Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za autoprijevozničko poduzeće

Program za autoprijevozničko poduzeće • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za autoprijevozničko poduzeće
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka suvremena transportna i špediterska tvrtka djeluje u području logistike i prijevoza tereta, što zahtijeva pažljivu kontrolu nad izvođenjem svih procesa vezanih uz prijevoz robe, jamčeći njegovu sigurnost i pravovremeno izvršavanje svih postavljenih zadataka. Implementacija učinkovitog upravljanja moguća je samo uspostavom cjelovitog i dobro osmišljenog softverskog alata koji objedinjuje sve prometne operativne jedinice poduzeća i svu logistiku koja stoji iza poduzeća u jedinstven, skladno funkcionirajući sustav. Program upravljanja poslovnim automobilskim prijevozom danas je ključni dio uspješnog poslovanja.

Optimizacija sustava upravljanja tvrtkom usko je povezana s implementacijom specijaliziranog programa koji će automatizirati sve važne računovodstvene procese u autoprijevozničkoj tvrtki. Program za autoprijevozničku tvrtku će u najkraćem roku doprinijeti povećanju produktivnosti i učinkovitosti trenutnih odluka menadžmenta i odgovornih radnika. Dobro odabran program svakom će autoprijevozniku ili špediterskom poduzeću pružiti neograničene mogućnosti optimizacije, što će povećati profit i smanjiti eventualne troškove. Ovaj program za autoprijevozničku tvrtku uspostavit će sustav za planiranje tekućih isporuka koji će u potpunosti eliminirati potencijalne smetnje i nedostatke povezane s faktorom ljudske pogreške. Često je teško pronaći program koji u potpunosti zadovoljava potrebe tvrtke. Visokokvalitetna aplikacija za poduzeće za prijevoz automobila ne samo da mora zadovoljiti praktične zahtjeve, već i zadovoljiti kupca po pristupačnoj cijeni. Uz pristojan program, organizacije više neće morati tražiti skupe savjete od trećih strana. Nabava odgovarajućeg softvera za autotransportnu tvrtku znači jednokratnu kupnju koja će jednom zauvijek riješiti problem optimizacije svih područja rada.

USU Software je programski proizvod koji će, bez uključivanja čovjeka, omogućiti cjelovit pristup poboljšanju postojećeg računovodstvenog sustava. Program će samostalno održavati bazu klijenata s popisom svih relevantnih podataka za kontakt i bankovnih podataka. Uz ovaj program za poduzeće za prijevoz automobila, menadžment će moći učinkovitije upravljati i nadzirati program kako bi se osigurala puna financijska i ekonomska aktivnost. U takvom programu zaposlenici će moći točno voditi potrebne ekonomske računovodstvene operacije u bilo kojoj odabranoj međunarodnoj valuti. Detaljna ocjena sastavljena od strane programa za tvrtku za prijevoz automobila sadržavat će najnovije podatke o prijevoznicima, sortirane prema prikladnim kriterijima pouzdanosti, kao i njihovu lokaciju. Program će samostalno ispuniti odgovarajuću dokumentaciju, bez grešaka i pravopisnih pogrešaka, u potpunosti u skladu s međunarodnim i nacionalnim standardima kvalitete, ne zaboravljajući koristiti logotip tvrtke. S ovim programom za poduzeće za prijevoz automobila, voditelju organizacije bit će mnogo lakše donositi važne i informirane odluke na temelju automatski generiranih izvješća upravljanja. Kompetentna tehnička podrška za cijelo razdoblje instalacije i rada s USU softverom omogućit će vam da izbjegnete uobičajene pogreške i produktivnije koristite sve opsežne funkcionalnosti softvera. Probnu verziju programa možete preuzeti potpuno besplatno sa službene web stranice, a nakon provjere mogućnosti USU softvera možete se odlučiti za trajnu kupnju.

Druge prednosti korištenja našeg programa uključuju: potpunu automatizaciju svih procesa povezanih s prijevozom robe u aplikaciji, osiguravanje transparentnih financijskih transakcija koje se provode u više podružnica i bankovnih računa, trenutnu pretragu svih potrebnih dijelova pomoću opsežnog sustava direktorija i softverski moduli, detaljno razvrstavanje podataka dostupnih po prijevoznicima, pružanje prikladnog pregleda za tvrtku, izračun bez pogrešaka i računovodstvo svih financijskih varijabli za tvrtku koja se bavi prijevozom automobila, učinkovitu konsolidaciju više tereta koji idu u istom smjeru za putovanje, korištenje različitih prijevoznih sredstava za određeni proizvod, poput zrakoplova i vlaka, kompletna baza kupaca s popisom kontakt podataka i bankovnih podataka, brz uvoz i izvoz dokumentacije u bilo kojem uobičajenom digitalnom formatu, besprijekorna softverska kontrola nad radom u svakoj fazi procesa izvršenja i plaćanja, automatizirano generiranje rasporeda i praćenje njihove implementacije u tijek rada, uključivanje odjela automehanike u program, uzimajući u obzir izvršene popravke i troškove rezervnih dijelova, automatsko ispunjavanje obrazaca, izvješća i ugovore o djelu koji su u skladu s najnovijim normama i standardima kvalitete, uz potpunu kompjuteriziranu analizu trenutnih zahtjeva s datumima utovara i istovara tereta u instalaciji, točan izračun potrebnih resursa za goriva i dijelove vozila, kao i dnevnice za vozače za navedene stvari, prepoznavanje najprofitabilnijih područja poslovanja uz generiranje vizualnih grafikona i dijagrama, praćenje statusa plaćanja i otplate duga svakog kupca u realnom vremenu, automatsko generiranje plana naplate za odabrani datum i vrstu transporta, pravodobna dostava obavijesti kupcima i dobavljačima putem e-maila i popularnih softverskih aplikacija, odvajanje autorizacijskih prava pristupa za zaposlenike i menadžment, pružanje dugoročne baze podataka i brzog rada s njom, učinkovito sigurnosno kopiranje i arhiviranje, potpuna sigurnost osjetljivih podatke korištenjem zaštite lozinkom, prilagodbu sučelja s mnogo unaprijed definiranih dizajna i mogućnost stvaranja vlastitog dizajna, jednostavnost korištenja koja omogućuje gotovo svakome da nauči koristiti program u roku od nekoliko sati, kao i mnogo više.