Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo autotransporta

Program za računovodstvo autotransporta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo autotransporta
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za računovodstvo prijevoza automobila koristi se u poduzećima koja raspolažu s barem jednim vozilom. Štoviše, to može biti proizvodno poduzeće koje raspolaže cijelim nizom vozila i zahtijeva implementaciju specijaliziranog softvera za računovodstvo automobilskog prometa. U prijevozničkim poduzećima prisutnost automatiziranog sustava je nužna, budući da je prijevoz glavno sredstvo pružanja usluga poduzeća svojim klijentima. Specijalizirani i automatizirani program za automatsko knjigovodstvo prijevoza obavlja poslove upravljanja, osiguravajući primjerenost i točnost prikaza podataka na računima i financijskih izvješća.

Održavanje i korištenje knjigovodstvenih evidencija automobilskog prijevoza od velike je važnosti za svako poduzeće koje se bavi uslugama automobilskog prijevoza, budući da troškovi vezani uz usluge prijevoza zauzimaju značajan dio troškova poduzeća. Računovodstveni program za automobilski transport u poduzeću također vrši upravljanje, posebno potrebno za cjelokupnu logistiku poduzeća, kvalitetom usluga koje poduzeće pruža, kao i kršenjem rokova isporuke itd.

Osim općeg računovodstva za automobilski promet, tehničko stanje i održavanje, potrebno je kontrolirati organizaciju korištenja automobilskog prometa. Za obračun ulaska i izlaska automobilskog prijevoza iz prostora tvrtke implementiran je sustav propusnica. Program za registraciju prometnih karata prati ulazak i izlazak bilo kojeg vozila, provjerava podatke iz otpremnica i prikazuje razne nedostatke koji se mogu pojaviti, primjerice, u situaciji kada podaci ne odgovaraju različitim izvorima informacija. Neke organizacije koriste ne samo automatizirane računovodstvene sustave, već i općenite aplikacije kao što je Excel. Važno je razumjeti da se softver glavne knjige uvelike oslanja na ručni unos i ako se, na primjer, odlučite upravljati s 300 automatiziranih transportnih jedinica. To se može učiniti u Excelu, ali će učinkovitost biti tako niska da to neće biti održiv način da se bilo što učini. Nadalje, aplikacije za proračunske tablice nisu u stanju riješiti složenije probleme i olakšati papirologiju i upravljanje. Dakle, specifičan program za računovodstvo djelatnosti prijevoza automobila u potpunosti opravdava ulaganje u njega.

Unatoč tome što im je glavna funkcija računovodstvo prijevoza automobila, različite aplikacije imaju različite pristupe tome, kao i različite funkcionalnosti općenito. S obzirom na veliku količinu različitih računovodstvenih alata dostupnih na tržištu, odabrati jedan posebno je prilično težak izbor, jer budući razvoj tvrtke ovisi o idealnom programu koji će se implementirati. Veliki plus bit će aplikacija sposobna ne samo za sve što je gore opisano, već i za obavljanje mnogo više različitih zadataka koji će biti usmjereni na automatizaciju računovodstva u tvrtki.

USU Software je specijalizirani program razvijen za automatizaciju radnih procesa čime se postiže potpuna optimizacija aktivnosti svake tvrtke. Program je razvijen uzimajući u obzir potrebe i zahtjeve kupaca, što karakterizira USU Software kao specijalizirani program prikladan za korištenje u bilo kojoj tvrtki. Metoda automatizacije integrirana u softver USU osigurava optimizaciju svih računovodstvenih i upravljačkih zadataka za sve sektore financijskih i ekonomskih aktivnosti organizacije.

Uz pomoć USU Softwarea, optimizacija logistike neće biti teška. Svi logistički procesi i kontrola nad njima odvijat će se automatski, kao i ostali poslovi. Tako naš program može automatizirati sljedeće poslove: računovodstvo, računovodstvene poslove za automobilski transport, praćenje automobilskog transporta, upravljanje i praćenje automobilskog transporta, kontrolu točnosti logistike vozila tvrtke, upravljanje dokumentima i papirologijom, sustav autorizacije i pristupa , pogreška snimanja i tako dalje.

Automatizirajte svoju tvrtku s brojnim prednostima USU softvera, kao što su: višenamjenski, pregledni i jednostavni izbornik koji omogućuje brzu prilagodbu novom formatu rada, daljinski način rada u programu koji vam omogućuje upravljanje i nadzor sve radne procese, održavanje automatizirane organizacije papirologije koja ujedno smanjuje troškove i štedi resurse, regulaciju načina kontrole postižući maksimalnu učinkovitost procesa upravljanja, optimizaciju ruta kroz korištenje kartografskog sustava ugrađenog u program, podršku za razne formate za papirologiju, kontrolu nad utovarom i istovarom robe ili tereta, provođenje svih potrebnih radnji za uspostavu učinkovitog skladišta bez grešaka, obradu velikih količina informacija iz baze podataka u nekoliko sekundi, izradu financijskih analiza bilo koje složenosti i mogućnosti provođenje revizijskih postupaka bez uključivanja stručnjaka, pohranjivanje neograničene količine podataka, obrada jedne i kasnije korištenje informacija u tijeku rada tvrtke i još mnogo, mnogo više.