz tereta. USU softver ima i mobilnu verziju za operativni sustav Android.

Vođenje računovodstvenih evidencija teretnog prijevoza postat će automatizirani proces uz pomoć našeg programa. Svi radni zadaci će se obavljati automatski, na primjer, kao što su održavanje računovodstvenih operacija, skladištenje, cirkulacija dokumenata, prijenos operativnih podataka, izračuni, rutiranje, praćenje tereta i vozila, praćenje i bilježenje radnog vremena vozača i još mnogo toga . Daljinsko upravljanje radom s Android telefona omogućit će vam da ostanete u kontaktu sa svim svojim poslovnim procesima s bilo kojeg mjesta u svijetu, glavni faktor je dostupnost internetske veze, što znači da vam je uz USU Software vaše poslovanje uvijek dostupno, bez obzira gdje se nalazite.

Naš računovodstveni program ima jednostavno, ali intuitivno sučelje, svatko može koristiti ovu računovodstvenu aplikaciju, čak i bez ikakvog iskustva s računalnim programima. Mobilna aplikacija za Android potpuno je automatizirani sustav u kojem možete razlikovati pristup informacijama i opcijama koje podržavaju sve osnovne funkcionalnosti desktop verzije našeg računovodstvenog programa, čak i višekorisnički način rada koji omogućuje mnogim radnicima da obavljaju vaš posao istovremeno. Vođenje evidencije putem mobilne verzije našeg računovodstvenog programa omogućuje povećanje učinkovitosti i ažurnosti u obavljanju posla.

Naš računovodstveni program podržava skladišno knjigovodstvo, što znači da će zaposlenici u svakom trenutku biti potpuno svjesni prisutnosti tereta ili robe u skladištu. Druge korisne značajke, kao što je mogućnost ispunjavanja narudžbe za špeditersku uslugu bez posjeta uredu tvrtke, eliminiraju svu nepotrebnu papirologiju i uvelike doprinose povećanju učinkovitosti u službi za korisnike vaše špediterske tvrtke. Moguće je čak i priložiti sliku tijekom prijevoza tereta kako bi se dokazala i potvrdila uspješna isporuka i još mnogo toga.

Uz pomoć USU softvera, sve operacije upravljanja su strogo kontrolirane i obračunate, što će pomoći da se točnije i točnije rasporedi proračun, izračunaju troškovi i prihodi, formira baza podataka s mogućnošću izmjene vaših podataka. Još jedan važan aspekt koji naš računovodstveni program može obraditi je organizacija papirologije tijekom obračuna tereta. Čak i na mobitelu, to je praktično i brzo, kao da koristite verziju aplikacije za stolno računalo. Možete čak izvršiti i automatsko izvješćivanje, npr. dostavljač tereta može specificirati status narudžbe kao 'izvršeno' unosom svih podataka koji će automatski poslati izvješće o obavljenom poslu upravi tvrtke. Ova i mnoge druge korisne značajke USU softvera pomoći će vam da uvelike automatizirate svoje prijevozničko poslovanje.